Sommarens ”it” väska

Åh vad jag älskar dessa beachväskor i trä, bast och halm! 🙂 Köpte en nyss från ZARA som jag ska använda flitigt i sommar, ni ska få se den senare när det inte regnar och är grått ute hehe.. ZARA har fått in så mycket snygga grejer så jag fick nästa blunda när jag gick in i butiken så jag inte skulle råka shoppa för mycket haha! Var duktig och köpte bara ett hårband också, en topp som jag hade planerat att köpa fanns inte i lager så väntar lite med den. Det var inte ment to be helt enkelt!

I sommar kommer jag köra mycket på naturfärger, vitt och guld. Tycker det är så fint och fräscht 🙂 Har redan bunkrat upp med massa fina örhängen, men letar ständigt efter fler modeller. Smycken gör mycket med en outfit, det ger den där sista touchen som lixom lyfter allting en nivå.

Den jag har på bilden nedanför kommer från en marknad i Marocko, men nu hittar ni liknande typ lite överallt 🙂

Posted in: PICTURES
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *