Missat min deadline…

Hej!

Jag fick precis se mitt bokomslag, så fin! Längtar tills ni får se den, meeeeen jag fick precis feedback från mitt bokförlag… Jag behöver skicka in massa mer text. Idag var min deadline… 🙁 Känner mig plötsligt så stressad, det blev så verkligt lixom. Jag som dessutom har ett nytt jobb som jag började på idag, så jag jobbar nu vanliga timmar så kan inte lägga all tid på boken. Herregud, har jag tagit mig vatten över huvudet? Jag tog ju detta jobb för jag kände att jag blev under understimulerad. Jag kommer berätta under veckan vad det är jag har börjat jobba med, för det hinner jag inte göra nu hehe.. Slutar klockar 5!

Här kommer en liten selfie från när jag fotade för mitt bokomslag, var även skitstressad här också haha.. Det var morgonen innan jag drog till Marocko och var upp och fotade väldig tidigt så jag skulle hinna hem så jag kunde packa i lugn och ro. Men jag lyckades ändå glömma ett paket som jag skulle ha haft med mig… Skulle fota för ett företag 🙁 Blev så arg på mig själv när jag insåg att jag hade lyckats glömma paketet trots min ”grymma” planering..

Posted in: PICTURES
Kommentarer (12)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *