The Mirror

Avslutade den här härliga dagen med en god middag på The Mirror som är en nyöppnad restaurang i Fridhemsplan. Åt fantastisk god sushi och drack en väldigt god drink. Dom har fantastiska cocktails där har jag hört! Fick dock bara bli en för min del då jag jobbar imorgon, men kommer gärna tillbaka en helg så kan jag bjuda med tjejerna 🙂 Rekommenderas starkt!

Nu ska jag smörja in mig med brun-utan-sol (är likblek hehe) och skriva på boken någon timme, sen ska jag försöka lägga mig. Jag trivs faktiskt med rutiner och jag tror verkligen jag kommer bli gladare i längden. Har inte alls känt mig nöjd med tillvaron på senaste, handlar inte om att jag inte gillar blogga utan det är just det här med rutinerna jag behöver.. Hade det det varit så att jag vantrivdes med bloggen hade jag ju faktiskt bara lagt ner den. Har andra sociala medier jag lever på och skulle kunna tänka mig köra på dom och ett annat jobb 🙂 Men nu är det inte så, så vi ska inte gå in på det hehe.

Hörs imorgon kära ni, nighty nighty..

Posted in: PICTURES
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *