Skor för 1 kr?

Nu har jag äntligen fått tillbaka mitt konto på tradera (fick ju använda Andreas där ett tag) så det firar jag med att lägga ut mera saker som ni kan shoppa för typ inga pengar alls. Det som kostar egentligen är frakten, annars kan man få köpa grejer för 1 kr! Alla grejer som jag säljer finns inte med på bilden nedanför, ni får gå in på mitt konto för att se resten.

Men ni ser ju att jag säljer en fin kamera med alla tillbehör bland annat. En Canon EOS 7D i bra skick 🙂 Mycket bättre att köpa denna än att lägga trippla priset på en ny i butik. Eller hur?

Alla prylar jag säljer hittar ni här: https://www.tradera.com/profile/items/4676164/alexandrablogg

Rosa toppen + kjolen hittar du >HÄR< (Andreas konto)

Posted in: PICTURES
Kommentarer (17)
 • Anonym

  Går det så dåligt för dig så du måste sälja saker på Tradera?
  Stackars lilla Kissie. Jag har ett normalt jobb och tjänar ca 20 000 kr i månaden men jag SKÄNKER saker till Röda korset, Erikshjälpen osv osv. Och det är även nya saker och inget billigt skit. Kan du räkna ut varför? Jag har så jag klarar mig trots min lilla lön.
  Andreas är nog smart nog att förstå varför så fråga honom.
  Varför måste Kissie hela tiden ha mer och mer pengar? Inte svårt att räkna ut.
  Men fråga Andreas även på denna fråga för han är smart nog att veta.

  • Veronica

   Men herregud. Jag får ut minst 25.000 varje månad men säljer ändå en del på tradera ibland även fast jag har pengar. Det jag tjänar när jag säljer sparar jag till nåt annat jag vill köpa. Det luktar avundsjuka här. Låt folk använda tradera om de vill. Vad är problemet? Att hon tjänar pengar?

  • C

   Usch. Du tror verkligen att du är så mycket bättre än henne. Du bevisade precis motsatsen 🙁

 • Anonym

  Och det fulaste av allt!
  Många av sakerna har du FÅTT!
  Som du sedan säljer!
  Det kan verkligen inte gå bra för din blogg och ”allt annat” du tjänar pengar på.
  Eller är det oftast så att de som har mycket pengar vill bara ha MER OCH MER!

  • Linda

   Jag tror minsann att pissie tog åt sig och tog bort de flesta annonserna!

   Gör något vettigt och tänk på andra en enda gång människa!!! Skänk till behövande och sluta gama efter mer hela tiden!

   • Sandra

    Nej, hon har inte tagit bort några annonser.
    Så fungerar inte Kissie.
    Lättlurade tjejer som budar bara för att Kissie säljer. Man mår illa av detta!

 • Trevlig anonym

  Såå kul när du sätter kläder på tradera! Fortsätt göra det. 🤗

 • Sandra

  Enkelt svar! Kissie vet om att varumärket Kissie gör så att folk luras direkt av småtjejer och därför oxå budar de direkt på det Kissie säljer = Pengar! Och ännu mer pengar! Är man besatt i pengar så självklart säljer Kissie på Tradera! Och lättlurade tjejer finns det gott om i vår tragiska värld.

 • Sandra Hamberg

  åh varför säljer du den rosa kjolen och toppen. Det var så fint på dig 😭

 • Anonym

  Nej hon har inte tagit bort några annonser.
  Hon kommer få ytterligare ett par tusen kronor extra pga dessa Tradera annonser.
  Hon tänker bara på sig själv och att hon ska ha och ha. Därför säkert inga barn hon vill ha för det kostar ju bara pengar. Konstigt att hon kan ha hund eftersom det kostar lite.
  Allt annat får hon ju gratis pga bloggen + inte nog med det så måste hon sälja det hon får! Snål och pengar galen!

 • Julia

  Alltså SÅ tråkiga kommentarer från anonyma mfl. Jag tycker det är bra att du säljer vidare vissa grejer! Har full förståelse + bra för de som vill handla av dig.

  Såg när du gjorde rensningen också och skänkte en massa, märkligt att de som kommenterar inte ens verkar följa dig och veta allt.

  Mwn inget fel med att sälja, fortsätt med det!!

 • Alma

  Alltså wow vad elaka kommentarer. Hur kan det vara så svårt att sluta klicka sig in på en blogg man avskyr? Håll era elaka åsikter och tankar för er själva, hur kan ni medvetet vilja såra en annan människa? Ni är inte anonyma, de ni är i vekligheten är ni även bakom skärmen, newsflash kanske? Hade ni kunnat stå för era elaka kommentarer om era vänner / familj konfronterade er? Eller hade ni skämts? På riktigt alltså, så lågt. Har du inget snällt att säga, säg ingenting alls då, hur svårt kan det vara?! Nättroll.

  Ta inte åt dug Alexandra, du är fantastisk och alla elaka kommentarer handlar inte om dig i grund och botten, det är deras låga självkänsla som projiceras på dig i hopp om att de själva ska må bättre. Otroligt sorgligt men sant. Keep it up 😊

 • Amira

  Jag älskar också pengar och därför är jag ett stort skämt och spekar teater för folk.
  Jag älskar att synas och vill vara med i all drama och sedan älskar jag att gråta så alla kan se det och tycka synd om mig.
  Jag har depressioner och är psykiskt sjuk men tack vare det tjänar jag pengar på min Youtube kanal. Jag älskar att lura alla.
  That’s me!

 • Emmy Laursen- www.emmylaursen.se

  Herregud vilka kommentarer folk spyr ur sig.. Ta inte åt dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *