Stannar hemma istället

Jag orkar inte åka till Marocko igen, det var idag vi skulle ha åkt, trodde det var nästa månad haha men det visade sig vara denna helg. Men jag känner bara näääh… Jag orkar inte, har varit borta i stort sätt varje helg! Jag vill vara hemma med min älskling och mina hundar. Sen känner jag att min kropp måste vila, känner av flera stress-symptom. Glömmer bort saker, är virrig, tappar bort saker och är väldig trött. Så jag måste lyssna på min kropp nu och ta det lugnt! Dessutom reser vi nästa helg, så kan faktiskt spara mig tills dess. Sen vill jag tillägga att Andreas inte har några problem alls med att jag reser, inte därför jag stannar hemma. Men jag inser själv att det blir lite väl mycket just nu 🙂

Vi började dagen med en timmes powerwalk med hundarna, så himla skönt! Var inte direkt jättevarmt ute men det var ändå skönt att få röra på sig lite. Sen gjorde jag iordning frukost som bestod av chiapudding och mangosmoothies, så gott och nyttigt 🙂 Jag ska nu skriva på boken lite och sen blir det en trip till IKEA, vi ska vaccinera oss mot fästingar igen (man tar sammanlag 3 sprutor) och sedan lite mer jobb på datorn. Ikväll står det mellan drink på stan eller stanna hemma.. Får se vad kroppen orkar med. Lyssnar på den först. Ställde in ett födelsedagfirande igår för jag bara helt enkelt inte orkade.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (13)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *