UNICEF galan

Hej!

Igår var det UNICEF galan som höll hus på cirkus. En väldigt rörande gala som fick mig att fälla flera tårar. Förstod inte hur jag inte kunde vara världsförälder sen tidigare, bara 100 kr räddar så himla många barn! Pengarna som dras in ger vaccin, medicin, rent vatten och utbildning till barnen. Tror dom berättade igår att hela 87 % av det som samlas in går till barnen, 11 % går till att skapa fler insamlingar. Man kan välja att ge 100, 200 eller 300 kr i månaden. Vi alla har råd att ge minst 100 kr, så jag tycker verkligen att ni också borde bli världsföräldrar! Mer info hittar ni på deras site https://unicef.se

Idag är det jobb som gäller, var lite extra trött imorse fast jag borde vara utvilad efter att ha haft halvdag i måndags och var helt ledig igår hehe.. Men men, får dricka några extra koppar kaffe bara! Sen är det träning som gäller och.. Ja mer jobb hehe.. Så himla mycket som händer nu, är så taggad. Längtar tills allt släpps och ni får ta del utav det. Det är ju en sån häftig känsla att se andra uppskatta det man gör genom att folk faktiskt köper ens produkt/ använder den.

Dresscoden igår var ”smart casual”, tyckte det blev bra med en enkel tisha och en puffig kjol. Önskar dock att den var rosa, det hade varit härligt nu under våren.

Foto ©Eero Hannukainen EEROBILD AB

Posted in: PICTURES
Kommentarer (38)
 • Zizo

  FIIIIINIS 😍😍😍

 • F

  Haha sista bilden e rolig 😂 du håller för magen som om du vore gravid. Vad bilder kan missvisa!

 • Diana

  men sååååå vacker man kan vara. Jättefin.
  Och en fin gala också, viktiga ämnen i världen. Hoppas fler hjälper till. <3

 • Tora

  Ooh var kommer kläderna ifrån? Ser ut att vara den perfekta basic-tshirten 😍

 • Malin

  Vilken kirurg inom näsplastik skulle du rekommendera mig? Jag skall göra en näsoperation men vet inte vilken klinik eller plastikkirurg jag skall välja!
  Skulle bli så oerhört tacksam om du svarade mig, tack. 🙂

  Kram Malin.

 • Anba

  Nej alla har inte råd att ge 100 kr. Det finns dem som vänder och vrider på slantarna så de ska räcka.

 • Jazlyn

  Men alltså hur har du fått för dig att ”alla” har möjlighet till att bidra med 100 kr i månaden? Har du ingen koll på världen omkring dig? Folk sover på gatorna, barnfamiljer har knappt mat på bordet. Härligt att du har pengar, men påstå inte att ALLA har råd att bidra. 100 kronor är för vissa jättemycket. Tack.

 • Ellen

  Var har du köpt kjolen? 😍

 • Patricia

  Nej, alla har inte råd att skänka bort 100kr varje månad. Vissa får vända på varenda krona för att klara sig varenda månad, så att påstå att alla har råd är verkligen INTE sant. Nu hade jag haft råd, men väljer att lägga de pengarna på annat då jag fortfarande har en rätt tight budget. Jättebra för de som har råd och väljer att skänka men försök inte få folk att få dåligt samvete om de inte gör det.

 • Anonym

  Inte min stil i kläder ALLS. Skulle aldrig bära sådana kläder haha.

  • Kissie

   Tur att du inte driver en fashion blogg då 😀

   • J

    Driver du en fashion blog Kissie? Tycker du verkligen att Gina Tricot är fashion? Läser din blogg för att du är lite kul i din enfaldighet och får fnissa lite åt dina inlägg. Kul reading när man har en stund över. Men fashion blog…. nääääeeee

 • Ellen

  Fast alltså kom igen? Vi lever i Sverige. Jag skulle, likt Alexandra, säga att ALLA i Sverige har råd att skänka 100 kronor per månad. Sluta va så hårda mot Alexandra och låtsas som att hon är nån rik kändis som lever i det blå.
  O Amirs tjut-tal på insta? Har svårt att tro att han inte la 100 kronor per månad på nåt strunt oavsett hur små marginaler han än levt på. Man kan avstå ost på mackan och ha råd med den pengen.
  Svenskar har det för bra. Det är tydligt det.

  • Jazlyn

   Du har så fel. Varför finns det hjälporginisationer som giving people om alla svenskar har det bra? Tänk efter lite, det finns hemlösa svenskar. Ska de ha råd att skänka 100 kr i månaden då tycker du? Bra argument!

  • Issa

   Alla i Sverige har inte råd att skänka 100kr! En del av oss lever på extremt små löner. Bara för att man bor i Sverige betyder det inte att man har det gott ställt. Jag har aldrig 100kr över i slutet av månaden, tvärtom, vissa månader går det inte ihop. sluta vara så jäkla fördomsfull och förstå att allas liv inte ser likadant ut. Man har inte automatiskt bra ekonomi för att man bor i Sverige, även om många har det.

  • dajm

   Hahaha skulle du avstå från mat i månaden bara för att hjälpa någon du inte ens känner, på dina surt förvärvade pengar?
   Skulle inte tro det. Inte när du är där! Nu när du tycker andra minnsan kan göra edt tänker o tycker du så men nej är du väl där så.
   Inte kul att inte ha råd med något knappt. Då ger man inte frivilligt sina egna pengar!

   • Ellen

    Det säger jag inte att jag skulle, men alla i Sverige har den möjligheten. Jag menar inte att alla SKA, men att påstå att en person boendes i Sverige inte har råd att ge 100:-/månad för att hjälpa nån med HELT andra möjligheter och förutsättningar köper jag bara inte. Isf hade de gjort galor om oss och inte tvärtom.
    Ni har ju alla uppenbarligen internet? O en enhet att surfa ifrån?
    Jag är helt övertygad om att ingen, född i Sverige, upplevt riktigt fattigdom i detta land.

 • Mia Andersson

  Asså skillnaden mellan ditt inlägg om Unicef och andras (host Bellas) är ju slående. På din berättar du vad Unicef gör, varför alla borde skänka pengar samt att du erkänner att du inte skänkt innan. När Bella blev intervjuad så bara hon ”Jag har inte skickat länge alls, men JAG skänker mycket ” och hon vägra svara på hur mkt osv. Fattar inte ens hur folk går på Bellas lögner mer. LOL

  • Anonym

   Och dessutom skrev hon på sitt inlägg om sin nya kärlek + la upp sin nya varor på bloggen, allt för försäljning. Jävlar va mkt fokus det var på välgörenhet där… or not

 • Ninni

  Woow vad snygg du är! 😊 passar i allt. Ser fram emot din träningskollektion!

 • Ninni

  sen har faktiskt de flesta råd att skänka 100 kr, det är liksom en pizza i månaden 😂

  • dajm

   Nope alla har inte de, serrö!Är man ensamstående o lever på en minimilön med barn så har man inte råd att ge av sina små matpengar till andra, tyvärr! Tänk om lite där!

 • Josefine

  Vad fin du är! Så vuxen utan enbart tighta och urringade kläder 😄

  http://nouw.com/sjosefine

 • S

  Alexandra tyckte barnmat, provocera och annorexia var kändisskap- och nu är hon snart 30 år och fortfarande är bloggen det enda verkliga, hon har inte alla hästar hemma ser man ännu en gång här. Blondinbella, där har vi någon som har lyckas.

 • Johanna

  Blir lite förvånad över att du är närmare 30 år och inte varit medveten om att man kan skänka 100/mån gnm Unicef… har du bott under en badrumsmatta???

 • hmm

  Nej tyvärr ”Kissie” ALLA har INTE råd att skänka ens 100 kr i månaden av sina surt förvärvade pengar.
  Alla har inte en gigantisk lön som du på att inte göra nånting. Så sorry, ändra texten i ditt inlägg tack! Stötande! Grr

 • Tina

  Jag är uppväxt så att jag aldrig fått ha fritidsaktiviteter då det kostat pengar. Nästan aldrig fått nyköpta kläder utan oftast fått ärva. Min mamma många gånger varit tvungen att låna en tjuga av mina födelsedagspengar för att kunna laga familjen mat för dagen.
  Allt pga att hon blev påkörd av en rattfyllerist och fick därefter problem med försäkringskassan.
  Så såg min verklighet ut. Hjälper hellre mina egna först. Hade skänkt mamma en hundring alla dagar i veckan om jag kunnat.

  Nu i vuxen ålder betalar jag skatt som går till att hjälpa ensamkommande och dylikt.
  Jag vägrar skänka till organisationer som dessa. Litar inte ett dugg på att den där hundringen kommer till sin rätt.

 • Lina

  Varför efter miljarder ser det ut som det gör i de länderna???????????

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *