Är detta verkligen OK?

Hej på er!

Befinner mig fortfarande Tyskland som ni kan se på min insta-story och jag åker hem imorgon igen. Längtar hem riktigt mycket nu och är så trött på att bo på hotell… Typiskt att London är nästa helg, hade varit skönt att vara hemma en helg och sen åka veckan efter. Men ibland blir det såhär, tror jag känner mig lite trött på detta för jag var tvungen att åka fram och tillbaka hem till Sverige och att jag har så fruktansvärt mycket just nu! Ska även ta hand om en praktikant från och med måndag och det kräver ju sitt ansvar bara det. Blir ju mycket med nya jobbet dessutom.. Men alltid ordnar sig, vill inte klaga för mycket.

Jag kommer iaf avslöja senare ikväll varför jag är här i Tyskland igen, och vad som komma skall.. Spännande va? Det är en väldigt rolig grej som jag ser fram emot mycket, och jag tror ni kommer gilla det också. Men om ni följer mig på Instagram kanske ni redan har förstått vad det handlar om? 😉

Jag publicerade föresten den vänstra bilden på Instagram här om dagen för jag hade en kampanj med märket som står bakom underkläderna. Innan jag publicerade kände jag ”är detta OK verkligen?” och ”vad vulgärt detta känns” men samtidigt så publicerar jag bilder i bikini utan problem! Dessutom var det ju för att promota märket, precis som man gör i en vanlig ad i tidningen med liknande bilder. Vad tycker ni om underklädsbilder ?

Posted in: PICTURES
Kommentarer (26)
 • Johanna

  Dessa bilder är lika ok som vilka bilder som helst som visas i syfte att göra reklam för/sälja underkläder.
  Inget överdrivet sexigt med poserandet – man fokuserar på de fina underkläderna och inte på din kropp.
  Fö så ser det ut som att du tagit det lite lugnare med retuschandet – du har låtit bli att göra lår och höfter smalare. Snyggt!

 • Ana

  Det var fina bilder 🙂 kram

 • Anon

  There is nothing wrong with posting those images. The world doesn’t need us to be more political correct. As you said yourself, there is no difference between bikini and underwear. You are a beautiful woman, so if you like to share, then you should feel free to do so.

 • anonym

  Vulgära hör inte hemma i en blogg.

 • Leia Broman

  Tyckte bilderna var VACKRA, tänkte först på hur fina underkläderna var, dom kändes inte överhuvudtaget vulgära eller sexuella ut alls! Men och andra sidan, vad är det för fel på människor som ser något negativt i detta, du är vavker och det är så fint att du vågar visa det!! din blogg är såååå fin! love n kisses!

 • Alice

  Haha skönt att du tänker på det själv;)

 • Olivia

  Spelar ingen roll om det är reklam eller inte, om du bara är bekväm med bilden själv så ska du posta precis vad du själv vill! Och i detta fallet var ju underkläderna snygga och bilderna inte alls ”provocerande” och skull anspela på sex…. jag hade oxå lagt upp bilder i bikini/underkläder om jag hade din vackra kropp!

 • C

  Ser ingen större skillnad mellan att posta underklädesbilder och bikinibilder. Så klart det är ok;) Jättefina bilder!

 • Ceccan

  Ja, alltså lite vulgärt är det nog 🙃 personligen inget jag skulle lägga ut.

  Men du är jättevacker Alexandra ❤️ och är du så pass bekväm med att dessa läggs ut för hela världen att skåda så är det ju ditt beslut. Det är inget jag stör mig på, utan tvärt om! Tycker de är vackra och sensuella samt att du är modig som vågar. Kan tänka mig att du får mycket hat och bodyshaming. 🙁

 • Åsa

  Fina underkläder som presenteras utan sexuella undertoner. Helt perfekt enligt mig. Dvs visar just underkläder. Man kan ju ha sloggi-trosor och göra en porrig pose. Men då hamnar inte fokuset på underkläderna utan något annat märkligt budskap.

 • Paula Smilee

  Tycker inte alls att det är vulgärt då du inte står och gör någon ”kom och sätt på mig” pose. Det första jag tänkte på när jag såg bilderna var vilka fina underkläder, bilder och tjej ! 🙂

 • S

  Wow vilken kropp du har! Så otroligt snygg, jag blir avundsjuk på din midja 😍

 • Diana

  Alltså det är ju en reklam, så ja det är okej kan jag tycka. Du gör det inte för att få en massa likes för din kropp, för att få stilla bekräftelsebehovet och synas för att du har ett behov av att få uppmärksamhet. Det vore ju mer vulgärt kan JAG tycka, för det ska väl vi kunna få antingen av oss själva eller våra partners? Inte av främmande människor, det vore lika illa som att flirta ute för att få bekräftelse för att man ”still got it” och det är ju rätt korkat kan jag tycka, då behöver man jobba på sin självkänsla eller nått.

  MEN enligt mig, så är ju detta reklam, JA det är okej.

 • Josefine

  Publicera vad du vill! Vill inte folk se får dom avfölja dig, helt enkelt! 😊

 • Alice

  ehm. varför är midjan retuscherad på högra bilden? syns väldigt tydligt i gardinen. nästan som om det var meningen att folk skulle upptäcka det och klaga?

  • Anna

   Den är ju inte retuscherad? Hon står ju framför gardinen? Benen och armen täcker ju också gardinen? Synd att man alltid ska hitta negativa saker att klaga på. 🙄

 • Lisa

  Du är så snygg dööööör

 • Vevve

  Underklädesbilderna var SKITSNYGGA!

 • Lina

  Jag tycker det beror lite på hur man posar å hur genomskinliga kläderna är. Det kan ju bli vulgärt men dessa bilderna var snygga !

 • Cc

  Näääääää va fiin ja dör!!!!

 • maria

  Verkligen inte vulgärt. supervackra bilder !!

 • Isalisa

  Det är verkligen inte vulgärt!! Jag hoppas inte att alla bitterfi*or med nakenfobi har börjat påverka dig.

 • Emelie

  Tycker inte det är någon skillnad alls, man visar ju samma mängd hud. Det enda som spelar roll är ju hur man posar och hur ens uttryck är. Inte ens att vara spritt språngande naken är vulgärt, men kan bli det om bilderna görs sexuella.

 • Matilda

  Tycker inte att mängden kläder avgör ifall en bild är OK eller inte. Tycker två andra saker är viktiga, och det är 1. Vill du lägg upp bilden på ditt konto? Gört! 2. Sexualiserar bilden personen i fråga?
  Tycker btw det är en jättevacker bild. Hoppas fler underklädes/badklädes-reklamer ser ut typ som dessa 🙂

 • Ester

  SÅ JÄDRA SÖT! Älskar dessa bilder! Du är fett fin, Alexandra, I love it

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *