Inlägget är i samarbete med matsmart.se

Min mamma har beställt från matsmart.se i flera år. Hon berättade till mig att man kan få superfin och bra mat för en bråkdel av priset! År 2016 skrev om jag om detta här på bloggen för jag genuint tyckte det var en sån bra idé. Vi får handla bra mat till extremt rabatterade priser och maten slipper slängas. Bra för plånböckerna och miljön 🙂 Jag är så glad att jag har ett samarbete med dom nu för som sagt har jag tyckt om sidan i flera år tack vare mammas goda tips. Mamma vet ju faktiskt (ibland) bäst 😉

Vi månadshandlade lite nödvändigheter innan vi åkte iväg, allt som ni ser på bilden kostade endast 1000 kr, det hade i normala fall koststat isf 2500 kr i vanliga butiker. Vi fick sååå mycket grejer för dom pengarna, tandkräm, bars, snacks, dricka, pasta, såser, protein osv..

Rabattkoden Alexandramatsmart18 ger dig 10% om du handlar för 350 kr (exklusive frakt). Den gäller tom söndag 13/5.

Jag prioriterade dricka och bars, perfekt att ha när man har bråttom.

Andeas beställde hem lakrits såklart…

Posted in: PICTURES
Kommentarer (6)
 • Bess

  Älska matsmart! Man får jätte mycket för sina pengar.

 • Marie

  Håller med om att det är mycket, men någon ‘ mat’ ser jag knappt… Grönsaker, potatis, kött, pasta osv.. Men det kanske inte finns på Matsmart? Måste iaf kolla deras sida. Ha en fin dag

  • lalino

   Det är att matsmart säljer sånt som egentligen inte går säljas i vanliga butiker. Tex varor som snart går ut i utgångsdatum, överproducerad eller något annat fel på batcherna. Och grejer som måste vara frysta eller kylda säljer dem inte för att frakten tar 2-3 dagar vilket gör att maten blir dåligt innan dessa kommer fram till dig.

 • Anonym

  Matsmart finns endast skräp! Godis, chips, flingor, läsk osv. Mycket socker. Varför de kallar sig för Matsmart kan man ju undra för det är ingen riktig mat. Barnmat brukar de ha i massor men det är sådana sorter barnen ej äter.

 • anna

  rabattkoden funkar inte, försökte precis köpa nåt. står bara att kampanjkoden ”Alexandramatsmart18” är inte giltig :/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *