Jag har ju berättat om alla gånger som jag har tappat telefon / plånboken. Ja nu har det hänt igen.. Vi var ute igår på ”äventyr” när det var så fint väder, vi hittade ett mysigt fik där vi åt lunch och njöt av solen. När jag ställer mig upp lämnar jag kvar min kamera på bänken. Så en snäll kvinna ropar efter mig och ger mig kameran. Suckar ju åt hur klumpig jag är. Ca en timme senare får jag ett meddelande från min vän på Facebook där han skriver ”har du tappat din plånbok?”, nej tänka jag men jag var ju såklart tvungen att dubbelkolla mina fickor och handväska. Nej den låg inte där.. Tur så visste personen vem jag var, och hans vän jobbar med sociala medier och på mitt nya jobb! Så jag kunde som tur var åka och hämta den igen. Detta är andra gången någon kontaktat mig under en månads period och har hittat min plånbok! Jag vet inte vad som är mes fascinerande, att jag lyckas tappa den så ofta eller att jag faktiskt lyckas få tillbaka den varje gång?! Får vara glad att jag är så känd som jag är haha… Det har ju sina fördelar precis som det har sina nackdelar…

Vi har precis varit hemma hos pappsen med blomma och tårta, och nu ska jag sätta mig ner och klippa videon från Marocko så den kommer upp någon gång på min youtube-kanal. Träna hinner jag inte med.. Har planerat lite knasigt dagen blev ju kortare utan den där extra timmen. Klockan i bilen går fortfarande efter vintertid därför är jag så förvirrad hehe.. Mycket nu!

God natt, vi hörs imårn!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (14)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *