När man var ung och fri..

Om 20 år, eller mindre kommer jag säkert titta tillbaka på bilder och inlägg här på bloggen och tänka – fan vad bra jag hade det, borde ha njutit mer av att vara ung och fri! Tror inte ni också kommer tänka så, om ni tittar tillbaka på det ni har just nu i denna stund? Jag kan göra det redan nu när jag ser tillbaka på mig själv för 5 år sedan och tänka ”gud vad jag var snygg, fräsch och häftig!” men då tänkte jag bara negativa tankar om mig själv 🙁

Jag önskar att jag var bättre på att stanna upp och njuta lite mer, istället för att jaga nästa grej. Näst projekt. Nästa kampanj. Nästa bild.. Vi konsumerar sociala medier och våra liv så oerhört snabbt, vi reflekterar knappt över det vi är med om och det vi får se på social medier. Allting går så fort. Vi sätter så himla höga krav på oss själva, känns som vi aldrig blir nöjda..

Jag kan tex ibland tänka tillbaka på när jag var så fixerad av träning, jag tycker synd om den Alexandra. Tänk om jag hade insett hur fin jag var som jag var och kunde njuta av livet istället. Istället för att gå hem tidigt och hitta på ursäkter så jag kunde vara pigg dagen efter för att jogga. Livet är ju så mycket mer än att vara inlåst på ett svettigt gym varje dag. Och tänk så många minnen jag missade varje gång jag valde att gå hem tidigt, eller tackade nej och stannade hemma bara för att träna..

Uppskattar du nuet?

Posted in: PICTURES
Kommentarer (25)
 • Sanne

  Jag förstår exakt vad du menar! Har också svårt att uppskatta nuet, tänker alltid på vad som händer härnäst.

 • Christian

  Jag har som entreprenör med mer alltid massa saker som ska göras. Jag är en mycket driven person, Nuet, jag försöker stanna upp då och då. Ex jag är ute och åker mycket, ser jag något fint, en byggnad, en sjö eller något annat så vänder jag ganska ofta och stanna till för att ta in. Man gör ju val här i livet!

 • Mjölk2

  Det heror väl på vad man tycker om. Jag gillar att träna och mår väldigt bra efter det 🙂

 • Josefine

  Jag uppskattar nuet otroligt mycket, dock ser jag väldigt mycket fram emot framtiden också! 😊

 • Lovisa

  Jag uppfattar dig även idag väldigt träningsfokuserad. Tror jag läste tidigare i dag att du skulle försöka hinna med och träna för att det var så längesen, men då var du ändå på träningsresa förra veckan och idag är det måndag!

  • Kissie

   Ja jag kanske tränar mer en andra men det beror på mitt jobb, sitter ofta still vid datorn så vill gärna aktivera mig. Det är ju verklien inte som förr! 🙂

  • Louise

   Töntig kommentar.

   För övrigt har jag aldrig sett en tant i såna klackar, men det är egentligen oviktigt. Nätmobba mindre och jobba mer på din självkänsla så blir du lyckligare i längden, det är sant.

 • Tina

  Hade varit roligare att se de där bilderna från förr som du gillar i detta inlägget 🙂 eller om du kan lägga upp gamla bilder i ett nytt inlägg. Alltid kul att se hur man förändrats i stil och form 🙂

 • Lena

  Om du nu gick hem tidigare för att träna, varför var du inte vältränad på den tiden? Du var bara smal precis som nu.

 • Åsa

  Känns sunt att träna och inte vara ute och nattrazzla 😉 så ser inget fel i det. Det var ju en livsstil du valde då. Tror det blir så när man är inne i det.
  Det är när saker blir maniskt som det blir fel. När allt slår över och TAR över blir det fel 🙂
  Tror du skulle se mycket yngre och fräschare ut med mindre make-up, prova!
  Tycker dina naglar är supersnygga när de är korta och välfixade som nu 🙂
  Prova mindfulness, et är bra att lära sig vara i nuet..
  Sociala medier är galet när man tänker på det..jösses vad det skapar ångest för många..

 • E

  vart är klänningen från? superfin! 🙂

 • Pia Widlund

  Man hinner inte alltid uppskatta nuet i det utsträckning man borde. När jag är på landet på helgerna kommer jag ner på jorden och hämtar ny kraft. Då uppskattar jag frisk luft och uteliv!

 • Diana

  Jag försöker verklien att uppskatta nuet, försöker så gott jag kan att leva här och nu. Men det är svårt, vi lever i en rätt jobbig värld/samhälle som är stressig och med högra krav på oss själva.
  Jobbar på det ständigt, att inte påverkas så mycket av allt annat. För det är det inte värt.

 • johanna

  jag vill nog tro att jag är ganska bra på att uppskatta nuet ändå, men har ständigt framtiden med mig i tanken..

 • Alva

  Life is how you make it. Var inte så negativ! Det är du som väljer hur du ser på saker nu, det är din attityd!

 • Caloveline

  Jag uppskattar inte nuet, hatar det så jävla mycket. Vill bara härifrån, jag är ensam i skolan. Mina bästisar har flyttat, men nästa år ska jag börja där dom går. Asså gymnasiet, börjar jag till hösten. Så det hoppas jag blir bra.
  Men jag bli mobbad i skolan nu, jag går till BUP och har en depression. Allt känns bara kasst rent ut sagt, men jag försöker intala mig själv att jag är glad, men jag ör inte det.
  http://caloveline.com/

  • ML

   Vet att det låter som en jävla klyscha – men det blir bättre! Jag hatade skolan, men satsade på att göra så bra ifrån mig där som möjligt för att åtminstone få ut nånting av tiden där. Det blir säkert bättre i gymnasiet där dina vänner går och där det finns andra människor. Plugga så du kan studera vidare eller sök dig till ett jobb, en annan stad kanske i framtiden. Sverige är fullt av människor! Av vad jag har lärt mig av att bo både i södra och mellersta Sverige är att människor är olika, man kan alltid hitta nya kretsar osv. Svårt i högstadiet men snart är det sommarlov.

  • Pia

   Jag mådde heller inte bra i skolan pga mobbing, men som någon annan skrev, det blir bättre! Styrkekramar i massor till dig!

   • Caloveline

    Tack!! Ja jag har sökt gymnasium 1 timme härifrån, asså göteborg. O jag längtar så tills jag bara smälter in som en i mängden. Fyfan hatar denna lilla ihålan jag bor i nu, men jag vet att det kommer bli bättre en dag. Undrar bara vad jag gjort för nått fel, så att alla börja hata mig.
    http://Www.caloveline.com

    • J

     Tror verkligen ingen hatar dig, men något är fel på människorna som mobbar dig. Du kommer nog lyckas super bra i livet med din inställning att fortsätta försöka just nu och det kommer ta dig någonstans. Jag hatade också högstadiet och låste in mig själv på toaletter på raster för att slippa undan människor jag inte ville träffa. helt sjukt när jag tänker tillbaka på det också att jag på något sätt skulle förtjänat det. Men det kommer bli bättre, lovar dig det!

 • Ulrika

  Jag gillar att du först är så säker på din sak men sedan kan ändra dig och erkänna att du ändrat ståndpunkt, det känns så brutalt ärligt. Du är bra, våga lita på dig själv och din känsla.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *