Fint pressutskick

Då jag inte mår så bra så kommer jag inte skriva långa texter, utan fotade nu snabbt ett fint pressutskick jag fick från skincity 🙂 Det gör mig alltid glad och då kan jag blogga om något.. Sminkborstara har jag ju redan och dom är SÅÅÅ bra! 🙂 Dock blir dom lätt skitiga då dom är helt vita, vilket är synd! Men det viktigaste är ju hur dom blir på huden såklart. Den guldiga masken ska jag unna mig ikväll tänkte jag medan jag skriver på boken 🙂 Den känns så lyxig, det är 24 karats guld. Hur nice?

Posted in: PICTURES
Kommentarer (25)
 • anonym

  Hoppas du framöver kan göra en smink video dom är så bra.

 • ilse

  Det är dock ingen ansiktsmask utan en dagcreme samt ”highlighter” 🙂

 • Pia

  Härligt med nya produkter!

 • Fuckcancer

  Skriver öppet och ärligt om livet som nybliven mamma med cancerdiagnos. Hjärntumör.💔💔

 • Kattis

  Men hallåååå,hur många inlägg har du skrivit om sminkborstar och ansiktsmasker egentligen. Kanske dags att förnya sig om bloggen ska överleva i framtiden….

 • johanna

  Vilket härligt utskick! Som ett tidigt påskägg 🙂

 • Sandra

  Ingen är intresserade av dina tråkiga pressutskick eller reklam inlägg hela tiden! Varje steg du gör gör du pga gratis och reklam! Alla resor, alla kläder, all smink, mat osv. Lägg ner och sluta lura på folk massa SKIT!

 • Cecilia

  Det är när man mår dålig som man uppskattar alla glada stunder. Låt dig själv vara ledsen och ta all tid du behöver. Kom ihåg att du är grym Alexandra. Tycker att du är så vacker och du inspirerar mig så sjukt mycket. Massa styrke kramar och kärlek ❤

 • Josefine

  Jag skulle behöva skämmas bort med lite pressutskick 😅

 • Nasiba Isa

  Jag tycker du är en sånt fint person och verkar vara snäll , jag läser bara din blogg ingen annans blogg ..

 • Anders

  Tråkigt att du inte mår så bra just nu, hoppas det vänder snart.

 • Anna

  Men det har hon ju inte gjort på väldigt länge men hon har försökt dölja det i alla år. Därför har vi ibland fått lida, och den som nu lever med henne.
  Sök hjälp istället och fundera på om du ska sluta blogga.
  Läsare blir ovänner pga hennes mående.

  • Camilla

   Nej, läsare blir ovänner för att de inte kan bete sig. Att man blir provocerad av någon är ingen ursäkt att hålla på bråka/vars otrevlig och ouppfostrad. Man kan aldrig skylla sin skit på vad andra gör. Väx upp. Att läsare har olika åsikter är ingen ursäkt för att bråka. Folk är ju fan i mig totalt ociviliserade. Hur kan man än låta hennes ”dåliga mående” påverka sig själv till att sitta och bråka? Snacka om att förlöjliga och nedvärdera sig själv, säger mer än personerna som på allvar blir ovänner här än Alexandra.. Vad hon än gör är det ingen ursäkt för andra att bete sig hur fan som helst. Hur blir man ens ovän i ett kommentarfält. Pinsamt.

 • Sandra

  Lika sjukt är det när du Camilla slösar din tid på att skriva sån skit som du precis gjorde.
  Ingen bryr sig ändå. Sök ett jobb istället eller en man (eller ett liv) så slipper du kommentera på någons blogg.

  • Du

   Vad är det just du gör nu tror du?! Det ända du gjort hittills är att vara nedvärderande och en jävla bitterf*a på varenda inlägg Alexandra lagt upp. Hur orkar du?! Och vem är du? Jag har min bild framför mig hur du skulle se ut och kunna vara och den är fan inte vacker.

  • Carin

   Sandra ….Sandra har du en blogg ?Instagram eller fb??vad heter du på fb?
   Skulle vilja veta hur ditt liv ser ut o hur du ser ut!! DU måste ha ett ganska ruttet och trist liv med din attityd,ensam ?inga vänner?elak och dålig människa.Det verkar du vara!!
   Du borde söka hjälp ,inte bra att vara bitter och taskig vet Du!Bygg upp ditt liv och självförtroende så kanske du blir bättre människa!!
   Helt otroligt vilka äckliga människor som sitter här o är så elaka!kräks på er o era patetiska liv ush!!

 • Jennifer

  Skin city har inte ens ”råd” att ge oss studenter någon rabatt/bättre erbjudanden och har även på vissa produkter till överpris, men att skicka ut dyra pressutskick till ”kändisar” verkar de tydligen ha råd med.
  Nej, detta blev sista gången jag köper något ifrån SC. Tack för inlägget A, det öppnade verkligen upp mina ögon för hur fula dem är när det kommer till prioritering av betalande kunder och kändisar.

  Och till dig personligen. Du har varit trogen din blogg så många år. Kanske ska du ta en bloggpaus några veckor och fokusera på ditt mående? Talar ifrån erfarenhet nu och när det går för lång så tar det hundra gånger längre tid för en att komma tillbaka. Det lyser igenom ibland på dina inlägg att du mår skit, (vilket är helt okej Alexandra) men kanske att du ska ta och fokusera på dig ett tag och låta bloggen vila? 😊

 • Paula Smilee

  Wow vilket lyx! 😍 Hoppas du mår bättre snart, gör tid för dig själv och lägg allt annat åt sidan ! 🙂

 • Nadja

  Du är liksom alltid ledsen. Du kanske borde läggas in ett par år?

 • Emmy Laursen- www.emmylaursen.se

  Skulle vara roligt om du kunde göra en yt-film om produkterna!

 • Victoria

  Vilka bra priser på borstarna! 199 har man ju råd med! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *