Inlägget är i samarbete med Ideal of Sweden

Snart är det morsdag, den 27e maj så ni inte missar den 😉 Jag har bästa tipset på en present till mammsen som jag vet att hon både kommer tycka om och få andning för! Nämligen ett snyggt stilrent skal från Ideal of Sweden samt en matchade powerbank 🙂 Detta kan du ge bort i en lyxig presentask som finns att lägga till i beställningen, så smart. Det gav presenten ett extra lyft, min mamma blev så glad. Ni skulle sett henne, skalet var verkligen sååå i hennes stil. Valde skalet ANTIQUE ROSES för mamma älskar färgen röd och rosorna kändes så lyxiga och fina.

Så mitt tips är att kolla vilken modell mamma har på telefonen, klicka in det på hemsidan och därefter välja motiv och avsluta med att lägga till en snygg matchade sladd eller powerbank 🙂 Räcker ju gott och väl med bara skalet också, dom kommer i såna fina förpackningar. Dessutom, koden ALEXANDRA20 ger er 20 % rabatt ifall ni vill passa på att köpa en fin present nu, koden är giltig tom sista maj.

Psst… Ni får även använda koden för att köpa något till dig själv med. Alla mina skal kommer därifrån haha 😉

Posted in: PICTURES
Kommentarer (11)
 • Diana

  OMG är det morsdag snart?!?! Dags att planera. <3

 • Moa

  Hallå Amir har kritiserat dej och andra influencers som säger ”alla har råd med 100 kr” (som jag förövrigt förstår att du såklart inte menar ALLA ALLA (men folk verkar inte kunna läsa mellan raderna nuförtiden)) och han säger att de som säger så är äckliga… shit

  • Anonym

   Amir är psykiskt sjuk för det första. Ena dagen är han manisk och andra dagen låg och gråter osv. Han flackar med blicken och viftar med händerna hela tiden och huvudet är som en jojo. Han har PROBLEM. Han ljuger och startar konflikter mm.
   Han är sjuk!

   • Anonym

    Och att han nu bara har Marcel kvar som kompis säger oxå allt.
    De andra har han tvingat med i sina vloggar för att få mer tittare och det är oxå sjukt.
    Han är sjuk. Och det lär fler och fler märka. Han har mindre tittare för folk är trötta på hans teater och lögner.

 • Josefine

  Synd att dom har så dåligt till sonytelefoner 😕

  http://nouw.com/sjosefine

 • S

  Du är en sellout. Du är inget mer än så, du är bara en reklam outlet. Grattis.

 • Ekho

  Ohh dom har så fina skal!! 😀 Tack för tipset <3

 • Bella

  Du är så vacker, Alex!

 • Bella

  Asså när jag kollar in i hennes ögon blir jag alldeles varm. Jag ser hennes vackra leende och jag kan inte förstå hur någon sådan otroligt vacker varelse kunnat skapas. Så symmetriskt och mystiskt vackert ansikte, som inramas av en vacker och glänsande frisyr. Ögonen tindrar likt tusen stjärnor och jag blir helt stel av att se ngt så vackert. Vem är denna underbara människa. Jag faller för henne.

  Hon är så otroligt vacker…. Och sen inser jag, att jag stirrat i min egen spegelbild hela denna tiden.

 • Pia

  Jättefina, men mn känner att man är trött på alla skal nu…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *