Hej på er!

Mår lite bättre idag. Dock känns det ju inte sådär superkul att läsa massa negativa kommentarer när man mår dåligt. Snacka om att sparka på någon som reda ligger ner.. Vill ju helst bara ha massa snällisar som läser min blogg, men den är ju offentlig så får göra som jag brukar göra när det blir för het stämning i kommentarsfältet, sluta läsa ett tag! Tyvärr påverkar det ju alla snälla läsare som frågar om saker och ger fina komplimanger. Men jag är tillbaka kommentarsfältet nästa vecka igen ♥

Denna morgon har bestått av sovmorgon (är ledig idag), längre promenad med hundarna i vårsolen och sen en brakfrukost. Gjorde bland annat toast med vår nya fina brödrost, haha är så löjligt glad över brödrosten. Har velat ha en länge men inte tagit tag i det förens nu. Blev en superfin vit sak från SMEG som jag hittade hos members. Snacka om att man är vuxen om man är så nöjd över en grej till köket. Förr var det smink och kläder, nu är det mer praktiska saker till hemmet. Ni kan tävla om en likadan brödrost på min instagram just nu! 🙂

Posted in: PICTURES
Kommentarer (73)
 • Jessica

  Hej! Nu kanske du inte läser detta men jag hoppas innerligt att du mår bättre snart. Dom kommentarer du behöver utstå är en del av att vara offentlig precis som du säger samtidigt förstår jag inte hur människor kan rättfärdiga att sitta här och kasta den mest ohumana kommentaren efter den andra mot dig. Det är ett problem som vilar hos de individer som beter sig så mot andra människor och kommer aldrig ha med dig, eller någon annan som dom smutskastar, att göra. Försök att påminna dig om det och lägg fokus på att ta hand om dig själv tills du mår bättre.

  Kram och glad påsk <3

 • Anonym

  Det är så typiskt bloggare. Ena dagen vill man förstora genom skriva Jag är ledsen, problem med privatlivet för att på nästa dag skriva att du mår bra igen. Allt för uppmärksamhet och tycka synd om mig. Och allt för att slippa blogga några dagar.
  Men just det ja, du är ju en stor kändis så då är det ju klart man gör så!

  • Jessica

   Men alltså, vem är du som orkar gå in här bara för att skriva negativa kommentarer? Vad får du ut av det?

  • Annelie

   Hmm, okej så du har aldrig mått dåligt en dag och bra nästa? Och vadå för att slippa blogga, det är väl hennes blogg och hon bloggar så mycket eller lite hon vill och har ingen som helst skyldighet gentemot någon! Du ska bara vara tacksam över att hon delar med sig utav sitt liv och att just du får tillgång till att läsa. Enda rättigheten du har är att hålla käften om du inte har något vettigt att komma med.

 • Paula Smilee

  Älskar Smegs vitvaror så himla snygga ! 😍 😍

 • Sandra

  Vad är det för massa vita små fläckar du har på huden? Ser ju helt sjukt ut när man zoomar bilden.

 • Anonym

  Rubriken skulle heta istället:
  VEM HAR RÅD MED EN BRÖDROST FÖR CA 2000 KR?!
  eller
  HUR DUM ÄR MAN OM MAN KÖPER EN BRÖDROST FÖR 2000 KR?!
  Brödet rostas lika bra med en som kostar 200 kr.
  Men Alexandra får ju sin gratis pga samarbete åter igen och försöka lura på sina unga läsare en brödrost för 2000 kr!
  Seriös du är Alexandra.

  • Annelie

   Jag har råd med en brödrost för 2.000 och tycker inte att det är speciellt mycket pengar om det nu är en bra brödrost som jag kommer att använda mycket. Sedan måste du tänka på att detta är hennes jobb och hon tjänar pengar på reklam. Det är så alla bloggare gör om du missat något.

 • Hj

  Det är inlägget ska vara reklammärkt eftersom du har ett samarbete med members on brödrosten. Med tanke på att du redan dömts i rätten är det märkligt att du inte markerar korrekt.

 • Diana

  Men shit vad onödigt att kommentera en massa skit. Vad föresgår i någons hjärna och hjärta om man ens klarar av att vara så hatisk mot någon som redan mår dåligt. Vidrigt, rått, hemskt och hoppas att karma äter upp dig era jvlar.

  Alex, antar att du inte läser detta men hoppsa du snart mår bra igen.
  Ps brödrosten är asfin, men för dyr för min smak.

 • Rena

  You shouldn’t care about such comment and it makes sense you don’t read them!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • Lina

  Och så var dem framme igen…😃

 • Anna

  Orkar du inte ens önska dina läsare en Glad Påsk istället? Det tar 2 min max att skriva.
  Du som får massor av pengar av dina läsare så är det väl det minsta du kunde gjort!
  Istället skriver du om en brödrost för 2000 kr som du dessutom inte markerar rätt pga ett samarbete! Du lär dig aldrig trots att du fick massor med böter pga felaktigt markering.
  Men just ja. Du ”mår ju dåligt nu” och då kan man göra som man vill för det är ju Kissie.
  Alla som smörar…ni gör det helt i onödan för hon skiter även i er!

  • Lava

   ”hon skiter i er”! Jaha? OCH?! Man sitter väl inte o Läser en blogg för att man tror att blogggaren ska bry sig om en? Man läser väl en blogg för att man gillar att följa en persons vardag? Om du går runt o tror folk ska bry sig om dig (om särskilt med tanke på hur negativ du är) så behöver du söka hjälp! Du mår uppenbarligen själv jäkligt dåligt också som lackar ur för att hon inte önskat dig ”glad påsk”! Hahahaha! Snacka om krävande läsare! Vet du, jag har ett tips:Läs en annan blogg 😉

  • Annelie

   Får hon pengar av läsare? Är det inte reklamen hon får pengar på eller har jag missat något? Har du betalat hennes lön?

   • RARA

    Det är tack vare oss läsare hon får pengar. Vi går in på hennes reklam länkar b la.
    När hon lägger ut filmer klickar vi in oss på dem och då får hon pengar av oss osv.
    Så ja. Vi läsare är hennes lön.
    Så då borde hon väl vara lite mer seriös tycker man.

    • Annelie

     Jo, men hon har väl ingen skyldighet gentemot dig för att du väljer att klicka på en reklamknapp? Dummaste jag hört, du har väl inte köpt en tjänst utav henne och hon har lovat att prestera på ett visst sätt? Du gör ju inget mer än att klickar och gillar du inte det du läser/ser är det väl bara att strunta i att klicka? Folk är allt bra knäppa. Förstår att man blir lack om man betalat för en tjänst, men din plånbok blir väl knappast drabbad utav att du sitter och klickar dig runt bland reklam?

  • EmJo

   Tack för att du tar upp kampen och tänker på oss <3 jag höll på att bryta ihop när jag såg att Alexandra inte önskat mig Glad Påsk. Vet inte hur jag ska kunna hantera Jesu lidande och återuppståndelse utan att bloggare önskar mig en Glad Påsk, hela ledigheten är nu förstörd.

 • Ullis

  Kram på dig Alexandra och glad påsk! Du är grym… 🐣🐥💐

 • Johanna

  Du är så bäst!

 • Anonym

  Kissie, skulle du köpa en brödrost för 2000 kr?
  Den här har du ju inte betalt själv.

 • Pia

  Snygg design, jag blev sugen på en röd!!

 • Finila

  The boobs are there again…bara för att provocera! Du försöker ju inte ens göra oss glada, du vill att det ska blir hundra kommentarer så du tjäna pengar!
  Byt din header tillbaka till Kissie.
  Självgo, otänksam barnunge.

  • Annelie

   Och hon har en skyldighet till att göra folk glada? Förstår inte folks ständiga gnäll. Gillar man inte det som bjuds är det väl fritt för vem som att lämna? Har hon tvingat dig att läsa hennes blogg? Och jag blir glad utav bröst och inte det minsta provocerad, så problemet ligger nog snarare hos dig som inte tål att se en kroppsdel på en kvinna. Ska hon sluta visa bröst för att DU vill det när det är HENNES blogg. Skaffa du en blogg och sprid dem budskapen du villl och gör folk glada istället!

   • Finila

    Faktiskt har hon en skyldighet att göra folk glada! Självklart är det hennes blogg men vi är hennes lön så hon kan väll göra läsarna glada? Det är ju inte bara jag som klagat om hennes bröst:)

    • Anonym

     Bröst är vackert därför ska man inte skylta med dem och bara låta dem hänga fritt ute som Kissie gör. Bröst är något man ska visa respekt för! Hennes blogg ska även få folk att inspireras och att lyfta människor. Men hon gör allt bara tvärtom.

    • Annelie

     nej, du har inte betalat henne så nej hon har ingen skyldighet gentemot dig. när ska det gå in? och brösten hänger ej fritt ute. blir man så provocerad kan man välja en annan blogg. varför läser du bloggen?

    • Sara

     Om någon är självupptagen så är det du, som gnäller och kräver att en person du inte ens känner ska göra sitt yttersta för att göra dig glad efter att du gnällt så ända in i helvete.

 • Sandra

  Skaffa dig en man istället Annelie så slipper du sitta här och fjanta dig och dalta med Kissie. Du gillar ju bröst så kanske du kan skaffa dig en kvinna istället.
  Glad Påsk. Hoppas du får ett stort påskägg med massor av godis (eller bröst) så du blir lite gladare!

  • Annelie

   Jag har en man och jag har egna sillisar som jag älskar mycket. tycker bara det är löjligt hur folk kan hoppa på en människa så mycket som väljer att dela med sig utav sitt liv. ingen läsare har betlat henne för det utan vi får precis allting gratis och då ska man inte ställa några krav heller. jag är trött på att läsa att en människa får så mycket skit på sig och tycker att det är på sin plats att folk fattar vad dem håller på med.

  • Sarah

   Låter som att det är du som behöver en man/kvinna Sandra…

 • Sandra

  Du borde umgås mer med din man istället för att sitta här och ödsla tid och energi.
  Och Kissie delar inte med sig av sitt liv. Inte hennes riktiga liv iallafall. Allt är en stor löjlig teater.

  • Annelie

   Jag väljer vart jag vill lägga min tid. min man är på jobbet. om hon nu spelar en teater, varför reagerar folk då? då borde man ju inte bry sig, eller hur. då tar man ju allt med en nypa salt. när du går på teater eller bio- reagerar du då och mailar regissören efteråt? klagar på att det var för mycket bröst i en scen, att det borde vara mer utav det ena eller det andra i filmen? du har ju faktiskt betalat för din biobiljett så du har väl rätt att klaga? här har du inte rätt att klaga som att du inte har betalat.

 • Sandra

  Jag går aldrig på teater eller bio just för att jag vet att det är fantasi och bara påhittat.
  Jag är på Kissies blogg pga att jag och många till försöker göra så att Kissie själv förstår att allt hon gör är bara fejk och gör så att många mår dåligt. Vissa unga tjejer förstår inte bättre och blir lurade pga Kissie.
  Din man veekar jobba dygnet runt?

  • Annelie

   well, jag tror ju knappast att hon ändrar sitt koncept för att några små fjantar kommer med sina meningslösa kommentarer som enbart är till för att trycka ner och inget annat. jag ser ju vad det är för kommenterar som hon får. om hon får folk att må dåligt behöver man ej gå in och läsa bloggen, bara det säger ju sig självt om hur dum i huvudet en människa måste vara för att göra det. ”jag mår dåligt av att läsa en blogg så därför fortsätter jag att göra det”. nej vem har sagt att han jobbar dygnet runt? har jag kommenterat i 24 h non-stop? ser att du lever i en fantasivärd och får för dig saker som inte stämmer. well med den synen på saker och ting förstår jag att man mår dåligt. ta du och läs något som piggar upp dig istället.

  • Lina

   Haha men ge dig, du skiter fullständigt i att få någon att inse ditten eller datten. Du vill ösa skit över någon och har valt Alexandra, tro mig- det är väldigt uppenbart vad du gör.

 • Sandra

  *verkar jobba dygnet runt

  (Många spenderar mkt pengar pga Kissie. De som inte förstår bättre och går på att köpa allt skit hon gör reklam för)

  • Annelie

   förstår folk inte bättre och köper skit är det deras problem- inte alexandras. man har ett eget ansvar för sina egna handlingar och kan ej skylla dem på andra.

 • Sandra

  Många unga tjejer kan tyvärr inte förstå bättre. De blir påverkade och då försvinner all tankeverksamhet.
  Kissie mår själv dåligt och det syns rejält. Hon är dessutom inte i skick att driva en blogg där folk blir påverkade så mkt som de blir.
  Koka nu ägg till din man så han blir rejält uppäggad av dina fina sillisar.
  Och ta ett par rejäla påskasupar! Det kan du behöva istället för att sitta här och lek.

  • Annelie

   återigen- folk väljer vad dem vill läsa. alexandra skriver inte privata mail till alla unga tjejer, utan folk går online, in på hemsidan och läser utav egen fri vilja.

   tack för dina fina tips och råd, ska genast göra!

 • Erik

  Bra försäljningstrick! Precis som H&M gör b la. Knäppa upp skorta så bröst och mage syns. Vad har det med en brödrost att göra?
  Jo reklam och allt för att sälja. Se så ”sexig” ut som möjligt. Inte konstigt många reagerar.

 • Tobias

  Annelie- går o lägg dig. Låt Kissie svara för sig själv.

 • Anonym

  Annelies man är ju ”på jobbet”….därför sitter hon jämt här och försöker leka lärarinna.

  • annelie

   bra att du informerar andra om mitt privatliv. vad betyder ”på jobbet”? det finns dem som jobbar kväll, han hade ett sådant pass idag. varför är du så på om mig och min man? låter ju lite psykiskt. svartsjuka för att någon är i förhållande och du ej?

 • Anonym

  Låter nästan som att du själv är psykiskt sjuk….

 • Josefine

  Anpassa kommentarsfältet, så att du måste godkänna allt som kommer in, så att folk inte får ”bensin” av varandra. Det kanske är svårare att vara elak om resterande kommentarer är snälla, att folk inte jagar och hetsar upp varandra.

  • Annelie

   Dem elaka kommentarerna låter ofta som en och samma person. undrar om man inte kan få tag på en ip adress och blocka sådana användare som enbart är ute efter att kommentera nedlåtande.

 • Sandra

  Varför måste man visa brösten och magen då det gäller en brödrost? Sälja mer så Kissie får in ännu mer pengar! USCH! Andreas borde lära henne lite vett och etikett!

 • Salim

  Det är ju skratt retande Annelie. Förmodligen är du en tonår som har inget annat att göra:) Hoppas du känner dig grymt cool.

  • C

   Din kommentar förlorade all trovärdighet när du skrev ”skratt (mellanslag!😬) retande”.

  • Annelie

   Jo jag känner mig jätte cool för att jag tycker illa om när folk sitter bakom en skärm och slänger ut sig nedvärderande kommentarer om en annan människa. Vad anser du vara skrattretande?

   • Aida

    Gissa hon tycker det är skrattretande att du inte verka har annat att göra men att svara varenda kommentar:) För så tycker jag!

    • Annelie

     Well, så vad om jag har mycket tid över och bestämde mig för att ifrågasätta vad alla mobbare här i kommentarsfältet håller på med? Skrattretande är verkligen fel ord för det. Skratta åt att någon går emot mobbare är ju verkligen friskt att göra. Är väl mer skrattretande att det är en person som skriver under olika namn? Jag håller mig iaf till ett.

 • Jennifer

  Blir ledsen när jag läser kommentarerna, har vi inte redan sett och lärt oss om vart hatet har fört oss idag? Vi alla är olika och kommer alltid att ha olika åsikter men för det behöver man inte klaga och se ner på någon annan.
  Man kan acceptera att du tycker en sak och jag en annan sak.
  Varför kan vi inte vara snälla mot varandra? 🙁

 • Lisa

  Hej! Jobbar i butik som säljer SMEG och kan bara varna dig att vi har fått in SÅ många reklamationer på alla deras produkter. Vi slutade sälja det efter ca 1 år pga av detta. Kom ihåg att det är jätteviktigt att du tar vara på kvittot för SMEG är superstränga på det om du ska kunna reklamera på den.

 • KArin

  Haha, jag skaffade äntligen en brödrost för två veckor sen och det är typ bästa köpet på länge. Så jag förstår din lilla lycka 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *