Mys i soffan..

Ligger och myser med råttis i famnen efter en dag med shopping och mys. Hittade faktiskt en hel den fin på stan, bland annat en snygg klänning och väska från favoritbutiken ZARA. Men jag behöver packa väskan nu egentligen men är helt slut efter träningspasset som vi klämmande in innan vi åkte hem, och taxin kommer 05:00 imorgonbitti. Så vill ju helst komma i sängs i god tid så jag slipper vara helt sänkt imorgon. Men behöver inte packa så mycket, vi är ju bara där några dagar. Men partyklänningar och klackar ska med, så kul!

Dock vet jag inte hur många klänningar jag har som jag kan använda.. Är ju verkligen inte klänningtjej och jag går ju inte ut så ofta så har inte köpt några nya.. I ”värsta fall” får jag köpa något nytt på stan 😉 Det finns ju så många härliga roliga butiker i London som inte finns här hemma i Stockholm. Något jag vet att jag vill köpa är dom nya sneakers från Balenciaga, någon som vet vart jag kan hitta dom?

Nu ska jag packa klart, hörs imorgon!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (12)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *