I ärlighetens namn..

.. Så tror jag att bloggning kommer bli populärare än Instagram snart pga nya algoritmen!

.. Nästa vecka åker jag till Tyskland hela 2 gånger! Måndag till torsdag första omgången, sen åker jag tillbaka på fredag igen haha..

.. Tackade nej till ett TV-program precis. Ett känt program fast för kändisar. Kan ni gissa vilket?

.. Jag hatar att jag fyller 27 snart, när jag var yngre ansåg jag att det var vid 27 års åldern då man är över medelåldern. 27 är alltså ”den värsta” åldern, för konstig nog klingar 28 bättre haha. Konstigt va?

.. Jag tror jag har ett shoppingproblem, har börjat gömma mina shoppingpåsar i bilen så Andreas inte ska se dom. Det är illa 🙁

.. Längtar mer och mer efter att få bo i hus. Tycker inte alls om området vi bor i nu 🙁

.. Även fast jag tror att bloggar kommer få en come back läser jag ingens blogg längre. Har typ inte tid!

.. Jag tycker bh:ar är så himla osköna, använder typ aldrig det längre!

.. Jag har inte alls blivit bebis-sugen bara för att ”alla” andra skaffar barn till höger och vänster. Får ofta frågan nämligen. Jag vill förlova och gifta mig innan jag får barn.

alexandra kissie nilsson 2018 alexandra kissie nilsson 2018

Posted in: PICTURES
Kommentarer (39)
 • Josefine

  Jag fyller 28 i sommar och tycker det låter gammalt 👵
  Härligt att du kör på som dig själv! Att du shoppar och gömmer är dock inge vidare 🙈
  Sälj lägenheterna och köp ett hus någonstans 😄

 • Ekho

  27 är ingen ålder alls! Även om jag blir 22 i år så tycker jag inte det känns gammalt, bara för man blir äldre så hindras det ju inte från att göra saker osv. Snarare tvärtom att man får mer möjligheter
  Kram på dig <3

 • Regina

  Helt ärligt fattar jag inte varför folk fortfarande väljer att gifta sig, haha. Känns helt onödigt men vad vet jag!

  Har svarat på en kommentar som skrev att det bara är killar från ”andra kulturer” som utför gruppvåldtäkter på bloggen, gå in och läs om du är intresserad av feminism på djupet 🙂 på http://www.zaitzova.com

  • Tina

   Jag förstår inte heller det där med äktenskap.
   Däremot om man har barn tillsamms och ens partner går bort så är man mer säkrad vad gäller boende och arv.
   Annars kan man ha fet otur om man har giriga barn som kräver sin del direkt vilket slutar med att hus kanske måste säljas.
   Detta är som jag förstått det.

   • Alice

    Inte bara om man har girig barn tyvärr.
    Är du bara sambo och har barn och ena parten går bort så får barnet halva huset och en överförmyndare som bestämmer över barnets pengar. Du måste alltså då kunna lösa ut barnet. Så gifta sig ska man egentligen göra om man har barn, pga det juridiska. Vissa saker går att avtala genom testamente och samboavtal men inte allt. 🙂

  • Maria

   Jag har drömt om att just gifta mig sen jag var så liten. det har varit ett mål som verkligen bara måste bli av. Vi gifter oss nästa år. Fruktansvärt dyrt, jobbigt, krångligt och ja haha förstår varför folk bråkar så under den planeringen. I sthlm lägger man ungefär lätt 60-100 000 på ett bröllop vilket är en sån sjuk summa pengar. Vi hade verkligen kunnat göra så mycket annat men jag och min fästman vill båda verkligen gifta oss, att få ha den dagen resten av livet är nog magiskt. Alla är olika. Tur att det inte är något tvång

 • johanna

  Kände samma när jag fyllde 27 förra året, men nu är det chill! 🙂

 • Sandra

  Äsch, jag blir 30 i år, har försonats med det, tycker det känns skönt. Man skjuter ju på den där gränsen hela tiden om vad man anser är väldigt gammalt 😛 Min mamma tycker fortf inte hon är gammal o hon går i pension nästa år haha !

 • Anders

  En vild gissning! Kanske det var Arga snickaren hälsar på hos kändisar som du tackade nej till? Anders knackar på heter det visst!

 • anonym

  Tycker det är jättefint att gifta sej.

 • Emma

  Själv är jag tveksam på om bloggar kommer bli mer populära. Jag har slutat läsa massor av bloggar som jag följt under flera år nu de senaste månaderna. Känns inte som någon har något vettigt att skriva längre haha.

 • victoria

  Du har rätt i allt du skriver, hus är alltid bäst och man SKA vara förlovad och sedan gift inom ett år innan barn. Men Kissan; HATTEN, FÖR FAN, HATTEN! :'( Det gjorde du för att jävlas, haha!

 • Anonym

  I din fantasi värld kommer bloggar inte dö ut. Men faktum är att de redan håller på att dö ut. Väldigt många har slutat följa pga tråkigt, ointressant, opersonligt, alla skriver och gör samma saker osv.
  Likaså Youtubes. De kommer oxå dö ut inom ett par år. Allt är en stor teater som dessutom är väldst fjantigt och pinsamt!

 • Sandra

  Ja man skäms över att vara svensk idag. Dessa sk youtubers som är så pinsamma, vloggar sitt liv varje dag när man sitter i sin bil och pratar massa oviktigt och viftar med sina händer. Eller när man äter buffé osv…sminkar sig…utnyttjar sina kompisar för fler tittare. Skaffa hundvalpar osv….Ja man skäms så pinsamt! Och det värsta är att de drar in massor med pengar.
  Det kan ju inte hålla i längden.

 • sara

  din blogg är så jävla tråkig,🤮 en sån blogg man. läser när man läst alla andra bloggar😂😂😂😂

 • Pia

  Bloggar går upp och ner precis som allt annat, men de elaka och simpla kommentarerna består…haha. Gör nåt annat än skriv skit!

 • Anonym

  Det skrivs ingen skit. Däremot ärliga och raka och sanningen.
  Och det förstår alla så det daltas bara i onödan.
  Sanningen är oftast inte roligt att höra. Men nyttigt för då kanske personen lägger ner och inser att livet har något helt annat att erbjuda än fejk och trams. Livet går inte ut på bara pengar men det har vissa inte förstått än. Man bjuder ut sig i en sådan låg nivå pga pengar. Samma som att gå på gatan och tjäna pengar. Lika sjukt och dumt.

  • Frida

   Du skrev precis onödig skit. Den som borde göra nåt vettigare med sitt liv är väl du som sitter och har som ditt ”uppdrag” att få någon att sluta blogga, trots att du uppenbarligen går in och läser bloggen. Och sen gömmer dig som anonym dessutom…

   • Anonym

    Kära ”Frida”. Jag kallar mig hellre Anonym än att byta namn hela tiden som alla ni andra gör. Ni är oxå anonyma med ett falskt namn. Många som skriver igen fast byter namn. Det tycker jag bara låter jobbigt så därför är det mycket smidigare med Anonym. Och vet du en hemlis till? Det är fler än jag som kallar sig Anonym. Otroligt va.

 • Christina

  Vad hände med bröstförminskningen som du skulle göra? 🙂 Ångrat dig eller blir den av?

 • Frida

  Jag fyller 32 i sommar, för mig var det värsta att gå över 30, då är man inte långt från 40 😂 fy det går så himla fort! Men jag känner att det inte gör mig lika mycket sen jag träffade min sambo, vi hyr ett hus tillsammans och väntar vårt första barn. Det finns så mycket att se fram emot!

 • Fanny

  Du är så sinnessjukt vacker. Gode tid, du blir bara vackrare med åren. =)

 • Alice

  Hej kära du. Tänk också att barn inte är en självklarhet/ett måste. Tror många bara skaffar dem för det förväntas men det är ett enormt ansvar som ändrar ens liv för alltid. jag själv har bestämt mig att inte ha barn (en åsikt som kanske ändras i 30årsåldern?) men just att kunna säga så till folk runt omkring som tjatar känns väldigt skönt. Alltså att slippa allt fokus på att fertila kvinnor MÅSTE skaffa barn. Och MÅSTE vilja skaffa barn. Har ingen längtan, bara ångest.

 • M

  Jag är också sjukt trött på alla kläder man köper!
  Jag har bestämt mig för att köpa in x-antal basplagg, fast i bra kvalitet(dyrare) som håller längre. Typ 3 basblusar i dyrbart material, ett par svarta jeans som sitter som en smäck och håller år efter år osv.. Istället för 13 par jeans som alla sitter skit. Så kan man hellre variera sina outfits med accessoarer 😉

 • Elin

  med risk för att kanske låta dum men vad menas med algoritm i detta fall?

 • Carina

  Vi märker att du inte tycker om bh…😃

 • Maria

  Den nya algoritmen??😹 Jag vet vad det betyder men tror inte att man kan använda det ordet i detta fallet 😜

 • Diana

  Ärligt inlägg, förstår att du känner som du gör, vissa saker är inte lätta att handskas med. Hoppas du kan jobba lite på dina grejer och komma över shoppingberoendet, åldersnojan och resten ändrar du bara om du vill, för vem säger att man måste ha barn? Var dock tydlig med Andreas att du inte är jättesugen på bebis så att han vet vad han gett sig in i. Det är inte kul att komma fram till sånt vid sina 30 någonting och inse att man får gå skilda vägar pga stor bebislängtan, för det ska ingen behöva ge upp för någon annan.
  Men någonstans känns det som att du har ganska ok koll på dina grejer ändå, du har en psykolog dessutom så du är på rätt väg att reda upp din vardag perfekt så som du vill ha den. 😀

 • Paula Smilee

  Jag älskar att läsa bloggar & blogga för den delen också! Och tycker också att det oskönt med bh dock är det ett stort problem om man har stora tuttar…för då behöver man all stöd man kan få. Hahah..😹😹😹😹

 • Hanna

  Det är intressant det där med ålder. 25 tycker jag var en mardröm att fylla men 30+ är en bra ålder.

  http://hannafialotta.blogg.se

 • Hanna

  Nu har instagram ju dock ändrat tillbaka till den gamla algoritmen så att nya inlägg kommer upp först 🙂

 • Therese - psykiskt sjuk, men ändå mest som alla andra

  Tror att nya instaalgoritmen förstör en del för dem, men vet inte om bloggar kommer bli mer populära. Snarare kommer vi få se en splittring mellan olika kanaler och åldersgrupper. Min lillasyster som är 18 vet knappt vad en blogg är, för henne är det bara Youtube som gäller.

 • Åsa

  Man blir ibte mer sugen på barn för att man gifter sig 😘 hoppas inte A kritiserar dig för mycket. Tycker du förändrats väldigt sen du träffade honom.
  Kram kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *