Hej!

Ledsen jag inte hann blogga mer igår men vi kom hem så himla sent. Vi hade tagit oss ut till ön Lido (ca 40 min från Venedig) och tagit en varsin cykel som vi cyklade igenom ön med. Jag blev ju förälskad i cykeln när jag var i Berlin, så blev så glad när Andreas också var på att cykla med mig. Man får uppleva så mycket samtidigt man tar sig fram på ett roligt sett! Dock fick vi så sjukt ont i vårs rumpor efter vi hade cyklat i ca 4 timmar, men det var det värt! Att hyra en varsin cykel kostar bara 10 euro för en hel dag, lätt värt det om ni frågar mig! Medan vi cyklade blev det en hel del stop, vi besökte massa mysiga fik och härliga restauranger. Vi kör ju Italienskt all the way, dvs pizza och pasta haha 😉 Men det blir plus minus noll känner jag då i cyklade så länge.

Idag ska vi åka till plats som heter Zaccaria som vi åkte förbi med båten mot Lido. Såg så vackert ut där, där fanns massvis med vackra gondoler dessutom parkerade vid hamnarna 🙂 Vi ska åka i en sån idag tänkte vi, blir ju inte mer Venedig än så eller hur haha? Hoppas att de inte är lika mycket turister bara idag som det var igår, vissa kan vara så sjukt jobbiga med sina selfirsticks och puttandes..

alexandra kissie nilsson Venedig  alexandra kissie nilsson Venedig

Posted in: PICTURES
Kommentarer (13)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *