Sno stilen!

Innehåller adlinks 

Ja då var man tillbak i rutinerna då 🙂 Sitter på jobbet och ska strax gå hem. Har haft ett sånt jäkla bra och spännande möte nu på förmiddagen, är så pepp på detta! Känns som att det är så himla mycket roligt som händer just nu, så tacksam över det. Dock blir det vissa stunder lite för mycket, så jag hinner inte med allting som planerat.. Så tyvärr kände både jag och Evelina som skulle börja hos mig med sin praktik att hon inte kommer få den hjälp hon behöver (dvs fasta rutiner varje dag och ett x antal videos per vecka). Men hon ska köra hos någon annan istället som kan ge henne allt det, så det blev bäst för oss båda! 🙂 Jag inser ju att jag behöver en riktig assistent som kan ta över lite jobb. Ska nog efterlysa efter en senare i veckan.. Någon av er som är sugen? 😉

Nej men idag ska jag försöka ta tag i att städa hemma. Känns som att det är det sista man prioriterar när man är ute och flänger. Jag kommer hem, kastar upp väskan och allt innehåll, packar om, låter grejer ligga kvar på golvet och när man kommer hem inser man hur mycket man har att plocka upp.. Jag har ju dessutom bara mig själv att skylla. Men det ska jag ta hand om när jag kommer hem, och träna 🙂 Känns som det var länge sen det med.

Jeans – LÄNK // Prickig topp – LÄNK // Scarf – LÄNK // Väska – LÄNK // Skor – LÄNK // Örhängen – LÄNK //

Posted in: PICTURES
Kommentarer (11)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *