Im the glossy girl!

Inlägget är i samarbete med Glossybox.se

Wihoo nu får jag äntligen visa bilderna till måndags april-box för GlossyBox som jag har fått äran att fronta 🙂 ♥ Älskar innehållet av boxen (jag har ju fått tjuvkika lite hehe) och ett utav märkerna som är med i boxen tycker jag lite extra om! Dom jobbar nämligen lite extra med cruelty fria-produkter, ekologiska och veganska produkter. Kan ni gissa vilket märke det är jag pratar om? 🙂

Skönhet har alltid varit en stor del utav mig och därför älskar jag glossybox. Jag tycker det är så spännande att få hem en present varje månad som innehåller nya spännande produkter. Lika mycket som jag älskar skönhet älskar jag att bli överraskad! Tyvärr blir man inte så ofta överraskad i vuxen ålder därför tycker jag om att få unna mig den här boxen en gång i månaden.

Superstolt och glad är jag över detta samarbete! 🙂 När boxen kommer ut till er kommer ni även få med en intervju med mig i deras Glossy Mag. Jag får dessutom ge ut hela 20 % rabatt på en ny prenumeration på deras glossybox! Använd koden ANGB20 🙂

Make up: Tove Dalsryd
Foto: Pernilla Sjöholm

Posted in: PICTURES
Kommentarer (13)
 • Camilla

  Bilderna skulle varit jättefina om de inte hade redigerat sönder dem. 🙁 Speciellt den näst sista ser väldigt märklig ut. Ansiktet vart nästan lite manligt och plastigt? Var det fotografen som gjorde redigeringen? I så fall borde hon jobba lite mer på sina redigeringsskills.

 • Emma

  Fina bilder, men ser inte riktigt ut som dig på något sätt.

 • Linn

  SÅ vacker!! Med smink, utan smink, med redigering, utan redigering. Du är så härlig som person vilket gör dig ännu vackrare!

  Det är första gången jag kommenterar. Kände att jag behövde yttra mig efter alla nättroll som härjat här i kommentarsfälten. Girlpower deluxe. You go girl, så himla stark och grym!

 • Tilda

  Jättefina bilder på dig, du är så fin! <3 Längtar till denna box kommer, ska bli kul att läsa intervjun med dig 🙂

 • Michelle

  Älskar den sista bilden! Du är såå vacker när du ler!

 • Elin

  Så snygg du är! Du bara utstrålar power!

 • nn

  Boktitel? Säljknep?

  Ursäkta, men lägg ner nu va, att sätta en sådan urdålig titel på en bok? Dags att utplåna männen?

  Så lättköpta är inte folk som köper böcker, osar desperat säljknep med en så korkad titel!

  Rikta istället titeln till just den typen av skitkillar, men dra för guds skull inte alla män över samma kam!

  Tror boken kommer att bli en stor flopp, Mee Too rörelsen är redan uttjatad och har redan stämplat många oskyldiga män medialt, en del till självmord till och med, utan att vare sig vara anmälda eller dömda i domstol!

  De som vill undvika skitstövlar till killar behöver nog inte gå o köpa sig en bok för att undvika skitstövlarna! Kom ihåg, majoriteten av män är faktiskt helt normala, o de tjejer som vill undvika den här typen av män ser faktiskt själva till att inte ha något samröre med dem utan väljer noga sitt eget umgänge med helt normala män!

  Det är otroligt mossigt och gammalmodigt att utpeka alla män som skitstövlar i detta moderna västerländska samhälle!

 • Ullis

  Vilka fina bilder på dig. Så härligt vårigt.
  Jag undrar vart den gråa dressen är ifrån, om den är köpt i år???

 • Stina

  Otroligt manligt ansikte på dessa bilder men annars var du säkert fin!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *