30 % rabatt

Inlägget innehåller adlinks

Hej allesammans! Hade sån skönt och lugn lördag igår, valde att ta lite ledigt från bloggen på kvällen också. Men det är sån fart just nu i kommentars-fälten ändå så kände att jag kunde backa lite och låta er kommentera fritt. Hopas ni har fått ur er allt? Annars har jag lite bikinibilder på lager 🙂 Haha nej men jag kommer aldrig förstå hur man kan bli så provocerad av en kvinnas kropp… Förstår ni vilket baksteg det är inom feminismen? Ni som kommenterar elakt shamear mig som kvinna. Jag förstår att vissa av er inte inser det för det är samhället som har lärt oss att kritisera kvinnor hur vi än gör och ser ut. Men snälla, tänk steget längre ♥

Men på tal om något helt annat. Det är PINK WEEK hos Nelly just nu, det betyder att det idag är 30 % rabatt! Hur bra? 🙂 Fast jag såg nu att det bara gäller i 30 minuter till hehe.. Men sen är det 20 % på allt ändå om ni inte hinner på en halvtimme. Här nedanför är mina favoriter som jag gärna hade velat ha på mig i vår. Favoriten är kavajen på sista bilden längst ner till höger, och även dom matchade byxorna som ni hittar >HÄR<

Byxorna hittar ni – HÄR // Rosa toppen hittar ni – HÄR // Klänning hittar ni – HÄR//

Jacka – LÄNK // Jeansjacka – LÄNK // Rosa kavaj – LÄNK //

Posted in: PICTURES
Kommentarer (32)
 • Anonym

  Om inte folk reagerade på din kropp skulle du inte tjäna pengar på den. Vilket du gör.

  • Cecilia

   Och haft råd till alla sina operationer som hon gort det är vi som get den möiligheten ått henne inte skulle hon annars ha råd med sin utseendefixering och dyra livstil. Och så klagar hon att det är så jobbigt att blogga emelanåt och nu klagar hon övet annat igen aldrig är hon nöjd vi som klickar oss in på bloggen varje gång får hon pengar av det. Och kropshetsen här sedan det är bekräftelse och utseendefixering som Kissie hållt på med enda sedan första början då man tittar bakåt i tiden. Någon ändrig med det har det inte blivit tvärtom.

 • @inredningsdesign / Instagram

  Haha, skrattade högt åt din humor. 🙈😘

 • Sandra

  Du tigger och ber om många kommentarer ang din kropp och det får du. Så varför klagar du? Tack vare många och arga kommentarer så slipper du blogga ett par dagar. Det är väl perfekt för dig som inte brukar vilja jobba varje dag så klaga INTE.
  Tacka oss istället för vi betalar din lön. Inte du.

 • Anna

  Personligen kan jag inte riktigt koppla ”rätten” att lägga upp mer eller mindre nakna bilder med feminism. Förmodligen lägger du väl upp bilderna för att få kommentarer….men det ska BARA vara bra kommentarer. Verkar mer som ett behov av bekräftelse. För mig och många andra, skulle jag tro, handlar feminism om något annat och betydligt viktigare än det. Lägg gärna upp bilder som visar det mesta om du nu mår bra av det….men att påstå att du gör det i någon sorts feministiskt syfte köper i alla fall inte jag.

  • Sara

   Det är ju precis det feminism handlar om för mig dock (bland annat såklart), rätten att tycka, känna, välja. Om nu Alexandra känner sig kränkt för att hon upplever att hon inte får lägga upp bilder på sig själv i underkläder så borde ju inte du säga att det inte har med feminism att göra? Det har kanske inte det för dig, men du är ju en annan människa. Konstigare än så är det inte.

   Sen, kan det ju självklart argumenteras att det ligger ideal, skönhetshets etc bakom, men det ger heller ingen rätt att ta ifrån henne valmöjligheten.

  • Sara

   Formulerade mig lite tokigt, menade inte att du påstått att hon inte får det. Förhoppningsvis förstår du vad jag menar. Sen behöver inte du heller ”köpa det”. Det skulle ju betyda att hon försöker övertyga någon annan till något, när hela poängen är att det ska handla om vad HON vill, inte vad du eller någon vill.

   • Anna

    Sara, så du tror på fullt allvar att Alexandra lägger upp lättklädda bilder på sig själv i nåt sorts idealistiskt feministiskt syfte? Själv tror jag att det är för att provocera eller/och för att få bekräftelse på hur fantastiskt snygg hon är. Men det är så klart MIN tro och åsikt.

 • Johanna

  Klart att du får lägga upp diverse halvnakna bilder på dig själv. Det är ju din blogg.

  Men eftersom det verkar som att många av dina läsare inte är så intresserade av bilder på dina bröst kanske du skulle tagga ner detta lite? Har ju inget med feminism att göra att vi börjar tröttna på att se dina bröst exponeras i var och varannan bild.

  • Kissie

   Gillar du inte mina bilder behöver du inte titta, that’s that 🙂 Jag gillar mina bilder, kram!

   • J

    Men då kan du väl ha dem i ditt privata fotoalbum så slipper vi läsare se dem? Enkel lösning.

    Du tjurar vidare och struntar i att lyssna på dina läsare. Då får du ta konsekvenserna också. Dvs, dalande siffror.

   • anonym

    Fast det där är ju urbarnsligt skrivet. Ok du säger det är din blogg men hallå varför tar du inte hänsyn till dina läsare som inte vill se dej för avklädd. Du biter handen som föder dej. Och det är dumt. Nästan som du är i trots åldern. Kommer ta tid för dej att växa upp. För mycket yta.

 • Anonym

  Det är sådant ältande om att det är ”Kissies blogg” och att hon bestämmer vad hon ska lägga upp. Det stämmer inte! Vi är hennes lön och det är vi som köper hennes tjänster! Har vi inte då rätten att säga att vi har sett hennes nakna kropp länge nu och vi är inte intresserade längre?! Att vi sedan är ärliga och kommenterar dessa bröst/nakenbilder är ju det Kissie vill. Sedan att det blir mycket hat är ju väntat och det vet Kissie om så därför fortsätter hon provocera sina anställda (oss). Feminist har INGENTING med nakenhet att göra så lägg ner den biten! Bli VUXEN någongång och hitta på något annat att blogga om än din kropp annars LÄGG NER!

 • J

  Vad pratar du om för ”fart i kommentarsfälten” – ser max 33 kommentarer i ett inlägg där du provocerade i en svart typ body med spets. Ett antal läsare, samma personer, som tjafsar. Du brukade ju ha massor av kommentarer tidigare i de inlägg där du provocerade?? Du kanske ska fundera lite över vad det betyder….
  Vad hände med kontorsjobbet förresten? Det var väl ett par veckor sedan du skrev att du skulle börja om ca två veckor? Så måndag, då?

 • Sandra

  Hennes mående går ut efter oss läsare. Helt klart. När hon mår dåligt (nästan jämt) behöver hon höra beröm för sin kropp så då bombar hon ner bloggen med sina nakenbilder. Mår hon bra så blir det lite mer normala bilder. (väldigt sällan)
  Hon verkar fortfarande tveka över om Andreas älskar henne eller inte med tanke på hennes osäkerhet gällande sin kropp och yttre. Vi får lida för att Kissie inte går till en psykolog. Iställer hotar hon med att hon har ”mer bikinibilder på lager”. =Kissies normala beteende mot sina läsare. Bloggen går dåligt så därför måste hon visa sig naken!

 • Anette

  Mina tonårskillar fann bra ”runk” material av ditt förra inlägg.
  Därav skillnaden med en kvinnas kropp och porr…. dina bekräftelse foto är ofta direkt porriga.
  Inget fel i det i sig men hör hemma i annat forum kan jag tycka.

  • Bunny

   Det där sitter dock helt i betraktarens ögon. Och varför då? För det har samhället bestämt. Säg åt dina tonårskillar vad värdet av en kvinna är och lär dem hur man beter sig så ska du se att världen snart blir bättre, och så kan man gå i badkläder utan att blir ”runk material” – för det är JÄVLIGT fel.

 • Anonym

  Kissie vet om att om 5-10 år så vill ingen läsa hennes blogg mer. Hon är väl medveten om det därför kör hon sina sista år med att bomba ner oss med hennes nakna kroppsbilder. Tjäna så mkt pengar som möjligt så hon kan gå i pension när hon är 40 år. Hon kunde sluta redan idag och ändå leva ett lyxliv tack vare Andreas och oss lättlurade läsare. Ditt ämne har varit att provocera och att visa upp dig. Men nu börjar din kropp dala neråt tyvärr.

 • Charlie

  Feminism ser olika ut i olika kulturer och samhällen. När du reser och besöker andra kulturer och samhällen måste du sluta utgå ifrån det som fungerar för dig i det samhälle och kultur som du själv lever i. Varför är ditt sätt att leva och tänka bättre än andras? Det är endast olika uttryck och sätt att leva på. Feminism har olika former, det är något som bör uppmuntras och inte värderas. Att värdera kulturella uttryck som du gör är också förminskande mot människor, eftersom du sätter dig själv i en högre position än dem.

 • Anonym

  Kissie är som en serie, Kalle-Anka. Hennes sätt att marknadsföra sig själv har alltid varit att hon gör som hon vill och tänker som en barnunge. Att inte lyssna. Bara köra på. Att inte ändra på sig. Att ha noll respekt och förståelse. Det är hennes motto och därför med tjänat så mycket pengar på det. Vi är de lättlurade som gått på hennes Kalle-Anka. Vi är de dumma som låtit allt detta hålla på år efter år. Och alla företag som gynnar varumärket Kissie. Imorgon försöker hon skriva ett sådant vanligt ”normalt” inlägg som möjligt för att näta dag igen visa upp sin kropp och leka Kissie rollen igen. Vi kommentarer mycket och då slipper hon ”jobba” för vi håvar in pengar åt henne.

 • Josefine

  Fattar inte varför folk ska kommentera negativt. Tycker folk borde lägga den energin på sig själv istället och om folk är så perfekta att de kan klaga på hur andra lever sitt liv bör dom hitta andra hobbysar som är roligare. Måste vara energikrävande att vara arg och tänka negativt hela tiden.

  • JohannaG

   Vi klagar på de avklädda bilderna för att vi gillar denna blogg för övrigt. Och hoppas på att Alexandra ska lyssna på oss så att vi kan fortsätta läsa hennes blogg. Om du vill se det som negativt tänk så är det upp till dig.

 • Victoria

  Jag förstår ärligt talat inte hur du orkar. Och vad folk har så stört emot bröst? Fast det är klart.. det är ju inte liksom så att det i princip finns lika många bröst som invånare, eller att vi har egna, eller har sett bröst förut på andra ställen, bröst är ju faktiskt lika sällsynt som mammutten nästan… Klart man blir chockad då! 😉

  Jag tycker baddräkten va asball och önskar att jag kunde ”pull it off”.
  Tack för en bra blogg!
  Kram

 • Tina

  Jag håller med om mycket av det som skrivs men jag förstår verkligen inte varför vissa blandar in Andreas i det här. Han har ingenting med detta att göra. Känns bara som ett lamt sätt för människor att vilja förstöra.
  Däremot förstår jag inte vad dessa halvnakna bilder har för syfte när det finns så mycket annat mer relavant att visa bild på.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *