Mot Berlin!

Hej på er!

Nu sitter jag och bloggar snabbt som attan på planet som sa lyfta vilken sekund som helst haha. Ville så gärna uppdatera innan vi lyfter för man vet aldrig när jag kommer ha tid till att blogga igen hehe. Men jag har hunnit filma nu på morgonen, hann inte med det igårkväll för satt med boken till väldigt sent. Så känner mig ändå nöjd, ska också filma under denna resa så ni har 2 videos att se fram emot denna vecka. Den första ska komma upp förhoppningvis redan ikväll! Wihoo!

Om ni är sugna på min outfit kommer toppen från madlady, byxorna från chiquelle (dom är nya), skorna nelly och väskorna ser ni ju? Kommer dock behöva tvätta skorna, är smått allergisk mot skitiga vita skor. Vita skor är så snygga när dom är nya och rena (!!) men dom rena max typ en vecka haha, iaf om man heter Alexandra Nilsson…

Posted in: PICTURES
Kommentarer (21)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *