Wow vilken dag! Åkte direkt från Arlanda till Gävle för en föreläsning hos Real Gymnasiet. Hann stanna på vägen för att köpa en blus, men blev istället nån blommig sak från Bikbok.. Skitful inser jag nu haha men bättre det en att stå i ett litet vitt linne. Aja sånt händer, hade lixom 10 minuter på mig att välja något. Sen minns ingen min tröja nästa vecka 😉

Föreläsningen gick iaf superbra och jag blir mer och mer bekväm på scen för varje gång som går. Känns så roligt att känna förbättringarna. Första gången var jag sjukt nervös, vågade knappt röra mig och var inte lika personlig. Nu vågar jag skämta, röra mig fritt på scenen och vågar säga fel. Sånt som händer ju! Publiken var fantastisk och jag fick chansen att prata lite extra med dom efter ♥ Stort tack till Real Gymnasiet för ni bokade mig och dom fina blommorna jag fick efter, var så skoj. 

Nu ligger jag däckad i soffan, helt slut! Både från resan och föreläsningen, det tar ju på krafterna även om jag hade superroligt på scen. Men måste strax iväg hämta Chloe. Men ska vila 30 minuter en timme innan jag drar. Imorgon är det upp tidigt som vanligt och jag har massa jobb framför mig. Men det är roligt, har så mycket skoj som är på g! En väldigt viktig kampanj kommer ut på måndag nästa vecka bland annat, det får ni hålla utkik för.

Ps. Spelade upp detta inspirerande klipp idag med Jay Shetty, så bra! https://www.youtube.com/watch?v=6S9E0MVteEc

Posted in: PICTURES
Kommentarer (18)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *