Min första rynka!

Hallå 🙂

Som sagt befinner jag mig i Bollnäs just nu och myser. Vi ska strax iväg och ”åka skidor”, vi ska alltså inte åka skidor på riktigt vi ska bara titta på och fika haha. Andreas har ju varit väldig sjuk så vill inte han ska anstränga sig för mycket. Jag är faktiskt inte så jättesugen på att åka skidor idag heller, känner mig frusen och kan inte riktigt slappna. Har så mycket jobb och annat som cirkulerar i skallen. Så det kan vara lika mysig att titta på andra, dricka varm choklad och bara njuta av solen som skiner så fint här i norr 🙂

Tittade igenom min telefon efter någon härlig bild att lägga upp på instagram, tyckte dessa var fina Marocko men då ser jag något som inte riktigt stämmer med bilden. Jag har fått min första rynka ovanför ögonbrynet! Är faktiskt inte så förskräckt som jag trodde jag skulle vara haha, det som jag är ”rädd” för är hur det kommer se ut när dom blir fler… Men tur att man kan fixa och förhindra 🙂 Får ta och boka in mig hos Forma Vita nästa vecka…

Posted in: PICTURES
Kommentarer (35)
 • Anonym

  Hängpattar😃

 • Ann

  Du är så fin Alexandra!
  Glad Påsk 🐣

 • Magi

  Den lilla rynkan gör att du ser mänsklig ut, du har redan för mycket fillers mm, låt den vara.

 • Josefine

  Jag har fått några små linjer under ögonen och min värld rasade inte för det heller 😅

 • Anonym

  Ja det ser verkligen hemskt ut….Du måste boka tid snabbt för snart kommer nästa rynka. Du är ju ingen ungdom längre.

 • Nathalie

  Rynkor har jag haft lääääänge. Skitsamma kan jag dock känna 😛
  GLAD PÅSK!!

 • Cecilia

  Inte undra på efter all sol och festande och all gift du sprutat in i kroppen att du ser så gammal ut. Men rynkor är normalt men det förstår ju inte du då du är så ytlig så att du är sjuk. Sök hjälp från en pykolog!!

 • laura

  Hej Alexandra!
  Jag har tänkt på att göra läpparna hos forma vita, är dem duktiga där? varför skulle du rekomendera just dem?
  Kram! PS du är så vacker!!! <3

 • J

  Man får ofta sådana rynkor när man fått för mkt botox för att lyfta ögonbrynet. Så ingen ”riktig” rynka utan en s k ”botox-rynka”. Går bort när botoxen går ur.

  Fö kändes detta väldigt mycket som ett försök till arr provocera.

  Varken botox eller Restylane/juvederm kommer arr ge dig din ungdomliga hy åter. Bara att gilla läget. Alla blir äldre.

 • Lorissa Lovebomb

  men gud, har du först nu fått din första rynka!? HUR har du hållit dig så länge! Jag är 28 år, visst är du därikring också? Rynkor har jag haft sedan… kanske fyra, fem år tillbaka XD Fast ”fixa” dem gör jag inte, eftersom jag tycker att det är fint och gör att man ser gladare ut ^^

 • Carolina

  Inte undra på att du kan bli låg emellanåt med dessa kommentarer härjandes fritt i ditt kommentarsfält…
  Men misströsta inte Alexandra.
  Avsändarnas grammatik och ordval får mig att anta att intelligensnivån inte riktigt når upp till din nivå.
  För att citera min kloka mor: ”inte kan du väl låta dumskallar ta upp din tid”
  Glad påsk fina 🐣

  • J

   Och din kommentar gör dig ju verkligen till en högre stående varelse än alla andra. Finns väl väldigt få elaka kommentarer under detta inlägg. Mer folk som anser Kissie vara fin som hon är utan arr spruta in en massa skit i ansiktet.

   • Carolina

    Läsförståelsen är inte heller på topp idag ser jag.
    Ska du diskutera med mig får du var saklig och inte lägga ord i min mun.
    Vad en gör med sitt utseende är ens ensak. Allt kan inte falla alla i smaken. Men tycker man något är mindre fint behöver man inte påtala det.
    Prova att vara lite optimistisk. Det kan förändra ditt liv.
    Mvh: den allsmäktige högre stående varelsen

    • Anonym

     Låter som kära Annelie bytt nick?

    • Madelene Nilsson

     Håller med dig, Carolina! Folk verkar tro att dem har rätt att kommentera någon annans utseende. Hur roligt är det att höra ”du var finare innan du opererade dig”. Det kan göra vem som helst deppig. Man borde istället uppskatta friheten i att kunna förändra sitt utseende hur man vill…

     • Carolina

      Ja, men visst är det så- och allt annat är ohyfsat.
      Jag kan tycka att den här elaka kritiken (gärna maskerad med en falsk komplimang) göder en tanke om att vi kan kasta ur oss vadsomhelst så länge vi intygar andra om att det är vår sanning vi slänger ur oss.
      Vem mår bättre av det? Tänk om man istället kunde tala om för en annan ”vad vacker du är” punkt. Skulle inte omgivningen bli lite gladare för stunden, något självsäkrare och kanske i längden lite lyckligare?

 • Johanna

  Hej alla det fungerade verkligen och jag är stolt över att kunna vittna. Jag såg ett inlägg om hur en kvinna blev återförenad med sin man och jag bestämde mig för att prova den här doktorn som hjälpte henne eftersom min relation misslyckades. Även om jag aldrig trodde på andligt arbete. Jag försökte motvilligt, eftersom jag var desperat, men till min stora överraskning hjälpte denna läkare mig och min relation är nu perfekt precis som han sa att min man nu behandlar mig som en drottning, även när han hade sagt det förut älskar han mig inte längre. Tja, jag kan inte säga mycket men om du går igenom svårigheter i ditt förhållande här är e-posten [drogunduspellcaster gmail] din partner kommer definitivt tillbaka till dig.

 • jess

  En människa som är bekväm i att åldras är bland det vackraste som finns. Det syns utåt att dom helt enkelt inte bryr sig ett smack om att huden och kroppen förändras men istället lyser personligheten starkare. Jag väntar fortfarande med spänning på hur Kim kardashian kommer se ut när hon är 60. Ett plastigt skal av sitt forna ungdomliga jag.

  Men hur menar du inte så förskräckt? Det första du skriver är att du måste ta en behandling hos forma vita för att bli av med den. Du är ju redan vacker och det är inget som rynkorna kommer att ändra på tvärt om 🙂

 • Katja

  Det där är uttryckslinjer som alla har i alla åldrar! Sett på 18åringar, 20åringar. Gör det som passar dig bäst. Glad Påsk!

 • Frida Josefsson

  Den som ändå bara hade en enda rynka. Jag har massa acneärr som gör att min hy ser äldre ut i förtid :/ Man får lite perspektiv på vad andra anser är missprydande eller fult. Du är vacker och behöver ingen botox Alexandra, bättre att vänta lite isåfall 😉

 • Sandra

  Låter som en perfekt lösning. Du ser redan ut som en 50-årig plastikopererad dam, det är all fillers som gör att du ser just gammal ut.
  Det finns ju inte något parti i ditt ansikte som är original, du har renoverat hela huvet. Från löständer, låtsatskinder, låtsatshaka, låtsatsmun, löshår, näsoperationer, till slipning av hela hyn utöver fillers i hela huvudet som 27-åring. Jag hade lagt tiden till att gå och prata med någon istället, du är i behov av rätt vård Alexandra, fruktansvärt tragiskt att se hur en annars så klok tjej är så jävla skör.. Ta reda på vad det är du bär inombords istället och ge dig tiden och respekten att söka professionell psyko-bilderna, lider med dig.

  • Lava

   …. och det kanske är pga alla dess ingrepp som hon är tusen ggr snyggare än du någonsin kommer att vara? Du borde gå till en psykolog för att hantera din sjukliga avundsjuka o ditt äckliga behov av att kränka oskyldiga människor. Och efter det kanske en liten tripp till en välrenommerad plastikklinik skulle sitta fint 😉🖕🏼

   • Sandra

    nicoline artursson typ.

    Tror Alexandra kunna ha bättre förutsättningar men skärp dig Alex, du ser fan likadan ut och det bildas värre ju mer du injektionerar dig. Du är fin som du är. Bara så fruktansvärt hur människor kan se ut efter några år. Inte fint när man bara ser ” botox” hos någon innan man hunnit skaka hand. Det syns och det är inte fint, det är jättehemskt.

    • Lava

     Vafan skriver du på hebreiska eller nåt o använder Google translate när du postar inläggen ”Sandra”?? För att ”Your swedish is really bad”. Ska du gnälla på någon annan ska du fan vara perfekt själv först, o det är du verkligen inte!

 • Sandra

  Terapeut* skulle där stå

 • Anna Nydén

  Du är ju så fin! Vart kommer ditt hårband från? 🙂

 • Johanna Grahn

  Alexandra, I know how it feels, har också fått begynnelsen av en pannrynka 😂🔫

  http://www.johannagrahn.se

 • Jonna

  Haha, minns min första (ah du fattar hur gammal man är när man kan skriva ”jag minns” ;))..tittade mig i spegeln och trodde det var ett hårstrå sp, klibbat fast och försöka borsta bort haha..

  Ett tips är att jobba med mycket fukt, jag är 30 nu och har insett att jag om jag lägger på fuktmask på natten och dessutom masserar in serum mm så håller sig huden ”plumpad/fyllig”..sen så har jag stressat väldigt väldigt mkt pga jobb och alldeles för lite sömn, det är typ döden om man vill behålla en hud med ”livsgnista”, döden för det mesta inom skönhet faktiskt .. 😛

  Kör hårt tjejen och fuck alla som skriver helt hjärndöda och elaka kommentarer, det är människor med för mycket tid och för lite hjärna helt enkelt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *