Hej!

Har varit fullt upp denna förmiddag, men samtidigt.. När har jag inte fullt upp hehe? Började morgonen med ett möte med ett väldigt känt resebolag (skoj), sen direkt efter det åkte jag in till stan för att möta designern från Workout Empire. Vi gick på ”shoppingrunda” för att hitta saker jag inspireras av till mina kläder. Jag behövde dock inte välja ut så mycket för jag är väldigt säker på hur jag vill ha min design. Det kommer bli så snyggt och är nästan säker på att ni kommer gilla kollektionen! 🙂 Är ni lika peppade som jag?

Här är en outfit för någon vecka sedan, jag har ej lagt ut bilderna för solglasögonen är så jäkla fula HAHA! Skriker typ så fula dom är. Fick dom hemskickade till mig och tänkte ”andra bloggare har ju dom så varför inte” men noooo. Dom åkte rakt i soptunnan efter att jag såg bilderna haha!! Byxorna + kavajen gillar jag däremot väldigt mycket. Rosa är life!

Bilder: Malin Göransson

Posted in: PICTURES
Kommentarer (21)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *