Lyssnar på min kropp

Nej ni har rätt. Det är dags att lyssna på kroppen. Tar en day off idag, hade sovmorgon, gymmade länge, kom hem gjorde lunch i lugn och ro följt av en längre dusch. Nu har jag ansiktsmask på och ligger i soffan med datorn på benen. Jag behöver verkligen detta!

Ska klippa lite på en youtube film tänkte jag nu, sen ska jag åka och lämna tillbaka ett par jeans som gick sönder när jag provade dom haha. Hela sömmen på insidan av ens benet gick upp! Blev så chockad! Sen ska jag fota lite för ett samarbete och filma en grej som måste bli klar.. Men oj, ledig dag blev det visst ändå inte…

PS. Vi bokade en till resa idag! Så taggad, vi drar redan sista maj. Kan ni gissa vart?

Posted in: PICTURES
Kommentarer (4)
 • Malin

  Vilken kirurg inom näsplastik skulle du rekommendera mig? Jag skall göra en näsoperation men vet inte vilken klinik eller plastikkirurg jag skall välja!
  Skulle bli så oerhört tacksam om du svarade mig, tack. 🙂

  Kram Malin.

 • johanna

  Smart att lyssna på kroppen, det är oftast det klokaste att göra! 🙂

 • Diana

  åh men fina du, då blev det ju inget ledigt alls då.
  Har du kollat din statistik om det är stor skillnad på antal läsare på helgerna som det är på veckorna? Jag menar jag i alla fall, läser inte bloggar eller bloggar själv på helgerna nästan. Bara om jag verkligen inte har något att göra.
  Så min tanke var att du kanske ska ta lite helgledigt, vet inte om det påverkar ditt jobb alldeles för mycket men du kan behvöa, bara få vara, vara Alexandra med partner eller vänner eller själv. Inga bilder, inget att dokumentera, inget alls. BAra du. En helg. Vila upp dig innan du bränner ut dig, för efter det är det svårt att återhämta sig. Lovar.
  Och vi finns ju kvar.
  Stor kram och trevlig helg bästa Xandra. <3

 • Josefine

  Näe, va tråkigt. Måste vara dåligt sydda. Fick själv hem ett par byxor idag som var helt felsydda 🙈😂

  http://nouw.com/sjosefine

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *