Dots and denim

God morgon! 

Sitter just nu på Arlanda (igen hehe) och väntar på flyget som ska ta mig tillbaka till Tyskland. Denna gång är det Dusseldorf 🙂 Jag hoppas det kommer vara lika varmt där som det var i Berlin, sånt härligt vårväder där. Och det ska bli spännande att få se en ny stad. Är dock supertrött idag och jag hade verkligen ingen lust att gå upp imorse, men det var bara att bita ihop och sätta sig i en taxi och bita ihop. Får köpa mig en extra stor kaffe så kommer det nog gå bra.

Varför jag åkte tillbaka till Sverige och inte tog ett plan från Berlin var för dessa biljetter var bokade sen ett tag tillbaka och det gick inte att boka om. Sen var det mysigt att komma hem till älsklingen och hundarna, får lite kärlek och pussar innan jag drog iväg igen. Även om vi har varit tillnamns ett år nu saknar jag honom lika mycket varje gång jag är borta och jobbar.. Och nästa vecka drar jag ju till London, så passar på att åka hem när jag kan.

Här har ni en liten outfit från förra veckan, körde på prickar och denim. Tycker det är så fint, och sen på med en liten färgklick i form av ett hårband från ZARA 🙂 Känns så himla skönt att man kan börja gå utan feta vinterjackor nu, det var verkligen på tiden!

 

Bilder: Malin Göransson 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (18)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *