White dress

Dagen har spenderats på gymmet följt av en lunch på stan och avslutades på ICA där vi handlade lite gott 🙂 Det är någon fotbollsmatch Andreas vill titta på, så jag tänker passa på att skriva det sista på boken. Är ju verklige 0 % intresserad av fotboll, tycker det är så fascinerande hur vuxna män kan bete sig som dom gör över en sport hehe… Men vi alla är ju olika 😉

Nej men boken måste jag skriva på oavsett ändå, och nu är ju den nästan helt klar. Så spännande! Dessutom börjar införsäljningen av den redan nu i veckan. Är lite mer nervös denna gång för den här gången skriver jag boken helt själv. Jag fick ju hjälp av en ”spökskrivare” förra gången och det tror jag var ett bra val. Men nu är jag redo att stå på egna ben (med hjälp av redigerare så den går att läsa hehe).

Jag har forfarande massa bilder kvar från vackra Marrakesh så här kommer några till. Hade på mig en ny klänning som egentligen är en ”studentklänning” men jag tycker den funkar till andra tillfällen också. Denna kommer från madlady, men såg att nelly hade en liknande också.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *