Nästa resa: Berlin

Nästa resa är ju bokad och den är till Berlin! 🙂 Så pepp, aldrig varit där! Vi ska åka dit tillsammans med Resia. Det är spa, yoga och träningsresa vi ska på. Så härligt att fokusera på träning, känner verkligen att min kropp behöver det.. Åter igen åker jag med ett gäng ”influencers” men denna gång blir det en annan typ av av influencers.. Ni kommer få se när det är dags 😉 Men det är så kul att ha ytterligare en resa att se fram emot.

Men nu ska jag inte resa, nu tänkte jag tvätta golven innan jag sätter mig och jobbar lite, äta middag och sen åka förbi pappsen som fyller år. Följt av ett sent träningspass. Har tränat 2 dagar i rad nu och ska försöka hålla detta uppe sålänge jag orkar. Jag har sagt det förut men jag är verkligen en ”allt eller inget” människa. Kan inte mjukstarta något lixom.

Någon av er som har varit i Berlin? 

Från hotellet Oderberger där vi ska bo bland annat

Almodovar hotel

Posted in: PICTURES
Kommentarer (18)
 • Eli

  Jaag har varit i Berlin 🙋🏼‍♀️ Det är en häftig stad, väldigt hipster!

 • Sofia

  Har aldrig varit till Berlin men det ser sjukt vackert ut! 🙂

 • Nathalie

  Gud så underbart!!! Vill också resa 🙁
  Kraam

 • Camilla

  Ja, Berlin är en jättefin stad! Besökt staden 6 ggr 🙂 Mycket shoppingmöjligheter, KaDeWe (min favorit) är Europas näst största varuhus efter Harrods med 60 000 kvadratmeteer shopping :), väl värt ett besök! sen finns det många andra köpcentrum som Europa-Center, Alexa, Mall of Berlin, Bikini-berlin m.fl och såklart gågatorna. Hoppas du får en trevlig resa.

 • Elli

  Jag var i Berlin förra nyårsaftonen tillsammans med min pojkvän och vi blev rent sagt skockade av hur tyska folket betedde sig mot oss . Inte en men flera gånger så blev tyska folket hotfulla mot oss och samtidigt kollade illa på oss som gjorde att vi kände oss illa till mods. Ändå har vi hört ifrån andra om hur trevliga det tyska folket är och hur livlig staden är. Men vi fick se en annan sida tyvärr. Vet inte om det berodde på att min pojkvän är asiat och jag är en vit tjej men iallafall så kommer vi aldrig åka dit igen..

  Kan ge dock tips/rekommentioner om Berlin:
  *Ha alltid sedlar på dig – dom tar aldrig kort nästan.
  *Besök gärna Berlins Tv Tower på kvällen för utsikten är magiskt. Och ännu mysigare att äta en romantiskt middag där uppe med fin utsikt – men minus var att dom hade ej mycket mat att välja bland och maten smakade inte ens gott för det man spenderade för.

 • Paula Smilee

  Har alltid velat åka till Berlin en av mina bästa kompisar är halv tysk & halv afrikan och hon tjatar alltid om hur fint det är men att folket är inte så vänliga mot afrikaner (mörkhyade) vilket är synd ! Så det är därför vi heller inte har åkt dit då min man är just afrikan. :/ Men för dig lär det inte bli några problem och kommer nog att ha det hur mysigt som helst ! 🙂

 • Sofie

  Härligt med gratis resor.

 • Cindy

  Varit där 2 gånger. Häftig stad 🙂

 • Elaine

  Var i Berlin på konstresa med skolan för två år sedan. Besökte Check Point Charlie, Förintelsemonumentet, Berlinmuren, Alexanderplatz och Brandenburger tor som känns som några måsten om du är där. För mig är det och Historia viktig så jag hade gärna sett mer så schemat var fullspäckat. Jag klämde dessutom in lite shopping på egen and på Alexanderplatz men hade velat besökt någon fin galleria. Vill man gå på museum rekomenderar jag Hamburger Bahnhof.

 • Pia Widlund

  Jag var i Berlin på 90-talet, nu har säker staden blommat upp. Fina bilder, det blir en fin resa!

 • Jessica

  Har bott i Berlin i över ett år, och måste säga att det är en av världens bästa städer, älskar Berlin. Eftersom det är en träningsresa du ska på ska jag inte rekommendera alla grymma klubbar, och barer. Istället måste jag rekommendera the Russian tea house, (Tadchikische Teestube) som verkar mer i samma linje, har oerhört bra rysk/polsk mat och fantastiska teer. Dessutom får man sitta på kuddar på golvet och titta ut över en cortyard med ett fint träd, perfekt när vädret tillåter inomhushäng. När det kommer till museum tycker jag att det judiska museumet nära Check-Point Charlie är viktigt och the memorial of the murdered jews of Europe. De ligger nära varandra. Även Berlin-Hohenschönhausen Memorial.

 • Hanna Holmgren

  Åhhh jag studerade där förra hösten! Du bara måste gå till Rosegarden! Riktigt instagram-vänligt brunch-ställe och deras avokadotoasts är SÅ GODA!! Här är deras hemsida: http://rosegarden.de/ <3 <3

 • emmy

  jag ska också till berlin om 3 veckor 😀

 • Alice

  Åh, en av mina favoritstäder! Föredrar att shoppa i Berlin (om man jämför med ex London), mycket historia och blandning mellan nytt och gammalt. Berlin är en riktigt häftig stad! Såg att någon kommenterat att tyskarna varit otrevliga men jag har själv upplevt de gånger jag varit i Tyskland att de är väldigt trevliga och gillar svenskar väldigt mycket.

 • World by Tina

  Massvis av gånger, glöm inte att testa den hypade kebaben, Mustafas. Kebab med kokt potatis och massa kryddor, supergott. Och den stora parken vid nerlagda flygplatsen mitt i stan, perfekt för solnedgångsfotograferingar! Lite inspo: http://worldbytina.se/2015/november/halloween-in-berlin.html

 • Hanna

  Jag har varit i Berlin två ggr, rekommenderar verkligen en middag uppe i Fernsehturm, det kända tv-tornet, notera att man måste boka redan på förmiddagen för att få plats till eftermiddag/kväll =) KaDeWe var visserligen för dyrt för mig, men jag älskade att gå därinne, så himla vackert och härligt. Sen tycker jag att du ska besöka den del av muren som finns kvar, det kanske inte intresserar dig så mycket (vad vet jag =)) men rykten säger att den kommer försvinna till förmån för annan bebyggelse, så kanske bäst att passa på =) Jag vet inte vart hotellet ni ska bo på ligger, men det finns en känd shoppinggata som heter Kurfurstendamm, där finns butiker för (nästan) alla plånböcker. Om inte annat bara härligt att gå där.
  Jag önskar dig en trevlig resa =D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *