Veckans planer

Hej! Jag är tillbaka från London och sitter på jobbet. Ska strax iväg på ett möte så bloggar innan jag kilar iväg. Ska faktiskt träffa ett nätverk som jag ev ska byta till nästa månad. Eller så kör jag helt solo, det lockar också. Får se hur det blir! Oavsett ska det bli skönt med en förändring på bloggen, känns sååå mycket roligare att blogga när man jobbar med rätt personer.

Jag tog tyvärr inga mer bilder i London, men samtidigt var det en present till Bella och var ingen ”bloggresa”, så ville inte störs tjejerna med tjat om bilder. Men reser ju näst, nästa helg igen och då kommer jag fota mer. Blir nog en vlog också. Men på tal om vlog så råkade sista delen från Tyskland-vloggen försvunna, så typiskt! Men det var bara en scen så orkade inte ta ner den för att ladda upp den på nytt. Jag sa bara ”hej då” ändå, så ni missade ingenting hehe 🙂

Måndag: Jobb, lunchmöte med bloggnätverk och TRÄÄNA.

Tisdag: Event med Clean (parfymen) och spela in en PRIMARK haul.

Onsdag: Superspännande möte om smyckeskollektion.

Torsdag: Morgonmöte med Work out empire, spela in video där jag visar upp min bil (inte gjort det en hehe)  sedan firande av Janne på kvällen, han fyller år 🙂 Skoj!

Fredag: Sova ut och träna, haha.. Min kropp behöver det!!

Lördag/ söndag: Fira min födelsedag med familjen och repetera fredagen.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (5)
 • Rena

  I see you have a full schedule this week! Enjoy this week nevertheless 🙂
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • johanna

  Spännande att se vart du tar bloggen!
  Och klokt att planera in att sova ut och ta hand om kroppen, det är viktigt! 🙂

 • Anonym

  Hur många är egentligen så lättlurade som att ni tror på allvar att Youtubes inte spelar teater?! Vi tar ett ex. Psyk-Amir. När han”LÅTSAS” bli irriterad varje gång sin mobil ringer i sina vloggar. Detta är såklart planerat pga utfyllnad av tid. Att följare blir tvingade att höra när han jämt pratar med Marcel i mobilen. Så sjukt och FJANTIGT o FEJK. Förslag: Stäng av din mobil i vloggen så slipper du låtsas bli förvånad.
  Han fejkar 90% av sina vloggar och allt är bara så TÖNTIGT! Tror han att alla är så trögfattade och går på den här teatern?! Och allt fjant med dessa hundvalpar för att fylla ut sina vloggar. Eller äta mat. My god! Youtubes borde snatt inse att det kommer inte funka länge till att lura folk att tycka detta är intressant! Skratta eller gråta? Man skäms för mänskligheten idag. Och vem bryr sig på allvar att Psyk-Amir gråter ut hela tiden och vill ha ännu mer följare…ingen! Pinsamt är ordet. Lägg ner istället.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *