Summer wanties

Inlägget innerhåller adlinks

När jag var i London shoppade jag en hel del inne på River Iland, dom har så mycket fint nu inför sommaren 🙂 Köpte bikinin som ni ser på bilden fast i svart, är så glad att den passade! Fick faktiskt med mig 2 par, lika bra när jag äntligen har hittat en butik som har min size hehe.. Har ju annars Victorias Secret men kan tycka deras bikinis är lite wt ibland..

Klänning – LÄNK // Bikini – LÄNK // Trosa – LÄNK // Kjol – LÄNK // Beach bag – LÄNK // Skor – LÄNK //

Posted in: PICTURES
Kommentarer (2)
 • Åsa

  Måste man konstant shoppa som bloggare? Inget ont om dig utan rent allmänt. Du tycker säkert jag ironiserar el ifrågasätter väldigt mycket på din blogg.
  Jag ÄR inte avis på dig. Men jag är äldre än dig. Å du har väl typ 40 bikini vid det här laget?
  Tror mest jag vill få dig att tänka överlag. Du verkar olycklig. Är det inte dags att lämna denna ytliga värld av shop och smink. Fillers å behandlingar..du e ju så ung! Men samtidigt så pass gammal att ngt annat borde locka?

 • Therese

  Hej! Har en fråga, säkert nåt du redan tänkt på.
  När du utrycker dig negativt om vissa varumärken, som bl.a. Victoria Secrets i detta inlägget, är du inte orolig för att du bränner broar då? Tänk om företaget, vars produkt du kritiserar, tänkt föreslå dig ett samarbete. Möjligheten finns ju att det läser vad du skrivit och inte alls vill samarbeta med dig. Självklart ska du kunna skriva att du ogillar en produkt, men det finns ju olika sätt att formulera sig på.
  Skulle vara.intressant att höra hur du tänker.

  Mvh Therese

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *