Årets första grillning

Nu är vi tillbaka från mammsen och familjen. Vi år grillat, så fruktansvärt gott! Dom har byggt en inglasad uteplats på trädgården så vi invigde den. Var jättemysigt där men det blev lite kallt efter klockan passerat 7 tiden.. Lite infravärme hade gjort susen, då sitter jag gärna där hela kvällen lång och myser med en flaska vin haha.. 😉 Så efter vi hade ätit gick vi in och åt tårta samt delade ut presenter. Fick en fin Chanel-bok samt en lotion från samma märke. Den kommer göra sig så fin i badrummet, dessutom doftar den magisk. Chanel no 5 vet väl alla hur den doftar?

Nu ska jag duscha, smörja in mig med bus som jag gör varje söndag, lägga på en ansiktsmask och sen lägga mig i sängen med datorn. Har lite jobb att ta tag i som vanligt, och är det inte typiskt att man kommer på dom bästa idéerna på kvällen när hjärnan egentligen borde koppla av och fokusera på att sova?

Aja, hörs imårn 🙂

Posted in: PICTURES
Kommentarer (24)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *