Hej från London!

Vi sitter på tåget från flygplatsen på väg in mot stan. Ska bli så himla roligt att få spendera dagen här, det är superfint väder här dessutom så ska nog byta om till kjol för att få lite sol på benen. Man får ju passa på när tillfällen ges 😉 Planen för dagen är att ta en lång lunch på någon härlig uteservering, shoppa lite (behöver en klänning) dricka ett glas vin och ikväll är det middag som står på schemat. Tjejerna har bokat bord på någon finare resturang, trevligt!

Visst är denna klänning underbar? På tal om vår och fint väder lixom 🙂 Tänkte ha den på ett bröllop i sommar, om den inte är för vit.. Vad tror ni, kan jag bära denna eller borde jag ta en annan? Det sista man vill är att ”bråka” med bruden, det är ju stressigt som det är med all planering.. Är ni intresserade av klänningen finns den hos members.se, väskan kommer från ZARA (ny).

Bilder: Malin Göransson

Posted in: PICTURES
Kommentarer (52)
 • Sara

  Suuuuperfin klänning 😀 Men skulle säga att den är för vit för att ha på ett bröllop tyvärr

 • Diana

  alltså klänningen! Så somrig och vacker.
  Hoppsa du får en fin stund därborta med vännerna. njut av livet och snälla blogga upp om vad presenten är, för jag smäller av snart.
  Vilken present är det som väntar i london!?! 🙂 🙂 🙂
  krama bästa vännerna och njut nu

 • Vivi the one and only

  Skicka en bild på klänningen till bruden så får hon godkänna 🙂

 • Eli

  Klänningen är superfin! 😍 har hört att det inte är någon big deal om man har en vit klänning så länge man inte överträffar bruden! Plus att den här klänningen ju har gula detaljer också, så det är säkert inga problem! Ha det så bra i London nu! 🤩

 • anonym

  Nej skulle inte bära den på bröllop med hänsyn till bruden. Annars var den jättefin.

 • gh

  Ni bloggare försöker så desperat att posa som om ni vore modeller, men ingen av er kan ändå posa som Gynning trots att ni skaffat fotograf, därför att Gynning har varit riktig modell i Paris Milano m.m långt innan bloggvärlden fanns, ingen bloggare kan posa riktigt om man inte haft modellyrket som proffession.

  • Johanna

   Men okej? Vem fan här inne tror du bryr sig om varken Gynning eller din kommentar?

  • J

   Gynning har varit sk ”glamour-modell”, inte print eller runway.
   Och om du inte vet vad ”glamour-modell” är så är det att ”modella” sexigt och naket. Inget fel med det heller – just saying.
   Tror inte Kissie försöker vara någon modell – hon har flera gånger skrivit att hon bara är 168 och att hon har för korta ben så hon är väl medveten om att kanske inte kunna platsa. Tror inte det är något hon strävar efter heller. Finns viktigare saker här i livet än att se ut som en modell.

 • C

  Ett tips är att inte bära en klänning du ens känner dig lite osäker på om den är
  Ok. Den på bilden är inget jag skulle ha på ett bröllop, det vita är alldeles för dominerande. Jag skulle knappt bära en beige eller ljusljusgrå som kan upplevas som vit heller till bröllop. Finns miljarder andra klänningar, ta en annan.

  • Anna

   Tycker det var jätteroligt. Alexandra fångade Blondinbellas ”fjanterier” på pricken, allt från svengelskan , det slängande håret och gapflabben. Håller man på på det sättet som Isabella gör får man finna sig i att andra skojar om det.
   Och för att man kallar sig feminist behöver man faktiskt inte stödja ALLT som andra kvinnor gör, bara för att dom är kvinnor.

 • :)

  asså din story på instagram, Så jäkla oskön. Roligt att du kallar dig feminist men du har inga problem med att göra narr av en fellow bloggare/kvinna. Det räcker väl med att alla män i vårt samhälle trycker ner kvinnliga bloggare, du behöver inte också göra det

  • Linda

   Äh Bella gick nyligen ut med sin provokations-strategi igen, hon drar sig inte för nåt för att få uppmärksamhet (negativ respons). Allt är bara ett game. Känns dig lurad som blir sekundärkränkt.

 • Paula Smilee

  Tyckte om klänningen men inte så mycket citron detaljerna, tyckte det förstörde klänningen lite. 🙂 Tycker dock inte du ska ha den på ett bröllop då det vita dominerar för mycket. 🙂

 • Roya Kohansall

  Asså fan va tråkiga kommentarer alla ska ha hela tiden, hur orkar dom.. hursomhelst:

  Jag tycker att klänningen är superfin men liiite för vit för min del. Men jag tycker vita klänningar med tryck är så himla fint och somrigt!! Hade det varit 3-4 citroner till kanske.. haha bäst är väl att fråga bruden om ni är nära så är det säkert lugnt, är ni inte lika nära kanske det är onödigt.
  Typ en gul väska/skor kanske kan göra den lite mindre vit?
  Jag tror också att det kan se lite brölloppigt ut för att den är lång, hade den varit kort så hade jag nog vågat.. med en gul väska.

  Ta hand om dig!
  /R

 • Tess

  Jättefin klänning men alldeles för vit för ett bröllop 🙈 välj en annan 👍🏻

 • Sofi

  Ootteko jo perillä?😎nautti reissusta 🤗

 • Emelie

  Från någon som precis har gift sig så hade jag inte blivit särskilt glad om en gäst dykt upp i en så vit klänning. Jag hade valt en annan till bröllopet.

 • kattis

  Jättefin klänning! Bröllop skall vara roligt för alla inblandade, bröllopspar och gäster och då spelar vad man har på sig väldigt stor roll! jag tycker själv att det är jättesvårt att hitta en klänning som jag trivs och känner mig snygg i, kan dansa i och som även brudparet skulle tycka är passande efter deras klädkod 🙂

  När jag jobbade i butik för festkläder så gick vi efter Magdalena Ribbings regler som råd :). ”Vett och etikett” säger att på bröllop kan ens outfit bestå utav max: 30%vitt, 30%rött och/eller 30%svart. MEN idag är oftast inte folk lika konservativa med detta, ex. vi hade ofta brudar som kom in och köpte helvita eller helsvarta klänningar till sina brudtärnor.

  Så jag skulle säga: om du känner bruden bra, skicka ett foto på klänningen och fråga henne om vad hon skulle känna sig bekväm med att hennes gäster bär under deras dag :). känner du inte bruden så bra, skulle jag välja bort denna klänningen och ta ett mer ”säkert kort”, dvs. inte lika vit och kanske med kortare slits för att gå efter traditionella vett och etikett regler.

  lycka till !

 • Rena

  This lemon dress suits you!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • jenny

  fin klänning men inte på bröllop 🙂

 • Alexandra

  Älskar klänningen!

  Hoppas du får en härlig weekend i London! =)

 • Josephine

  Du passade riktigt bra i den klänningen 🙂

 • Linda

  Du borde få en Oscar för dina Bella-imitationer, LOL-ade lite faktiskt 😀 Hoppas du läst kommentarerna om dem på Bloggbevakning, så kul 🙂

 • KATZ

  Jag har skrivit om dig på min blogg! <3

 • Maggan

  Alltså din parodi på Instastory, herre min så bra! Gjorde min dag idag! Klockrent! Har sett om den flera gånger och garvar fortfarande varenda gång. 👍

 • Sofia

  Så fin! Jag skulle dock tycka att den är lite för vit för att ha på ett bröllop 🙂

 • Sara

  Superfin klänning men inte på bröllop 😉

 • Nathalie

  Garvade ihjäl mig åt dina instastories imorse 😂😂🙈 På flygplatsen. När du härmade.. dog😂🙈

 • Linnea Hansell

  Hej Kissie! för att vara så pass gammal som du är tycker jag det är riktigt skämmigt hur du härmar blondinbella. Huruvida hon väljer att använda sina sociala kanaler har du ingenting med att göra. Du kanske bara är avundsjuk på att hon kommit längre i livet!

  • Cecilia

   Håller med! Alexandra, du som påpekar att kvinnor ska sluta trycka ner andra kvinnor. Spelar ingen roll om hon är känd, känslor har hon fortfarande och det borde du om någon veta.

 • Jenny

  Nej, du kan inte ha den på ett bröllop . Fast det vet du ju redan 😊

 • Jo

  Lägg gärna upp dina roliga (vad jag flrsåtrJ imitationer av B-Bella även här- klickar inte gärna in på instastory ell b-bevakning…

 • Ceccan

  Jättefin klänning en sommardag men inte för bröllop 🙈

 • Camilla

  Superfin! men inte vitt på bröllop*.

 • M

  Jag tycker den är för vit, och när den dessutom är längre med (lite som brudens)… men fin! Dock inte på bröllop

 • Pia Widlund

  Fin klänning, lite lång för min smak, men huvudsaken att du gillar en. Hoppas resan går bra!

 • SARALEO.SE

  WOW vad fin du är vännen!!! ❥

 • Elin Sandström

  Jättefin klänning! Men tycker inte den är passande på bröllop men gärna på en sommarfest ☺

 • Melissa D

  Hej där fina du! 😍 Gillar du att följa bloggar? Då rekommenderar jag dig starkt att besöka min blogg http://www.melreginas.blogg.se som tar Sverige med storm! 🌬 Jag skriver på ett speciellt sätt med målande uttryck, humor och sarkasm. Min blogg är till för att sprida kärlek och kunskap! Följ mig idag! 🌷

 • Bella 2

  Fin klänning men inte till bröllop:)
  Måste tillägga att du är fruktansvärt taskig som härmar Blondinbella, särskilt hur du blir arg och ledsen när folk kommenterar illa om dig här inne. Du kan ju inte klaga på dem som säger sitt när du kan går och take the mick ur en annan, no problem. Kanske dags att tänka till…
  ”Behandla andra så som du själv vill blir behandlad.”

 • Maria

  Bär aldrig något vitt på ett bröllop, det är så respektlöst mot bruden. Jag själv gifter mig nästa vår och kommer fullständigt fucka ur totalt om någon annan än jag har vitt. Det är den viktigaste dagen i hela mitt liv, det jag lagt absolut mest pengar på och bara tanken av att försöka stjäla brudens uppmärksamhet är vidrig. Så som svar på din fråga. NEJ bär ingenting vitt på ett bröllop. Inget för färgstarkt eller rött/svart. pasteller eller alla andra normala färger. Alla handlar om att låta brudparet stå i centrum.

 • Ariana

  Dock matchade inte skorna och väskan:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *