Hello from London!

Nu kan jag äntligen uppdatera bloggen! 🙂 Har varit och shoppat hela dagen med Issa, har köpt så himla mycket fint! Är så glad över alla fynd, kanske ska göra en haul senare när jag kmr hem.. Handlade en hel del på primark bland annat, mest till min syster men lite till mig själv också 🙂 Sånt verkar ju populärt på youtube. Imorgon ska jag dock inte handla på Primark, då ska jag äntligen köpa mina sneakers från Balenciaga, så exalterad haha!

Nu är vi på hotellet igen iaf och vilar oss. Vi är mätta och lite runda under fötterna efter en finare vinlunch. Man får passa på när man är ute och reser. Bella har varit på hotellet då hon har känns sig lite trött, därför var det bara Issa som fastnade på bild (ifall ni undrar). Vi var ute en sväng igår nämligen så egentligen är jag också lite trött, men jag kletade på massa smink, tog 2 alvedon och låtsades att jag mådde superbra. Ibland får man fejka till det lite  För visst ser jag pigg ut?

Ikväll ska vi nog ut en sväng till, men ikväll satsar på att hitta någon mysig roof top bar eller longe, klubbarna här känns lite slibbiga… Vi besökte 2 stycken igår men kände bara, nääh.. Detta var något för 18 åriga Alexandra..

Posted in: PICTURES
Kommentarer (21)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *