Lunch med Noomi Rapace

Inlägget innehåller adlinks. 

Idag var det lunch med Adviral. Superstjärnan Noomi Rapace kom förbi och presenterade sin nya parfymkolletion som hon har tagit fram med N.C.P Olfactives. Det är flera olika dofter som bildar en hel kollektion, sån himla smart idé! Man kan nämligen använda samtliga parfymer i serien och blanda dom så man får fram sin egna personliga favoritdoft. Jag gillade idén extra mycket för det är typ den perfekta presenten, jag tänkte faktiskt här om veckan att jag skulle köpa en fin parfym till Andreas. Men jag gjorde aldrig det för jag var inte säker på om han skulle gilla den. En parfym är ju så individuell!

Aja nu ska jag åka hem för dagen, har jobbat klart nu (working, nine to five…) 😉 Om ni inte har förstått det så jobbar jag alltså på adviral. Kör halvtid ”bara” för att vänja mig. Men jag tycker det är så kul att ha kollegor och hjälpa andra bloggare att tjäna pengar. Är det någon bloggare där ute som vill ha hjälp får ni maila mig! Det ä det jag gör om dagarna, hjäper bloggare. Så kul, jobbet är som gjort för mig ju! Dock har jag gått back, har fått 3 p-böter på under en vecka… Blir så arg på mig själv! Detta beror inte på att jag har stått fel, utan jag har gjort fel i apparna. En och samma app funkar ju absolut inte för alla parkeringsplatser. Så tröttsamt.. Kostat mig nästan 3000 kr… 🙁

Halsbandet innehåller parfym, hur smart?! 🙂 Perfekt on the go. Ni hittar den >HÄR<

Hela boxen köper ni >HÄR<

Posted in: PICTURES
Kommentarer (11)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *