Video från Marocko

Är inte alls nöjd med den här videon men lägger ut den ändå.. Jag filmade inte alls så mycket som jag hade önskat men så blir det ibland.. Aja, hoppas ni gillar den ändå! 🙂

Posted in: PICTURES
Kommentarer (18)
 • anonym

  Jag vill åka dit en vecka och shoppa. Såg fina skinnsandaler och annat jättekul.

 • vican

  Nej men snälla, ta av den hemska hatten. :'( Du är så söt, den förstör allting.

 • Dina

  Super bra video, bra gjort Alexandra! Och vad vacker du är <3

 • Linda

  Klarade knappt av att titta i en minut. Fyfan vad stel du är i ansiktet och pratar som om du vore drogad. Jag skulle också glo på dig om jag såg dig ute. Du ser jävligt uppstoppad ut. Du liknar Kris jenner så mycket! Hon är 60?! Sjukt…

  • Lava

   Haha, du vet om att du avslöjar dig själv va ”Linda”? Alla vet nu vissa saker som dig: du är oattraktiv, känner sig misslyckad o är sjukt osäker på dig själv. Plus att du är en fruktansvärt omogen näthatare som inte skulle våga säga ett skit irl. Om jag var du: gå till en psykolog så du börjar må lite bättre. Det är pga människor som dig, små otrevliga troll, som världen blir en så mörk o hatisk plats,
   Alexandra, du är vacker. Lyssna inte på avundsjuka troll!

   • Anonym

    Men det stämmer ju precis!
    Gå själv till en psykolog för du verkar vara lika skadad tyvärr som vissa bloggare och youtubers.
    Antingen är det Kissie el Andreas själv som svarat här eller är det en youtubers som är lika sjuk han och ”vän” med Kissie.
    Inget namn behövs ens.
    Så tillgjort ansikte och röst så det gick inte titta på mer än ett par minuter!

    • Lava

     Hahaha! Varför ska jag gå till en psykolog? Jag har inte såna problem med mig själv att jag oprovocerat sitter o skriver skit till oskyldiga människor om deras utseende. Nej jag är varken kissie eller Andreas eller har någonsin lagt en video på youtube. Bara för att du är en elak, osäker individ behöver inte alla andra vara det o vi som inte är det är istället starka nog att försvara vackra människor som bara gör sitt jobb, när små betydelselösa skitstövlar som du kippat efter luft o hävt ut sig lite av sin låga självkänsla 😉 btw, du är ju ganska underhållande trots allt 😂

 • Mimmi

  Känslan genom hela videon Känns det som att du pendlar mellan att vara missnöjd/skeptisk/äcklad/ointresserad/nedlåtande och det känns så oroligt märkligt när du i slutet berättar vilken fantastisk resa det har varit? Men som du säger så filmade du ju inte så mycket, så dom härliga roliga stunderna kanske inte kom med på film bara!

 • Diana

  Helt okej video måste jag säga, inte alls dålig.
  Kul att se allt.

 • Sara - Aldrig mer över 100kg

  Tycker det är intressant att se men märktes att du inte var på samma sätt som annars, men som du skriver så filmade du ju inte så mycket 🙂 Hoppas det är bra med dig!

 • Mjölk

  Du framstår som rätt snobbig måste jag säga…

 • Josefine

  Jag tyckte den var bra och då tycker inte jag om resevloggar eller resebloggar 😅

 • Frida Hellqvist

  Så vacker du är!!!!
  Jag ser fram emot boken!
  Du är en star
  Kram på dej i solen <3 <3 <3

 • CaLoveLine

  Den videon var inte alls så dålig som du säger!
  https://caloveline.com

 • Therese

  Haha alltså getterna! 😂❤️ Så himla söta! Fick du några stillbilder på det också?

 • Sam

  Det är 2018 nu Kissie och alla vi andra försöker RÄDDA DEN HÄR PLANETEN men du ägnar dig bara åt raka motsatsen; flygresor, smink, shopping, äta djur och köpa skinn och läderprodukter och smink testat på djur – ALLT du gör är att öka utsläpp och betala för att plåga och döda djur. Om din hund smugglats till Kina hade de kokat henne levande, ätit upp henne och gjort golfhandskar av hennes hud – förstår du att dina handlingar skadar och mördar djur? Att ett par Uggs är 8 stycken levande flådda nyfödda lammungar 4 stycken/sko? Att alla dina handväskor var djur som ville leva? Och du kallar dig för djurvän……..

  Att du dras med så mycket dålig karma är verkligen inte särskilt konstigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *