Best gift ever!

Wow! Tack för alla gratulationer, vad fina ni är Jag hade världens bästa dag igår. Blev uppvaktad av frukost på sängen av Andreas, tårta på jobbet (fast namnet blev lite felstavat haha), blommor från min bästa tjejkompisar och på kvällen bjöd Andreas mig på middag. Vi åt en superhärlig måltid på Tako som bestod av tapasliknande rätter. Sen fick jag min present, och det var inte vilken present som helst. Utan en resa till Venedig! Alltså blev så glad så jag började gråta haha! Folk runt och kring oss trodde väl att jag blev dumpad haha men det var tvärt om (typ).

Imorgon drar jag ju till London med tjejerna och där ska en present vänta mig från tjejerna. Så himla fina dom är! London-resan var ju en present till Bella för hon fyllde år för några veckor sen, men det blev ju perfekt tajming att ta den helgen efter min födelsedag. Vi ska firas ordentligt 🙂 Så taggad! Vi ska shoppa, äta god mat, dricka drinkar.. Ja bara ha det fruktansvärt gött! Känner mig så glad och tacksam idag, sån härlig känsla!

Idag ska jag träna om ja orkar, klippa videon från Berlin och packa 🙂 Vad ska ni göra?

 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *