Aj vad magen gör ont 🙁 Sen jag bytte spiral har jag börjat få mensvärk. Jag hade aldrig problem med det med den tidigare spiralen, känns så tråkigt att det har blivit såhär nu. Men jag vet om att jag inte alls har lika ont som många andra, jag kan ändå ta mig till jobbet som tur är. Mem det är aldrig kul med smärta! Och på om smärta så var jag hos Forma Vita idag för lite fix, jag brukar tycka det är lungt ned både nålar och syror. Men idag storgrät jag av nålen. Jag kunde inte sluta gråta heller haha, tårarna bara forsade. Kändes som att någon hade sårat mig psykiskt, men jag grät ju av smärta. Superkonstigt, det var ju hormonerna som spökade. För som sagt har jag ju inga problem med smärtan annars. Fint blev det iaf, visar sen vad jag gjorde!

Jag vill inte riktigt släppa Venedig än hehe, så här kommer några bilder till som jag inte lagt ut än. Men det är ju fantastiskt väder här hemma också ju, det hann bli sommar hemma i Sverige medan vi var borta. När vi åkte var det inget grönt på träden, och när vi kom tillbaka hade alla träd och blommor slagit ut så fint 🙂 Nu ska vi njuta av svenska sommaren lite, iaf i 3 veckor för då drar vi iväg igen. Då blir det sol, bad, träning och lyx. Längtar!

Jag kommer länka alla mina outfits från resan imorgon, så håll ut tills dess fina ni!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (22)
 • Josefine

  Usch, vad jobbigt! Har du koppar- eller hormonspiral?

  http://Nouw.com/sjosefine

 • sassa

  Gud vad fint liv du har …..mitt är helt misslyckat

  https://nouw.com/sassabassa/

  Pallar inte denna sjukdom

 • Cecilia

  Man blir ju bara så himla sugen att klippa håret kort när man ser dig! 😍 Så satans snygg du är! 😍😭

 • Sandra

  Andreas borde säga till dig att du duger som du är…UTAN sprutor och annat skit!
  Annars är han inget att ha.
  Eller gör du allt bara för andras skull?
  Verkar så. Tragiskt liv.

  • Röv

   Kommenterar aldrig längre men nu kan jag inte låta bli. Du verkar ju totalt blåst, hur orkar man ens komma med ett sådant påstående? Det är liksom helt taget från ingenstans. Man borde inte ens svara på den här kommentaren för den är så jävla idiotisk att man inte ens blir provocerad och skrattar istället. Men eftersom jag har lite tid över så lägger jag den på dig min vän, för det känns som du behöver lära dig att bete dig som folk. Till saken:

   Det hade väl för fan varit sjukare om Andreas sa till Alexandra vad hon inte ska göra med sin kropp än att han låter henne BESTÄMMA ÖVER SIN EGNA JÄVLA KROPP.

   Idiotiska fjortis, väx upp and get a fucking life. Orkar inte höra sånt här patetiskt gnäll. Sluta läs bloggen om du inte kan bete dig.

  • Cecilia

   Kissie gorde då hon började med plastik fillers osv, så inte för sin egen skull det har hon nångång nämt själv senare efter många år. Men varför hon ennu idag fortsätter med det vet man ej att gör hon det för sig själv eller för nån annan..

   • Anonym

    Tyvärr ”RÖV” så bestäms dagens utseende av andras påverkan. Den bestäms inte från dig själv. Vissa klarar det men väldigt många styrs av varandra. B la Kissie. Och hon påverkar andra så de tar efter av henne. TYVÄRR. Och tyvärr som alla ser så ser Kissie 15-20 år äldre ut idag pga allt skit hon gör med sin kropp. Därför många reagerar på just att hon ser ut som 40 år.

 • Helena

  Åå va fina du och Andreas är!!! <3

 • Ann

  Du är så vacker!
  Min dröm att åka till Venedig:)

 • Anonym

  Wow den sista bilden var jätte fin!!

 • Malin

  Hej!
  Angående spiral & mensvärk, jag upplevde hemsk mensvärk från ett par veckor efter insättning av spiralen tilll 4 månader efter. Bokade då ett återbesök & visade sig att spiralen flyttat på sig & satt helt fel. Vet inte hur vanligt det är & framför allt kanske du inte har sådana besvär som jag hade, men tänkte dela med mig ifall du funderar kring varför du har ont denna gång och skulle behöva tips på vad det skulle kunna bero på.
  Hoppas att du slipper ha ont i fortsättningen i vilket fall! ❤️
  Kram Malin

 • Paula Smilee

  Ååhhh man blir så avis ! Vilka fina bilder !! Vill också till Venedig !! 🙂

 • Annelie

  Jätte fina bilder!! ❤️

 • e

  Wow du ser verkligen ut att vara minst 40? Vad hände? 🙁

 • J

  Var du inte alldeles nyligen och fyllde på i ansiktet? Jag vet att jag inte har med saken att göra och jag vet även att man blir ”blind”, men fundera lite över varför du fyller på mer och mer i ditt unga och fina ansikte? Det blir INTE bättre – vilket alla utom du själv ser (som sagt, men blir ”blind”), snarare sämre och gör bara att du ser äldre ut – vilket väl inte är meningen? Vad händer med huden den dag man slutar och alla fillers går ur? Har ju spänt ut huden så jag kan tänka mig att den blir slappare än den skulle blivit utan fillers.

  När man ser bilder på dig bredvid vanliga unga tjejer utan fillers, så ser det jättekonstigt ut. Ditt ansikte ser nästan utomjordiskt ut… plastigt. Inte ens sött eller vackert längre. Bara onaturligt.

  Ser förresten rätt kul ut – bilden med dig i urringad festklänning och Andreas i jeansshorts…

 • Hanna

  Vilka kommentarer… Skulle du se ut som 40? Hell no! Du är supersnygg!!! Tänkte höra med dig om vilken kamera bilderna fotats med? Den bilden med dig i långklänningen på båten… OMG, älskar stilen!

  Kramar till dig!

 • Wallbergz

  Asså jag måste fråga! hur fixar du ditt hår`?? får det så fluffigt och fylligt med lockar? 😀
  kram wallbergz

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *