Inlägget är i samarbete med glossybox

Once in a life time deal, få ni nu. Ni får första GlossyBoxen för endast 99 (!!) kr med koden ALEXANDRA99 😭 Ville ge mina läsare en riktigt bra deal och det hjälpte mina vänner hos Glossybox med 😍🙏🏼 Live them! Älskar att få hem små presenter varje månad, det förgyller verkligen min vardag. Vi blir aldrig för gamla för överraskningar, ni borde verkligen testa detta om ni inte redan gjort det.

Ps. Tycker fortfarande att det är så häftigt att få vara med på senaste glossy mag.. 🙂 15 åriga Alexandra hade nog aldrig trott detta! Eller jo, men inte 19-20 åriga jag.. Vid den tidpunkten trodde jag att det var Kissie som var jag, men det är det inte. Jag har äntligen fått blomma ut till att vara Alexandra. Pratar om det i tidningen bland annat.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (6)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *