Wow vilken dag!

Hej!

Alltså wow vilken dag vi hade igår. Vi landade, tog oss till hotellet (Almodovar), åt lite god helt vegansk lunch innan vi fick byta om träningskläderna som vi skulle ha på oss under springrundan som var runt hela Berlin. Ok, det var nog inte runt heeeela Berlin men det kändes som det haha! Väder här har ju varit helt underbart, som en riktig härlig vårdag så det var bara skönt att springa, även om vi samtliga kände oss helt slut när vi var klara. Men det är ju så det ska vara, annars vet man ju inte när man är klar. Eller hur? 😉

Idag ska vi cykla runt och sen besöka ett spa, så himla härligt. Så det är bara att packa ner bikinin och ha något att längta efter. Jag är ju inte så jättemycket för att cykla för jag får sån himla mjölksyra i benen, mina framsida lår får sån sjuk kontakt så det blir nästan jobbigt.. Men jag ska klara detta idag, jag ska försöka njuta av vädret bara. Det ska vara hela 23 grader här idag, så det är såklart kortärmat som gäller så jag kanske får lite färg. Nice!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (24)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *