Ja alltså jag kom hem nyss haha.. Har jobbat exakt hela dagen, men gud så kul jag har haft det 🙂 Idag höll jag och Ellinor ett event med Adviral. Så vi fixade allt från ballonger, dekorationer på bordet, sponsorerna och sen såklart i själva eventet på kvällen. Mycket lyckat tycker jag! Dessutom kom min gamla vän Ami på eventet som har bott i Australien i snart 2 år, så kul att se henne! ♥ Blev verkligen så himla glad! Senast vi sågs var som sagt för ca 2 år sedan och då åkte vi till Sumer On-festivalen. Funderar på att dra iväg dit i år igen. Var så himla kul senast! Dock känna jag väl att jag inte riktigt är någon festival-människa…  Är lite för bekväm av mig, tycker ju inte om att trängas och supa mitt på ljusa dagen..

Men hur som, vi vart väl klara runt 8-tiden på kvällen, då var det bara att städa ihop och åka hem igen. Men fick ingen parkeringsböter idag, så kände mig glad när jag åkte hem haha.. Nu är jag helt slut, men inte så konstigt då jag jobbat sen 10 imorse. Blir nu lite mat, en dusch och sen bums i sängs! Hinner lixom inte med så mycket mer nu, ska ju också upp tidigt imorgonbitti igen. Är det såhär det är att vara vuxen på riktigt?

Vad har ni gjort idag? 🙂

   

Posted in: PICTURES
Kommentarer (26)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *