Shoppingsugen?

Gud vilken mysig dag jag har haft, glömmer nästan ibland bort hur många vänner jag har! Har ju så fruktansvärt många fina människor i mitt liv, även om jag inte pratar med alla exakt varje dag. Men det behöver man inte göra, och ärligt talat hade jag inte haft tid med det haha! Men jag kommer uppdatera er om min dag imorgon, tänker njuta resten av dagen. Ska iväg nu kl 19 med Andreas, vet inte vart vi ska men det kvittar. Blir mysigt att få komma ut och äta (eller vad vi nu ska göra, hoppas det har något med mat att göra iaf är hungrig haha).

Jag har Föresten lagt ut lite grejer på tradera igen, kommer mer saker men har lagt ut ca 7-8 grejer nu och fyller på lite då och då 🙂 Så gå gärna in och kika ifall ni ser något ni gillar, behöver bli av med sakerna pronto! Svämmar över här hemma nästan… Det mesta är ju dessutom helt oanvända och har lapparna kvar, passa på!

Ni kommer till alla annonser HÄÄÄR 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (10)
 • Katz

  Wow. Tänk om man hade varit så lyckligt lottad att ha problemet att ha så mycket kläder så att det svämmar över… ;))

 • KATZ

  Jag har skrivit om dig på min blogg! <3

 • Caloveline

  Ha det super mysigt med Andreas ikväll!! ❤
  https://caloveline.com

 • My

  Saker som du fått gratis av företag går du sen och säljer för att tjäna pengar på. Ruttet!

 • Anonym

  Ja så fungerar Kissie. Pengar är allt för henne. Hade hon brytt sig om sina följare kunde hon skänkt genom utlottning istället för att hålla på med Tradera. En sådan ”stor” bloggare som måste sälja på Tradera….
  Och då även saker hon själv fått gratis.
  Verkligen oseriöst!
  Lurar på massa små tjejer att köpa hennes skit för att hon ska gotta sig i ännu mer pengar från följare!
  Och detta har hon hållt på med många ggr!

 • Anonym

  Sedan använder hon Andreas konto pga att hon kan inte ens använda sitt eget. Och varför tror ni?….Det förstår man direkt.
  Titta även på vad hon tar i frakt. Alldeles för hög frakt. Även det oseriöst. Så typiskt Kissie! Det är därför en av anledningarna hela hon är oseriös!
  Synd att inte många förstår det.

 • Sara - Aldrig mer över 100kg

  Gillar den där röda kostymen på dig fast jag aldrig skulle använda den själv, men den såg fräsig ut på något vis 😛

 • Pia

  Klänningen var fin. Och rensa i garderoben behöver vi alla göra, vare sig vi skänker eller säljer. Det är ju upp till var och en att köpa om man vill. Eller följa en annan blogg…

 • M7

  Ok en fråga till er bittra småglin, ingen här VET till 100% om hon fått sakerna eller ej! Och sen varför skulle hon GE bort sakerna för!!!! Ok välgörenhet (men ingen vet ju heller om hon gör det) men varför ge bort dom till sina läsare???? Och till sist, om allt hon gör, skriver, säger etc stör er så jävla mycket skit i att läsa👍 Otroligt enkel ekvation😆 Alla ni andra obittra människor ha en fantastisk dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *