Åh vilken första dag här i Venedig! Resan hit gick jättebra, det jobbade världens sötaste flygvärdinnor som ville ta bilder med mig ombord så dom storstädade vid ”köket” haha. Så fina! Efter vi landat tog vi taxi direkt till hotellet, på sängen möts jag av rosenblad som formar ett hjärta. Får champange och ett fint fruktfat, så fint. Min Andreas är så romantisk! Vi tar det lungt på hotellet ett tag innan vi åkte in till staden. Vi valde att åka buss faktiskt för det skulle vara smidigast, och billigast. Men det gick hur bra som helst!
Venedig ser ju verkligen ut som på film/ bilder. Verkligen supermysigt och romantiskt. Vi hade inga riktiga planer idag så vi strosade mest runt och tittade på byggnader, fikade och shoppade lite. Det var inte jätteskönt att promenera runt i mina klackar, men fossingarna mår bättre än vad jag trodde att dom skulle göra haha!

Idag blir det en tidig kväll, vi var uppe så himla tidigt imorse. Så blir nog en lugn middag här på hotellet så kan vi gå upp tidig imorgon 🙂

Posted in: PICTURES
Kommentarer (39)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *