Alltså fyf*n vad kallt det är ute haha! Och jag som tog mig en titt ut genom fönstret imorse och tänkte ”ÅH SOL = VÅR!”, för riktigt så är det ju inte.. Men vi låtsades iaf 😉 Mötte upp Malin för att fota lite vårigare bilder. Dammade av min rosa kappa som jag tycker känns vårig och härlig, dock är den väldigt kall så höll halvt på att frysa ihjäl hehe.. Andreas var med och fotade lite på sidan om, sen bjöd jag på lunch som tack. Blev en korvtallrik för mig och hamburgare för Andreas haha.. Inte så glamouröst va? Men gud så gott det kan vara!! Grillat med rostad lök eller bostongurka är ju magiskt.

Nu ska jag spela in en video, välja ut bilder från gårdagens fotografering och sen tänkte vi åka till Bollnäs. Var ett tag sedan nu vi var där, jag kan faktiskt inte minnas senast! Måste varit flera månader sen nu.. Men jag misstänker att det är mycket kallare där, så får nog ta och byta om ifall jag ska klara mig där uppe. Långkallingar, vantar och hela rubbet! Solen ska inte få lura mig längre.

 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (26)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *