Gud vad knäppt.. Känns som det borde vara lördag idag fast det bara är torsdag. Veckan blir så konstig när man börjar med halvdag och sen ledig nästa dag haha.. Men skönt är det ju såklart, fick massa gjort under om dagarna. Idag skulle jag ha träffat bokförlaget men tyvärr blev redaktören sjuk, så vi flyttar fram det lite. Jag kan dock inte hjälpa att se det lite positivt, för det betyder att jag får några dagar extra på mig att skriva hehe 🙂 Men det går framåt, snart har vi en färdig bok people!

Men jag tänkte prata lite om humor. Jag skojar gärna till det och jag gjorde det nyligen på min insta-story. Många skriver jag är rolig och att det är skönt med någon som kan bjuda på sig själv. Men det finns ju dom som påstår jag sysslar med mobbning när jag härmar en person på ett roligt sett. Jag måste bara få säga LÄGG AV! Vi måste kunna skämta om varandra ibland. Jag fick en helt egen karaktär i programmet partaj på kanal 5 där dom drev om mig, mitt utseende och jobb. Men jag skrattade åt det och kunde se det roliga i det. Jag var/ är en person som är känd för sin personlighet. Klart det sätter spår, vilket är roligt och hedrande! Jag valde att se parodin som något positivt, för allt här i livet kan inte vara dödsallvarigt.

Män skämtar med varandra hela tiden, det måste vi kvinnor också kunna göra. Det handlar inte automatiskt om mobbning. Vi kvinnor är inga sköra blommor som ska handskas med silkeshandskar. Vi ska behandla varandra med respekt, kunna ha skoj, skratta åt varandra och åt själva men också kunna be om ursäkt om någon har tagit illa vid sig. Men jag tänker inte be om ursäkt för lättkränkthet, för det är jag så himla trött på. Man vågar ju knapp säga att man tycker om morötter för då kränker jag en person som råkar vara allergisk mot det.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (26)
 • Grymt!

  Bra inlägg! Tycker du har så vettiga åsikter om sånt här.

 • Diana

  åh älskar det här inlägget. Så är det ju, män kan ju skämta med varandra hur mycket som helst, det går ju bra. Det blir så känsligt när det kommer till kvinnor. TRåkigt om man är lagt till det sarkastiska och humoristiska sättet och vill skoja så med andra.. men som du säger, då blir det mobbing. jaja, bra inlägg.

 • Leila Svetlov

  exakt så!

 • Malin

  Vilken kirurg inom näsplastik skulle du rekommendera mig? Jag skall göra en näsoperation men vet inte vilken klinik eller plastikkirurg jag skall välja!
  Skulle bli så oerhört tacksam om du svarade mig, tack. 🙂

  Kram Malin.

 • Gabriella

  Håller med helt och hållet. Det löjligaste måste väl ändå vara de som påstår att man inte kan vara feminist för att man skojar om en annan kvinna. Jag håller med om att kvinnor bör stötta varandra och det finns en utsatthet för kvinnor, men det betyder inte att man automatiskt måste hålla med om allt alla andra kvinnor gör. Med den logiken skulle alla kvinnor stötta Arboga-kvinnan.

  • Maria

   Fast det är väl en väldigt väsentligt stor skillnad på att skoja OM en kvinna och STÖTTA en kvinna.

   Ex: haha fan Milla du är så jävla bred så lagårn är enda platsen för dig!

   Eller: Ja du Milla om du vill gå ner lite i vikt så hjälper jag dig gärna! Det fixar du.

   Jag tycker faktiskt inte att man ska skoja OM personer. Däremot skratta MED åt misstag, knasiga situationer etc.
   För att för det mesta är det där SKOJA OM mest förminskande och taskiga skämt och förlöjliganden.

 • Åsa

  Kanske skillnad när ett humorprogram driver än när en privatperson driver om en annan?
  Skulle inte tycka det va kul om en kollega gjorde narr av mig faktiskt.

 • hanna

  Men skillnaden är väl att du har mobbat isabella löwengrip i många år och hånat henne pga avundsjuka. Så ska hon skratta åt dessa parodier helt plötsligt? Tror inte hon skulle ha emot om partaj har henne som roll men det blir en annan sak när det är just du pga bakgrunden.

 • Topless

  Jag tycker inte att du mobbar andra. Du verkar vara en snäll person.

 • J

  Inte för att den ena (bloggaren/influencern :)) utesluter den andra, men…den profil vilken du nu visar upp utåt är SÅ mycket mer tilltalande än personen du gjorde parodi på. 😉 Du verkar vettig, har båda fötterna på jorden och distans till dig själv. Mkt uppfriskande! <3

 • Charlotte

  Jag håller med om allt du skriver i inlägget, dagens klimat är så lättkränkt att det blir fånigt. Inte undra på att ordet sekundärkränkt tog sig in i SAOL 2018 😉 Man tappar liksom perspektiv på de större bitarna när man fokuserar på att bli stött av allt som inte är 100% tillrättalagt. Tycker du är väldigt rolig när du gör dina parodier!

  Förstår om du är trött på ämnet och känner du inte för att svara så är det så, men jag är så nyfiken på om du redigerade dina ben på den gamla bilden eller inte? Vet att du var otroligt smal på den tiden men jag tänkte om du kanske spädde på det ännu mer på bild? Frågar inte för att jag lägger någon värdering i det utan bara för att jag är genuint nyfiken.

 • anonym

  Lägg av själv. Jag tycker det är elak mobbning och det har jag rätt att tycka.

 • Nina

  Kommenterar aldrig här. MEN JA asså parodin partaj gjorde på dig var så jävla grov o du var dessutom väldigt UNG när dom skämtade om dig. O ändå tog du det bra!
  Din lilla parodi på snap var helt harmlös och väldigt kul. Det var verkligen inget att blockas för. O den Skäringer gjorde där B roppade ”kvinnohat”. Asså dra mig baklänges! Kan en person bli mer oskön och stel än B?

 • a

  fast du var inte heller särskilt girlpower, Alexandra.

 • Josefine

  Jag älskade hey baberiba eller vad det nu var för program som hade Kazoo 😂

  http://nouw.com/sjosefine

 • Annika

  Men då får väll vi läsare också säga lägg av? För vi har fortfarande vår frihet till åsikter! Jag tyckte det var kul men skulle fortfarande klassa det som nätmobbning. Och om jag varit Blondinbella skulle jag blivit otroligt ledsen. Detta måste du väll ändå ta hänsyn till!

 • Carl

  Älskar folk med humor!

 • Hanna

  du har helt rätt, älskar dig!

 • e

  HAHA MEN DRIVER DU? Du har genom ALLA ÅR trakasserat Blondinbella på ett eller annat sätt. Låtsas inte som att du inte förstår vart kritiken kommer ifrån. Du har genom åren bland annat kallat BB för fet gris, miss piggy, mobbat henne för sin acne, näsa, vikt och allt möjligt. Klart man får dålig smak i munnen när just DU, åter igen, ska håna Blondinbella.

 • Destiny

  Problemet är väl egentligen att du uttryckt dig otroligt elakt mot Isabella innan och då är det inte passande att göra som du gjorde.
  Hade Meltzer innan uttryckt en massa elaka saker om dig och sedan gjort dom parodierna av dig hade du förmodligen också ansett att det var en fortsättning på hån.

  Så nej det va inte ok att ”skoja” med Isabella med tanke på dom saker du hånat henne för innan!

 • uniares

  Hinner väll med någon fika också och hämta ut paket, wihoo! 😉 Hoppas på fint väder?!

  https://run3coolmath.io/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *