Hej på er!

Nu får jag äntligen berätta att jag ska få släppa en egen kollektion med Workout empire! 🙂 Så himla roligt och jag är så exalterad. Varför jag blev nerflugen hit till Tyskland är för att jag skulle få träffa hela teamet bakom märket, samt deras designer Jo Booth för att börja planera inför kollektionen. Jo Booth var Reeboks förra chefdesigner och hon ska hjälpa mig få min vision till liv. Hon är grym och hon förstod mig precis! Min vision är kvinnligt, passform som funkar för dom flesta och jobba med accessoarer. Mer vill jag inte avslöja än, men förhoppningvis blir vi klara till slutet av sommaren. Skoj va? 🙂

Kläderna komma säljas internationellt och dom kommer finnas både online och i fysiska butiker. Förhoppningvis kommer vi lyckas ordna massa roliga events också så jag kan få träffa er och berätta mer om kläderna och tanken bakom. För jag designar ALLT, från minsta detalj. Så det blir inte som andra kollektioner när bloggare sätter sitt namn på redan befintliga plagg. This is for real.

Ps. Kläderna på bilden är inte från min kollektion.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (65)
 • Johan

  Grattis och galet snygga bilder 😍

 • Ulrika

  Kul ser framemot.

 • Lollo

  Men jaaa va roligt!! ❤️

 • JO

  Ok, räknar med att få en massa skit för detta men står för varje ord …

  Det här är en sådan typisk grej som jag ogillar.

  Exempel: Kändisbarn blir modeller. Inte för att de har något speciellt mer än andra som vill bli modeller utan just för att de är någons barn. Folk som inte kan skriva får ge ut böcker för att de är barn/pojkvän/fru till en känd författare. Många andra bättre debutant-manus som ratas. Kan fortsätta i all oändlighet.

  Bloggare blir designers … bara för att de är bloggare …. Ett slag i ansiktet till de som utbildar sig i åratal, som kämpar i åratal med att rita (designa…) kläder och som i åratal kämpat för att sälja in sina designer…

  ALLTSÅ ALEXANDRA: Har du den kreativitet som krävs för att komma på nya modeller? Och kan du rita dem? Eller hur har du tänkt ta fram din kollektion? Du som ska ”designa allt från minsta detalj” själv. Och inte som ”andra bloggare” bara ”sätter sitt namn på befintligt plagg”.

  Och börja NU, och vara klar fram till SOMMAREN. Låter väldigt seriöst. Min gissning är det redan finns en kollektion färdig som du ska fronta med ditt namn.

  (ingen avundsjuka, inte missunnsam, har inget emot Alexandra för övrigt, etc)

  • Moa

   Du är ärligger bara och skriver precis som det är.
   Klockrent!

  • Karl

   Lösningen till dina problem är mycket enkel. Läs inte böcker du ogillar och köp inte kläder du ogillar.

   • JO

    Nu missuppfattade du min kommentar rätt ordentligt.

    • Karl

     Inte alls. Din kommentar berättar att du fokuserar på saker du ogillar istället för att fokusera på saker du gillar. Om du börjar fokusera på saker du gillar så ska du blir lycklig på nolltid.

     • JO

      Hur ska jag kunna veta om jag ogillar en bok som jag inte har läst?
      Jag är en nöjd, harmonisk och lycklig person. Trots detta kan jag, och har rätt att, ifrågasätta saker som jag tycker är fel.

     • Karl

      Precis. Det kan du inte veta. Men i din första kommentar så ogillade du. Jag tror inte du lyckas lura värst många med din falska attityd.

     • Suggan So

      Tror ”Karl” är en pinsam Youtubes bög som själv lurar folk med sitt påhittade teater drama. Om inte så kanske ni är bästa vänner eller en tvilling du inte visste att du ens hade!

     • Karl

      Ojdå. Varifrån kom de tankarna? Fantiserar du ofta om tvillingbögar?

   • Ana

    Läs inte hennes blogg 😛

    • JO

     Varför inte det? Skriver ju att jag gillar Alexandra. Tycker bara inte att detta låter trovärdigt. Och förstår att det knappast är Alexandras ”fel”. Hon hoppar självklart på de erbjudanden som ges.

     och till KARL – aka ANDREAS…. du läser fortfarande in saker i det jag skriver som inte finns.

  • Magi

   När Alexandra (och som alla andra bloggare gör) skulle ”designa” klockor såg det ut som så att hon fick hemskickat en massa lösa armband och andra delar som hon sen skulle matcha ihop. Som du säger, slap in the face till dom som utbildar sig till designers.

  • Savannah

   Fast nu tror jag du tänker på någon ideell värld där du blir designer om du pluggar till det eller jobbar stenhårt på det och samma med andra yrken. Så har det ju ALDRIG varit dock? Johnny Depp t.e.x. var ju musiker, ”råkade” bli skådis för Nicholas Cage var hans kompis. Samma sak med André Leon Tally som var intresserad av språk & litteratur först, pluggade det men valde att prova att arbeta med fashion istället och älskade det. Finns tusen sånna exempel. Visst är det en perfekt värld om alla som väljer en sak och jobbar hårt för det får exakt det dem vill, men var lite realistisk nu snälla. Massa människor jobbar rumpan av sig själva utan att få resultaten de vill, medan andra har ”tur” eller jobbar hårt med annat men blir ”upptäckta” i nya branscher. Så har det ALLTID varit. Sen att ett märke vill använda sig av kända namn/ansikten etc är egentligen bara bra marketing. Det ingår i deras arbete från första början och de tjänar på det. Så egentligen är det varken konstigt eller sorgligt att bloggare ofta får denna typen av deals. Mestadels tror jag det är folk som lever på ”andra sidan” av lyckomynten som sitter och tycker att det är fett orättvist. That’s life, slöseri med tid och känslor att klaga på helt normala arbetsutvecklingar.

   • J

    ALDRIG varit. ALLTID varit. Känns nytänkande.

   • JO

    Frågan var väl mer om Kissie skulle klara av att ”designa en hel kollektion i detalj” utan att han gjort något liknande förut. DET är en slap in the face till de som kostat på sig en lång utbildning.
    Att fronta en kollektion med sitt namn är en helt annan sak. Där har vi ”kändis-faktorn”. Och kanske bara fronta i Sverige där hon är lite känd – i Tyskland och övriga världen är det väl ingen som vet vem bloggaren Kissie är…

    • C.

     Hi Jo, I completely get what you mean and can see that you don’t seem to have ill intentions. Fact is I am a designer and I couldn’t care less if Kissie insists that she will do everything herself: Why would she start out with bragging about the Reebok designer?? There is no chance ever that she will do it herself, she doesn’t know stitchtypes, graduation or have any textile knowledge etc. She cannot draw and hasn’t shown us much creativity other than in copying others.

    • Savannah

     Lol nytänkande. Ok, vill du gå till majoriteten av företag, kändisar och märken och beordra dem att ändra hur de gör affärer? Lycka till. Sen är utbildning fortfarande inte allt. Sitter själv och kommer snart vara klar med en 5års utbildning – blir jag garanterad jobb för det? Knappast. Vare sig hon ”kommer” göra allt själv, kanske inte. Det är ingen slap till någon som vet hur saker funkar. Om dessa ”riktiga designers” någon gång blir kända, tror du inte de kommer göra Exakt samma sak?
     Låt kvinnan iallafall få försöka göra något hon kanske är taggad över att fått erbjudande om. Det är ju företaget som valt att fråga henne, så gå klaga hos dem kanske? Eller menar du att Kissie själv borde sagt ”Jag får nog säga nej. Även om det låter superroligt så tycker jag ni borde vara rättvisa och ge chansen till någon som precis blivit klar med sin utbildning”.

     Sammanfattningsvis låter det som att du mest gnäller över ”världen är orättvis, bu hu”. Verklighetsuppfattning plz.

 • johanna

  vad kul, ska bli spännande att följa utvecklingen av din kollektion! 🙂

 • Alma

  Wow vad roligt!!! Ser fram emot din kollektion, den kommer säkert utstråla power 😍😍

 • Diana

  Nej men shit vad kul !!!
  Åh vad jag ser fram emot att få se kollektionen. Stort lycka till och stort grattis till jobbet.
  Vilken lycka och stolthet du måste känna, stort ju!!
  Du är så grym.

 • Christian

  Grattis! Spännande, Japp snygga bilder!

 • Anonym

  Det brukar bli så när själva bloggen inte har mycket mer att hämta.
  Då testar man ”skriva bok”, ”släppa kläd kollektioner”, ”ge ut eget smink/parfym”, etc för att åter igen försöka bygga upp sitt varumärke.
  Så typiskt och många gör så här.

 • Lorissa Lovebomb

  grattis, vad spännande 😀 Hoppas att din goda smak syns i resultatet. Kläderna du har nu är snygga också 😀

 • Eli

  Vad roligt! Grattis och lycka till, ser verkligen fram emot resultatet! 🤩😍

 • Cenedra Lundblad

  Men åh vad roligt! Ser fram emot det!

 • C

  Jag tänker såhär: so what om det är så att Alexandra får designa egna kollektioner baserat på att hon är bloggare. Och att många andra får kämpa mycket längre för att få samma möjlighet. Det är inte Alexandras fel, hon har ju ändå jobbat hårt som bloggare. Det är helt enkelt så livet ser ut, det är inte ”rättvist”. Vissa får saker lättare, baserat på sina omständigheter. That’s life.

  • Anna

   😂😂😂……

  • Ana

   Jag vet inte om saker kommer lätt, ska man komma någonstans så får man slita och jag är säker på att Alexandra har kämpat också :). Bara för att det inte syns utåt betyder det inte att man inte har lagt ner tid. Vissa kallar det tur men jag kallar det för hårt jobb 😀 😀

   • J

    Frågan kvarstår: VAR och HUR har Kissie lärt sig designa kläder så pass bra att hon klarar av att designa ”hela kollektionen själv i minsta detalj” och ”få klart den till försäljning innan sommaren”…. Inte trovärdigt alls…

    Fortfarande ett slap in the face till ”riktiga” designers…

    • Sandra

     Inte många här fattar att allt är en stor teater! Pinsamt!
     Självklart är ju Kissies följare väldigt lättlurade och lätt manipulerade.
     Tragiskt men sant!
     Hur kan man leva med en sådan person i längden som spelar teater för pengars skull???

    • Tina

     Till slutet av sommaren.

   • C

    Ja, det var ju det jag skrev, hon har jobbat hårt med bloggen. Att vissa sedan blir upprörda över att hon får designa en kollektion medan det är en mycket längre väg för andra är lite töntigt tycker jag.

 • M

  Grymt! Snälla gör en vadderad cykelbyxa i kollektionen, så även vi cykeltjejer kan få ha nåt snyggt på sig! Allt som finns på marknaden idag är svart, svart och åter svart.

 • Ana

  Vad kul 🙂 tänk på materialet att det ska vara svettsäkert speciellt med tights om du ska ha den i olika färger, ifall man tränar hårt så inte svetten syns igenom byxorna på rumpan hehe 🙂 det är något bra att tänka på. Lycka till Alexandra. Vad kul verkligen.

 • Paula Smilee

  Nämen vad kul! Gillade byxorna! 🙂

 • Mathilda

  Åh va roligt!! Håller på att leta efter de perfekta träningstightsen nu som inte är för dyra men precis alla ser man igenom på rumpan.. Skulle va jättebra om du kunde tänka på det 😄

 • monika

  Vad roligt! Hoppas att det blir lite större storlekar, är det något du fått veta? Jag vill se grym ut som big size 🙂

 • K

  Vilken dold talang! Visste inte alls att du kunde designa kläder. Hoppas du lägger ut dina skisser, vore kul att se! Gör du även egna prints?

 • Pia Widlund

  Jättekul, grattis. Ska bli kul att se kollektionen växa fram, antar att vi får följa hela resan!

 • Sara

  Åh vad kul! Snälla gör några med hög midja som sitter kvar (precis alla jag har känns det som jag måste dra upp precis hela tiden) och inte är genomskinliga!!! Lycka till!

 • Cattis

  Grattis till dig!
  Du behöver inte se detta som en negativ påpekning men vill bara påminna dig lite grann om när du skriver ex ”varför måste kvinnor trycka ner varandra för att komma högre upp själv” nu kanske du aldrig skrivit exakt så men de låter så i vissa meningar när du skriver.
  Varför måste du OFTA trycka ner andra bloggare (utan namn, vilket kan va positivt eller också bara allmänt fegt utav dig) som gör liknande saker som dig? Kan du inte hylla dom eller bara inte skriva om de alls.

  Nånstans tror jag att det är avundsjuka från din sida. De andra bloggare du trycker ner är att du egentligen ville ha de som dom fick men inte kunde få.

  Kan tänka mig exempelvis (rätta mig gärna om jag har fel) att du påpekar kenza som nyss släppt en kollektion med puma.
  Hade du fått, skulle du säkert alla dagar i veckan välja att jobba med puma än de du fått nu.

 • Johanna

  Ja lycka till Miss Kissie. Eller man kanske ska kalla dig Miss Universe?

 • Madeleine

  ❤️❤️❤️ super kul! Hoppas att du kan göra sporttoppar som är låga i skärningen framtill men ändå stabila (om du förstår vad jag menar,hehe)

 • E

  Grattis! Glad för din skull!!

 • Johanna

  Åå va kul! Bra jobbat :D. Har länge letat efter tights med en ficka till mobilen, håller tummarna för det. Även återvunnen polyamid vore superkul 😀

 • Kristin

  Inte särskillt feministiskt att trycka ner andra bloggare för att bli bättre själv?
  Alltså, jag tycker verkligen du måste börja tänka igenom dig själv och sättet du är på. Du har olika personligheter i varje youtubeklipp du publicerar, du benämner dig själv som superfeminist men du klankar samtidigt ner på andra bloggare som gör kollektioner för ännu större varumärken som NAKD, Puma etc etc för att din kollektion för det okända märket workout empire ska verka bättre.

  Allt känns extremt fejkat och det börjar bli lite tråkigt, särskillt för en sådan läsare som mig som följt dig i herrans massa år. Man börjar tröttna liksom.
  Ta fram ditt rätta jag i dina videos, sluta klanka ner på andra kvinnor och börja bygg upp dig själv inifrån innan du försöker göra det utifrån.

 • Cecilia

  Tror inte att Alexandra Kissie eller vad hon nu sen en vill att folk skall tilltala henne med. Tror inte att hon lyssnar på er alla som har era tips och önskningar om den där klädkollektionen.. Det är inte hon som desinger den nämligen ens och om det skulle vara så att hon gorde det så aldrig har hon tagit förut heller råd och tips från oss läsare för hon bryr sig inte helt enkelt om något annat än bara sig själv..

  • C

   Väldigt konstigt formulerad kommentar.

   • Cecilia

    Jag ser inget konstigt med det. Men med din kommentar förstår jag inte alls men det behövs inte heller för jag vet vad jag skrivit och har rätt till det om du har en negativ åsikt om min kommentar håll det för dig själv tack!

    • C

     Vad jag menade var att det var väldigt svårt att förstå vad du ville säga. Det kan ju vara bra att få feedback, för jag gissar att du vill att folk ska förstå vad du skriver? 🙂 Skrivet i all välmening.

 • :'(

  Fickooooooor! Gör vettiga byxor med fickor där telefonen får plats! Hatar att typ INGA träningsbyxor för kvinnor har fickor, och de få som har det har pyttesmå fickor för typ nycklar. Hela världen tränar väl med musik i telefonen, eller hur?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *