En dag på cykeln

Hej! Alltså wow, vädret här i Berlin forsätter att leverera 🙂 Igår hade vi 25 grader och sol, och så är det än idag. Vi har det så himla bra verkligen, gruppen som har åkt hit funkar så bra ihop. Det är ju faktiskt viktigt! Dom som har åkt hit är en fitness-instagramare, en yoga-instagramare, 2 life-style influensers, en inredare, en fotograf och en författare.. Så vi täcker ju en ganska stor del av sociala medier världen hehe 🙂

Igår upptäckte vi staden genom at cykla, det var så sjukt länge sen jag cyklade så det var lite vinglit till en början men sen var det bara kul. Så pass kul så jag kommer köpa mig en cykel när jag kommer hem (tror jag). Är ju dock så rädd att den ska bli snodd, känns som att folk tar cyklar till höger och vänster. Det jag fick lära mig igår om Berlin är att det är en väldigt fattig stad, fattig men sexig som instruktören sa haha! 😉 Hela 40 % lever på staten här, helt sjukt! Men det ska bli än ändring så dom kan bli rikare igen.

Staden är väldigt lugn, absolut ingen storstads-feeling. Jag trodde faktiskt att det skulle vara lite mer ”fart” här men det är det inte. Det finns väldigt många vegeterianska ställen, mycket ekologisk och dom har hållbarhet i åtanke, mycket mer än i Sverige. Här får man knappt ta en take away mugg med sig om man inte har tagit med sig en hemifrån. Det finns även matbutiker som säljer varor helt utan förpackningar, för att minska på plastförbrukningen. Bra va?!

Vi har typ bara ätit veganskt och raw food, dock måste jag erkänna att jag saknar kött nu haha.. Min mage är typ i chock av alla dadlar och frön! Så det kommer nog bli en hamburgare när jag kommer hem, länkar! Även om det känns jättebra att testa på något nytt 🙂

Posted in: PICTURES
Kommentarer (18)
 • Bunny

  Ååååh så fint!! 😀

  • kristina

   Jag är så exalterad att min man är tillbaka efter att han har lämnat mig för en annan kvinna. Min man och jag har varit gift i ca 7 år nu. Vi är lyckligtvis gift med två barn, en pojke och en tjej. 3 månader sedan började jag märka något konstigt beteende från honom och några veckor senare fick jag reda på att min man ser någon. Han började komma hem sent från jobbet, han bryr sig knappast om mig eller barnen, Ibland går han ut och kommer inte ens tillbaka hem i ungefär 2-3 dagar. Jag gjorde allt jag kunde för att rätta till detta problem men allt till ingen nytta. Jag blev mycket orolig och behövde hjälp. När jag surfar på internet en dag kom jag över en webbplats som föreslog att Dr OGUNDU kan hjälpa till att lösa äktenskapsproblem, återställa brutna relationer och så vidare. Så jag kände att jag borde ge det ett försök. Jag kontaktade honom och berättade för mina problem och han berättade för mig vad jag skulle göra och det gjorde jag och han gjorde en stavning för mig. 24 timmar senare kom min man till mig och ber om ursäkt för de fel han gjorde och lovar att aldrig göra det igen. Ända sedan dess har allt återgått till det normala. Jag och min familj lever tillsammans lyckligt igen. Allt tack till Dr OGUNDU. Om du har något problem kontakta honom och jag garanterar dig att han hjälper dig. Han kommer inte att göra dig besviken. Maila honom på: [drogunduspellcaster gmail]

 • Josefine

  Snygga bilder!
  Har ni inget cykelrum eller förråd du kan förvara cykeln i? 😊

 • Diana

  wow vilka bilder!! Alltså dina bilder babe, så fin med dina leenden.
  Härligt gäng det verkar vara och fint.
  Snacka om länge sen jag cyklade, undra om jag ens kan cykla fortfarande. 😀
  Ha det bäst nu.

 • Susanna

  Wow vilka underbara bilder. Ögongodis för oss där vinden är isande kall. Njut lite åt mig med.
  Kram
  http://www.jagraktuppochner.se

 • Jenny

  Fattiga människor blir inte rikare – de blir mindre fattiga ❤️

 • M

  Ser asnajs ut! Hur är det om du jämför med t.ex. London? Är det mer/mindre tempo? Hur är shoppingen?
  Kan folk prata engelska så att man kan kommunicera eller är det mest tyska?

 • Therese - psykiskt sjuk, men ändå mest som alla andra

  Ser så härligt ut! Nu var det länge sen jag var i Berlin men då kom farten fram på nätterna. Det är en fantastisk klubbstad!

 • Cecilia

  Skulle tro att du som är storbloggare skulle läsa igenom dina texter fören du publiserar. Skrivfel massor har du. Nu när du skriver boken ensam utan spökskrivare har du säkert skrivfel i boken också.. Slarvigt att inte bry sig om texten destumera så att ens is läsa igenom.

  • Johanna

   Bättre att du koncentrerar dig på felen i din egen kommentar – vilken är totalt oförståelig.
   Håller med om att Kissie borde läsa igenom både en och två gånger innan hon publicerar – men hennes text förstår man ändå.
   Vad gäller boken så redigerar förlaget texterna.

 • Pia

  Cykel är underbart. Bra motion, man tar sig fram lätt, får inga p-böter och får frisk luft!

 • MONIKA

  Klart du ska köpa cykel men köp en skruttig en så den inte blir snodd

 • MyLo

  Varför man blir dum i huvudet när man är kär?

  Läs mitt inlägg om kärlek

  http://www.nouw.com/MyLo
  http://www.nouw.com/MyLo
  http://www.nouw.com/MyLo

 • Paula Smilee

  Vilka härliga bilder ! 🙂

 • Thess

  Hej Alexandra!

  Vart kommer dina träningskläder ifrån? Speciellt sport hb:arna! 🙂

 • Lena

  Häftig bild den sista. Du har jättelånga armar, snyggt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *