Inlägget är i samarbete med glossybox.se 

Glöm inte att koden ANGB20 ger er 20 % rabatt 🙂

Posted in: PICTURES
Kommentarer (7)
 • Rebecca

  Jag älskar absolut dina blogginlägg! De är så inspirerande! Jag älskar vad du gör, och de saker du skickar är precis den typ av saker jag är intresserad av. 💋

 • KATZ

  Haha hej igen, måste bara tacka dig kissie.
  Jag kollade på din video ”Hur man blir en stor bloggerska”, och den har hjälpt mig sååå mycket!
  Hahaha, märker verkligen att drama skapar läsare. Tack för tipset!

 • Josefine

  Så himla roligt för dig 😄

 • Cecilia

  Jag älskar dig precis som du är sa din kille i slutat av videon. Its a keeper! Att få vara den man är och bli uppmuntrad till det är stort. Många vill ändra och trycka ner och bestämma men kärlek handlar om att älska en precis som den är och kunna leva med bristerna. 💛 Ps. Vilken härlig energi du har Ds

 • Paula Smilee

  Jag känner igen mig i det där att sminkade sig för att dölja sig, jag brukade göra det i mina yngre år när jag led av acne. Nu när det är borta sminkar jag mig sällan. Grattis till samarbetet och gullig din kille är det är så det SKA vara. En kille som älskar en precis för den man är. 🙂

 • Samja

  Tycker det blir lite off med att få hem produkter man kanske varken behöver eller redan har favoriter av så föredrar att köpa dem själv men skulle gärna köpa de foundationborstarna du visade i bloggen med vit borst och svart handtag. Inte de runda du kör utan de andra, hette något med M.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *