Ledsen

Hej! Nu har mitt privatliv strulat lite så jag orkade inte blogga igår. Egentligen inte nu heller men detta är mitt jobb och livet går faktiskt vidare. Det sista jag vill vara en quiter som bara lägger mig såfort livet inte går som planerat! Säger detta så ni förhoppnings har lite förstående. På detta är jag ju dessutom stressad och trött, men egentligen.. Vem är inte det nu för tiden heheh? Men det löser sig!

Nu strax har jag dagens första möte, sen åker jag hem, sminkar om mig och drar iväg på en fotografering. Har ju inte hunnit träna som planerat inför dagens fotografering men livet kommer emellan. Men det blir bra ändå 🙂 Need to tweeerk it!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (25)
 • Majan

  Det blir säkert bättre om ett tag, men det är okej att vara ledsen ibland. Kram <3

 • Petra

  Det är helt okej att vara ledsen! Det blir bättre o sikta framåt! Stå på dig, vad de nu än är som gör att du är ledsen <3

 • Rena

  Your dress is so cute!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • Diana

  Hoppas innerligt att det löser sig vad det än är för något.
  Livet går upp och ner, det är inte alltid lätt att hänga med men genom att omge sig av bra och
  positiva saker samt personer så tar vi oss långt.
  Stor kram

 • Josefine

  Hoppas ditt mående blir bättre nu när våren, värmen och solen kommer!

 • Cecilia

  Har Andreas äntligen trötnat på dig.. Hmm det kan man ju bara tänka ut för en så ytlig person som Kissie skulle ingen orka att leva med länge faktiskt!

  • Ida

   Usch. Så skriver man väl ändå inte till en annan människa!

  • Lava

   Du byter nick hela tiden, men din låga självkänsla o ditt löjliga sätt att formulera dig lyser igenom o avslöjar att det är samma person hela tiden. Och du, du är PSYKISKT SJUK! Sök hjälp för i helvete. Ingen vill se dina psyksjuka kommentarer överallt!

   • Sandra

    Och lilla söta LAVA heter egentligen Amir eller? Och är ännu mer psykiskt sjuk som ljuger och spelar teater varje dag! Hittar på jätte stora rubriker så alla ska gå på det och titta så du får ännu mer pengar! Det är SJUKT om något! Sök hjälp själv!

    • Lava

     Hahahaaaa, du är ju patetisk 🤣🤣🤣 har aldrig ens träffat vare sig kissie eller amir. Förstår att du har svårt att tro att det finns genuina människor här på jorden med tanke på hur du själv beter dig. Sluta försvara dig, erkänn istället att du är en ful tönt som sitter o är avundsjuk på folk som lyckas. OMG, du gav mig o mina vänner kvällens garv 😅

  • Charlotte

   Vad du är elak Cecilia, usch för kommentarer som din 🙁 Med tanke på hur mycket vidriga kommentarer Alexandra har fått här på bloggen senaste tiden så hade det väl snarare varit konstigt om hon inte kände sig ledsen. Så grattis, du har säkert varit med och bidragit till hennes mående, det var säkert det du ville så du är väl nöjd nu?

   Hoppas att du inte finns i min bekantskapskrets, du verkar väldigt bitter. Du kanske skulle prova att vara snäll istället, livet brukar bli roligare om man är trevlig mot andra.

   • Anonym

    Tyvärr är det Kissie själv som bidag till hennes eget mående!
    Alla har tröttnat på hennes blogg. Inse det istället så skulle nog även Kissie må lite bättre i slutändan.
    Och att Andreas håller på att försvara och kommentera här är ju bara så sjukt så det finns inte!

    • Lava

     Alltså lägg ner det där bullshit-snacket om Andreas. Tror du seriöst att han inte har annat o göra än att sitta o försvara sin tjej på nätet. Vi som käftar emot dig här är vanliga tjejer som är nöjda med oss själva (till skillnad mot dig), stolta o rakryggade som vågar ta strid mot meningslöst näthat. Dra härifrån, ingen vill ha dig o ditt skitsnack här 🖕🏼

 • Charlotte

  Och till dig Alexandra vill jag skriva att jag beundrar din styrka. Tror inte att alla människor hade klarat av att få så mycket elaka kommentarer dagligen och ändå låta kommentarsfältet vara öppet. Du är grym, och jag hoppas verkligen att du får må lite bättre snart 🙂 kram!

 • Mattias

  Åh stackars lilla Kissie. Fick du inte köpa den fina soffan du hittade i Mio?

 • Anonym

  Detta var ju väntat för det är inte första gången du är ”ledsen” och deprimerad. Och det beror ju på att du aldrig tar tag i ditt liv och söker rikrig hjälp! Du låter dina följare lida så vi får utstå med din provocerade elaka sida sen ska vi tycka synd om dig nästa dag!

  • Vilma

   Men herregud, för det första klarar du inte av att kommentera med ditt riktiga namn utan skriver anonymt. Sånt gjorde jag också förr, typ när jag var 10?!
   För det andra så är det absolut INGEN som tvingar dig att gå in på Alexandras blogg varje dag. Om du mår så fruktansvärt dåligt och blir så provocerad av den kanske det bara är bättre att sluta läsa? Elaka och bittra kommentarer leder iallafall ingen vart, det sprider enbart negativ energi för alla inklusive dig själv. Höj dig.

   • Sandra

    Precis som om du heter VILMA….
    Anonym har lika stor rätt att kalla sig för Anonym som alla andra påhittade namn här!
    Och alla får säga/skriva precis vad de vill. Även negativ kritik!
    Sluta dalta med någon som utnyttjar folk och spela ett spel för pengars skull!

 • S

  Brukar inte läsa kommentarer på din blogg , men gjorde det nu och vad håller på folk på med?! Jag blir på riktigt chockad hur folk kan vara så elaka… hoppas du mår bättre snart iallafall❤️

 • Jag

  Nu vad det längesedan jag kommenterade och kände det vad dags. Alla har rätt att må dåligt. Tyvärr glänser ofta avundsjukan på när någon som har pengar och lever gott mår dåligt. För det får man tydligen inte göra? Snälla. Psykisk ohälsa kan drabba vem som helst. Är man dessutom en offentlig profil och ständigt ska granskas från topp till tå och folk sitter och är anonyma och skriver en massa skit så är det väl inte konstigt om man någon gång får en dipp. Jag hade aldrig pallat vara känd, men jag glädjs med och tycker om att läsa Kissies blogg. Jag har ett ganska spännande liv även om jag ingen har så mycket pengar eller något större kändisskap. Men jag blir grymt avis på alla goda middagar jag ser här!
  Till saken, nu handlar det om att Kissie gått genom en del jobbiga saker på sistone och oavsett vad man tycker om människan så tycker jag att det är jävligg respektlöst att sitta här och sparka på någon som redan ligger. Då måste man må jävligt dåligt om man håller på så. Absolut att man har rätt till sin åsikt men det är ocoolt att pissa på någon som mår dåligt. Skulle kunna slriva en hel uppsats om detta men helt ärligt, orkar inte. Ville mest få iväg lite ord att alla inte är helt totalt jävla hjärndöda som läser bloggen. Glöm inte bort att merparten är folk som gillar dig och tycker om att läsa, för det är grymt onormalt att läsa en blogg för att man ogillar nån, men det finns ju folk till allt. Ska man skratta eller gråta?
  Sen om nu Kissie mår dåligt över något i hennes privatliv och skriver detta så tycker jag man kan respektera det. Men det handlar om mognad (oavsett om man är 14 eller 45) och ingen människa med en värdig syn på andra kläcker ur sig saker som vissa gjort här, eller ofta gör i kommentarsfältet. Vad är det med er? Det är så tragiskt hur vissa håller på att man knappt orkar bry sig. Men nu blev jag ändå så jävla irriterad att jag var tvungen att skriva.
  Vad hennes problem i privatlivet handlar om har ingen med att göra så länge Kissie själv inte väljer att dela med sig av det. Så sluta spekulera och vänta istället tills ni får veta. Eller så får ni inte veta. Live with that and get a fucking life.
  Jag vet att Kissie och hennes grabb har det bra och skulle det handla om det ändå så låt det göra det, alla förhållanden har ups and downs och som sagt är det inte lönt att spekulera för det kan handla om något annat. Precis vad som helst.

  Jag hoppas du mår bra snart Alexandra. Har själv gått genom en lång mörk period och börjar se ljuset igen. Skickar styrka och hade gett dig en kram om jag kunnat. Ta hand om dig och tack för en bra blogg fortsätt så. Peace. ❤️

 • Anna

  Kissies blogg har blivit ointressant och det märks att hon egentligen inte vill blogga längre. Det är även synd att hon gör så att vi läsare får skit för det.
  Trivs man inte på sitt jobb så slutar man och söker ett annat, eller utbilda sig.
  Det borde gälla samma som med bloggare och Youtubers.

  • Monica

   Om den nu är så ointressant varför läser du den Anna (med flera)?
   Än mindre ägnar tid att skriva kommentarer. Kom ihåg: What comes around goes around!
   Kram till dig Alexandra

 • Emmy Laursen- www.emmylaursen.se

  Det är okej att inte alltid må så bra! Man är människa också trots att man har en blogg med hundratusentals följare.

 • Sanna

  Jag inspireras så mycket av dig Alexandra, vilket är anledningen att jag läser din blogg! Jag ser upp till dig och sättet hur du står på dig, vågar skriva när du mår dåligt och visa att du är människa och fortsätter vara du med dina upp och nedgångar i mående. Jag hoppas verkligen inte att du tar åt dig av något av det elaka som skrivits, det ligger ju hos den personen och inte hos dig och du förtjänar inte den kritiken alls ❤ hoppas vad det än är löser sig, skickar styrkekramar!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *