Hej! Älskar bloggen 🙂 hur kommer det sig att Andreas inte alls syns i din blogg lika mkt längre? Har han valt det eller är det slut? Sen undrar jag om du kan göra vloggs igen, det var så roligt, typ hur en dag ser ut 🙂

Tack snälla! Nej det har bara blivit så, jag har varit ute och rest mycket och han har jobbat med sitt. Ibland blir det så, men det är verkligen inte slut 🙂 Och ang youtube, jag kan absolut försöka köra igång med vloggar men jag är inte så motiverad när det kommer till youtube just nu. Känns som att det är mest kids där idag och jag känner mig för gammal vissa dagar när jag ser hur dom håller på haha!

Hej! jag undrar om du är nöjd med livet som det är nu, finns det något eller någon du saknar? och om du kunde va vart du vill i världen just nu vart skulle du vilja vara och vad skulle du vilja göra? 🙂

Vet du vad, just nu känner jag mig väldigt nöjd med livet. Det går bra karriärsmässigt, är kär, ser ljust på framtiden.. Så nej, jag är nog där jag ska vara i livet 🙂 Så himla skön känsla! Sen finns det ju alltid saker man vill ha som man inte redan har (som ett hus) men det är nyttigt och härligt att få längta lite. Annars r jag ju allt jag vill ha typ direkt, och det tror jag inte gynnar den mentala hälsan faktiskt.

Funderar du nagansin vad livet kommer att bli nar du ar runt 50 ? 🙂 Love, Ally

Haha nej faktiskt inte, men hoppas väl att jag känner mig ”klar” med barn, barn barn och kanske flyttar utomlands.

Vill du flytta till hus eller lägenhet?

Hus! Vill ha stort, fritt, tomt och inga grannar som är allt för nyfikna. Vart hittar jag det? 😉

Skulle du vilja starta ett eget märke? typ inom skönhet eller kläder eller smycken 🙂

Ja! Det kommer ju, först träningskläderna men också en smyckeskollektion för en ganska känd butik du garanterat ser när du går runt på stan 🙂 Kommer i slutet av sommaren.

Har du aldrig lust att spy på allt ytligt ??! Känner du aldrig dig tom, som att det måste finnas något mera än denna ytlighet ?! Tänker du kring miljön i denna tid ? Vi förbrukar jordens resurser snabbare än jorden hinner återhämta sig…

Du känner ju inte mig, för hade du gjort det hade du inte trott att min liv kretsar kring ytligheter. Jag tror faktiskt det räcker att faktiskt läsa det jag skriver för att inse det. Du har ju ingen aning om hur ofta jag äter vegetariskt för att tänka på djuren (och hälsan), du har inte heller någon koll på hur vi sorterar allt avfall varje vecka. Så formulera gärna om frågan om du vill ha ett ordentligt mer utförligt svar.

Har du nånsin misstänkt om du har haft nån sorts form av psykisk ohälsa? (som t.ex. bipolär, bpd, paranoid etc) 

Jag misstänker att jag kan vara bipolär.

Du har på senare tid verkligen öppnat upp dig mer i bloggen om dina känslor, att du blir ledsen, sårad och upprörd etc, du har gett oss läsare en djupare bild av dig. Har du alltid varit mottaglig för att känna och vilja känna eller har det fått komma med tiden? Tänker mycket på allt hat ni kan få, att man kanske stänger av att känna och att det senare är svårt att låta sig känna och visa vad man känner? Flummigt med förstår du?

Faktiskt inte tänkt på att jag har öppnat mig mer än tidigare, det har kommit av sig själv.. Men jag berättar ju fortfarande inte allt för jag vill inte mina känslor ska bli ifrågasatta. Ibland känner vi saker som andra människor inte kan förstå sig på, och tyvärr har jag några följare som gärna kritiserar allt jag gör. Så jag berättar lite, men inte allt. Och varor jag berättar ”lite” är för att det är viktigt att ni ska förstå att baggarnas liv är perfekta för det är dom inte. Vissa dagar gråter jag floder, det kan ingen sponsrad bil hjälpa eller en lyxig bloggbrunch. Spelar ingen roll hur många märkesväskor jag har, mitt hjärta kan fortfarande gå i tusen bitar. Vill inte ni ska glömma det för vi alla är bara människor ♥

Berätta om din och Kenzas relation.

Vi hälsar när vi ser varandra 🙂

Jag undrar hur du ser på den resa du gjort de senaste åren. Du har ju (utåt sett) gått från att vara en provocerande ung tjej till en kvinna med sunda värderingar och tydligt ställningstagande.

Ja jag det är nog så jag ser mig själv med 🙂 Jag var en liten trotsig skit när jag började men är vuxen idag. För mig är det ganska enkelt, för jag är äldre och har gått igenom mycket. Jag har fått lära mig massor om livet och andra människor, men också hur media funkar. Sen blir ju dom flesta klokare med åren som tur är 😉 Kul att ”mitt ny jag” märks och uppmärksammas.

Hej! När det gick rykten om att du åt barnmat för läääängesedan, stämmer det eller var de bara på skämt? 😃

Det vr ett skämt haha, pr-kupp från min sida. Visste du att jag ökade barnmatsförsäljningen med 50 % i Sverige under den tiden

Tror du bloggyrket hade tagits mer seriöst om det var en mansdominerad branch? (Just bloggare är väl oftast kvinnor medan managers etc. såklart kan va män) Jag tror det! Och det är ju så störigt så man bara spyr.

Tyvärr tror jag också det.. Hör ofta hur bloggare viftas bort som ”ytliga” och ”små tjejer” som inte riktigt vet vad dom sysslar med. Det är ju verkligen långt ifrån sanningen! Visst finns det såna också, men det finns ju väldigt lång män i affärsvärlden som hr haft tur och inte alls har mycket innanför pannbenet.. Men dom tas seriöst för dom är män, knäppt!

Tycker du att det är OK att tjäna pengar på det sättet som du gör? 

Det här är en fråga som de flesta influencers får ganska ofta, och jag tror en av anledningarna är att vara influencer fortfarande inte riktigt ses som ett riktigt jobb. Men det är för att det inte är så lätt och förklara eller förstå hur mycket varje person offrat på vägen. Det finns massor med influencers som jobbar hårt och lägger massor av tid de aldrig får betalt för under flera år för att kunna tjäna pengar och leva på det här yrket, för innan man kommer dit så finns det inga livlinor eller bidrag som hjälper en att betala räkningarna. För den som vill lyckas krävs väldigt mycket engagemang, att jobba 365 dagar om året, och förhoppningsvis få betalt för en del av det. Våra arbetsdagar är inte från nio till fem, men alla jobb ser ju olika ut.

Det skulle ju aldrig vara naturligt att gå fram till kassörskan på ICA, marknadschefen på Nelly eller en journalist och fråga om de tycker de ska tjäna pengar på det de gör, eller hur?

Precis som journalisten på Expressen skriver artiklar för oss alla att läsa om, skriver jag inlägg, planerar, filmar och redigerar videos, tar foton, delar information och kampanjer, samt mycket annat som inte syns på ytan. För det är vad mitt jobb handlar om och har handlat om i över 10 år. Man väljer själv om man vill ta del av det, och gör man det kostar det ingenting. Därför behöver vi influencers tjäna pengar på annat sätt, och det är så hela den här branschen är uppbyggd. Precis som mediabranschen. Vi säljer möjligheten att synas tillsammans med oss, men alltid under förutsättningen att det är något som vi kan stå för. Själv har jag dock länge haft en sträng policy mot företag inom tobak, alkohol, sex, spel och politik. Jag har tackat nej till många sådana erbjudanden genom åren, även fast det alltid betalar långt mer än alla andra samarbeten. Därför känner jag mig lyckligt lottad som efter många år lyckats skapa relation med flera fantastiska och seriösa partners som hjälper mig att kunna leva på detta, och sprida möjligheten att få bra erbjudanden på sådant jag själv uppskattar. Det är vad det är att vara en influencer för mig, men det går inte utan att tjäna pengar på det.

Jag hoppas jag kunnat förklara så det är lättare att förstå vad jag och många andra gör, och varför det är mer än okej att tjäna pengar på vårt jobb. ☺

Det märks att du inte tycker om att blogga mer. Vad har du för tankar om det?

Det där går upp och ner, vissa dagar är det roligare andra inte. Men det är ju precis som med vilket jobb som helst.

Provocerar du medvetet för att få fram fler kommentarer och hets/ovänskap?

Du är nog den enda som tycker jag provocerar, för det gör jag inte och jag tror inte många anser att jag gör det heller. Men om du tycker jag är provocerande, varför lägger du ner din energi på mig? Kommer aldrig riktigt förstå det..  Bättre att läsa bloggar man blir glad av, eller hur? 🙂

Du har ju tidigare berättat om din och Isabella Löwengrip relation, att den inte riktigt varit tipp topp av olika anledningar back in the Days, men att du ändå har sett upp till henne (rätt mig om jag har fel) har ni inte kunnat på “äldre” och mognare dagar träffats, luncha och skapa kontakter? Bli vänner?

Nej hon har blockat mig på Instagam så en vänskap håller jag inte andan för haha 🙂

Är forma vita en bra klinik för läppförstoring? isåfall varför?

För dom kommer aldrig ge dig ”ankläppar” och dom är väldigt ärliga om vad dom anser vara snyggt och inte.

Dröm resemål just nu ? 🙂

Maldiverna eller Japan.

Finns det någon inredning stil som du tycker om men skulle inte vilja ha hemma hos dig? 😛 Min är shabby chic. Jätte fin hos andra, men hos mig blir de inte bra. Gillar mer ljust med starka färgklickar. 😉

Jag tycker verkligen inte om shabby chic! Gillad det som 18 åring men då hade jag ingen stil. Jag tycker det är fint på landet i hus, men inte i lägenheter. Tycker inte heller om new england stilen, känns tacky.. Jag är nog som dig där, gillar ljust med färgklickar. Gärna rosa, grått och mycket växter. Det är fint 🙂 Är väldig nöjd med hur vi hur det nu (bild nedanför)

Hat du tänkt att läsa vidare på högskola eller universitet ? Vad skulle du vilja läsa isf ? Om inte varför? 😊 PS. Stort tack för din fina blogg❤

Jag funderar på att studera genusvetenskap, får se när jag tar tag i det 🙂

Inga speciella frågor utan vill bara säga att du är grym!😊 Har följt din blogg under många år & följt din utveckling framåt. Du är en förebild😊 

TUSEN TACK vad glad jag blir 🙂

Vad är dina åsikter kring mobbning? 

Givetvis att det är fruktansvärt och önskar verkligen att vi kunde hitta en lösning för att få det att upphöra!

Vad tycker du går gränsen när det gäller skönhet? (plastik operationer, tatueringar etc)

Jag tycker inte det finns någon ”gräns” för det är upp till vara person hur man vill se ut. Jag eller samhället har igen rätt att dra en gräns. Sen att jag kanske inte gillar massor av tatuering är ju upp till mig, ingen som ska lasta bort sina bara för jag säger så haha..

Posted in: PICTURES
Kommentarer (34)
 • ❌Nätmobbing är aldrig okej❌

  Tycker du på riktigt att det är konstigt att Blondinbella blockat dig med tanke på hur sjukt vidrig du varit mot henne både förr i bloggen (kallat henne fetto, grisnäsa, mobbat henne för sin acne etc etc etc) och nu hånar du Blondinbella på nytt med att göra narr av henne på sin insta story, inte bara en, utan typ 5 gånger/dagar? Blir faktiskt äcklad, och jag hade absolut blockat min nätmobbare också.

 • Blä

  ”Vad är dina åsikter kring mobbning?

  Givetvis att det är fruktansvärt och önskar verkligen att vi kunde hitta en lösning för att få det att upphöra!”

  OH the irony. Du saknar verkligen totalt självinsikt va? Du är ju själv en stor del i att mobbing fortsätter att pågå. Du mobbar ju bland annat Blondinbella?

  • 123 fanta & rosé

   Håller med till 100%.

  • C

   Äh men kom igen! Om du syftar på parodin som Alexandra gjorde på Blondinbella så var det INTE mobbning kan jag tala om för dig.

   • Anonym

    ”C”…Ditt heltidsjobb verkar gå ut på att försvara Kissie i allt. Hur bara orkar du hålla på att dalta varje dag och framgå som hennes lilla söta slickepinne? Får du lite av hennes lön eller vad är ditt syfte? För alla skiter i hyr mycket du än försvarar henne. Det ser bara fjantigt ut.

    • C

     Haha du fick mig att skratta högt! Nej, jag försvarar inte Alexandra. Jag, som många andra, blir också provocerad av henne ibland. Jag skrev bara att jag inte tyckte det var rätt att kalla det för mobbning, jag borde veta. Och för övrigt blir det ganska ironiskt när du måste kommentera minst lika ofta som jag och ”dalta”.

 • Topless

  Du har lyckats bra som bloggare, men du skriver ju också om intressanta ämnen.

 • anonym

  Om du tycker illa om mobbning hur kan du då göra Parodi på Bella? . Det var ju inte snällt. Vad omogen du är.

 • Mia

  Det är skillnad på mobbing och satir.

 • Adina

  Tycker det va jätte roligt att läsa alla frågor du fått och dina svar, vet att du har gjort det förut (har följt din blogg i många år) men tycker ändå det är lika roligt varje gång du gör frågestund 😊 Det är roligt att se hur du har förändrats genom åren på ett positivt sätt och vilken framgång du nåt, se hur du växt som person och fortfarande gör. Jag hoppas verkligen att du fortsätter med bloggen en längre tid och att man kan följa dig till den tid då du t.ex. skaffar barn, skaffar ett fint hus, dina resor och din personliga utveckling och utvecklingen med ditt arbete 😄

 • Ebba

  Jag ska snart läsa Genusvetenskap III för att plocka ut en kandidat. Tror verkligen inte du kommer ångra dig om du väljer att göra det. Sjukt givande och man utvecklar analys såväl som argument.

 • Anonym

  Vi är MÅNGA OLIKA som tycker du provocerar så ljug inte ännu en gång till.
  Du pratar bort dig så allt ska låta så bra för det är just så ditt sk ”jobb” fungerar.
  Teater och lögn är ert bästa drag.

 • Sandra

  Vad tycker du om Amir Kissie? Han är ju den som ligger på topp 1 då det gäller att spela teater och att inleda konflikter. Han älskar att synas och gör allt för drama.
  Tycker du det är OK att lura små tjejer på det sättet för att de ska följa honom?
  Gråta i rutan är hans bästa drag och nästa dag kör han igen med sina sjuka vloggar.
  Bögar som vill ha uppmärksamhet är bara så ute men han bara fortsätter!
  Hur kan du på allvar låta honom bo i din lägenhet? Ni är båda oärliga personer som skyddar varandra. Det är typiska drag för era personligheter. Sedan är ni snabba på att döma och mobba folk själva!
  Äckligt!

 • Malin

  Vilken kirurg inom näsplastik skulle du rekommendera mig? Jag skall göra en näsoperation men vet inte vilken klinik eller plastikkirurg jag skall välja!
  Skulle bli så oerhört tacksam om du svarade mig, tack. 🙂

  Kram Malin.

 • Issanda

  En till fråga till dig som jag vill att du ska ta med på frågestunden;
  HUR kan du säga att du tycker mobbning är fruktansvärt när du nätmobbade Blondinbella? Har du ett rimligt svar eller komma du fega ut och säga något i stil med att alla tyckte det var roligt så…

  Kära vänner, du hör ju liksom inte ihop. Säger en sak och gör precis tvärtom själv.

 • enna

  Väldigt intressant inlägg <3

 • madeleine

  Va kul att du tog tid och svarade på mina frågor. 🙂

 • Diana

  Provocerar? Viken fråga, tycker inte ens att du provocerar längre. jaja, annars var det ju härliga frågor. Man kommer dig lite närmer när du svarar på såna frågor, på frågestunder alltså. Tack för att du tog dig tiden. 😀
  Kram fina.

 • Anon

  Apropå att äta vegetarianskt/vegan och att det är bra på miljön och djuren, vilket det är, vad tycker du om mode industrin i dagsläget? Från produktion, marknadsföring och bodyshaming. Klädproduktionen är en av de största industrin som släpper avfall och gifter ut i världen, vilket sker bl.a. vid tillverkning av syntetfibrer, behandling av fibrer/tyger, färgning m.m. Sedan att butiker som t.ex. Ginatricot som har som mål att släppa en helt ny kollektion varje vecka hjälper inte miljötänket alls. Sedan så har dessa butiker väldigt låga priser på sina varor, vilket är bra för oss i västvärlden, men detta betyder att folk i i länder som Indonesien, Kina och Indien för betala för det. Dessa människor får på ett ungefär arbeta för 10kr/h för att Ginatricot ska sälja sina jeans för 199kr, mer som moderniserad slavhandel. Rekommenderar att läsa ”Modeslavarna” om du vill veta mer om vad som sker i dessa länder. Sedan när dessa plagg kommer till västvärlden sker det andra problem som t.ex. bodyshaming, att butiker inte har ett större utbud för mer kurvig eller allmänt större individer. Detta är bara en väääääldigt kortfattad sammanfattning om vad som händer bakom kulliserna.

  Anledningen till varför jag frågar just dig Alexandra, väl för att du är en influencer och själv tycker jag att du har en stor påverkan för de yngre i Sverige. Sedan att du har ett intresse för sådana frågor har jag märkt iallafall. Även om du inte svarar på den här frågan hoppas jag att det uppmärksammar 1 av de 100,000. Ha en trevlig dag 😘

 • Emm

  Har inga frågor. Vill bara säga att du ör fantastisk! Och jag älskar parodin på BB! Så klockren och otroligt lik BB! Du är BÄST!

 • Therese

  Du ær 27(?) nu, och tror du ska vara færdig med barn ovh barnbarn nær du ær 50…då måste du nog sætta fart!?

 • Pia Widlund

  Kul att lära känna dig ännu mer!

 • Zizo

  FAN ATT JAG MISSADE FRÅGESTUNDEN 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

 • Emilia

  Kanske skämtade du när du skrev att du misstänker att du kan vara bipolär? Jag ska absolut inte uttrycka mig om hur du mår stundvis, men du är absolut inte bipolär. Det är betydligt mer extremt än återkommande depressiva perioder och du är långt ifrån manisk. Har tre närstående som hade bipolär sjukdom och som tog livet av sig, allihopa. Deras beteenden var ganska extrema i uppåt-perioder och neråt-perioder.

  • Paula

   Det finns två olika sorters bipolaritet, varav individer med typ 2 inte har en manisk fas utan något som kallas hypomani (lite ”mindre” än mani). Alltså kan man fortfarande lida av bipolaritet utan att vara ”extrem” i sitt känslomönster :). Tråkigt att höra om dina närstående ❤️

 • Anonym

  Men lägg ner. Det finns olika grader i att vara bipolär.

 • Sanna

  Fina Alexandra. Lite konstruktiv kritik. Jag har nämt detta tidigare också. I vissa inlägg kan man knappt förstå vad du skriver för det är så många slarvfel i texten. Det syns ganska tydligt att du inte läser igenom innan du postar. Var tyvärr många svar i detta inlägg som var omöjliga att förstå. Inget påhopp här, diggar din blogg 😊

 • Hjälp EN rynka

  Fast jo. Du är ytlig. Du skriver inlägg om att du fått din första rynka i pannan och måste boka tid för att få bort den. Det är som att säga att alla med rykor är fula.

  Allt handlar om att du måste se bra ut på kort. Man märker att du blir stressad över att du inte får tillräckligt många likes på dina bilder/videos. Jag tror folk börjar tröttna på att allt inom sociala medier är så ytligt och utseendefixerat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *