Waking up like this..

Hej!

Hur mår ni? 🙂 Jag mår bra, vakade upp bredvid min älskade och tog sovmorgon. Igårkväll åkte jag en sväng till Berns där ideal of Sweden höll sitt event 🙂 Jag har ju deras skal på min telefon så var kul att hälsa på dom och se ansiktena bakom märket. Men det här med att festa känner jag inte är min grej länge, så jag åkte hem vid 11-tiden och somnade i soffan haha. Men de var så skönt 🙂

Idag tänkte jag äntligen träna för första gången på typ en månad! Ok nu överdriver jag nog men det känns som det.. Har ju varit sjuk till och från, haft massa jobb och rest. Då hinner man inte prioritera jobb.. Jag har dessutom en fotografering på onsdag för ett sportmärke, känns sådär när man inte känner sig i form… Men det sitter mest i huvudet 🙂 Ska iaf försöka hinna med ett träningspass om dagen, då jäklar!

alexandra kissie nilsson marocko alexandra kissie nilsson marocko

Posted in: PICTURES
Kommentarer (53)
 • Anna

  Vi är inte intresserad av dina bröst😑 Skicka dem till Andreas för all del men låt bloggen vara utan dina bröst överallt.

  • Cecilia

   Håller med!

   • Denice Gustavsson

    Det bara osar avundsjuka här 🤣🤣. Tragiska människor.

    Vi är inte intresserade av era negativa kommentarer här på bloggen, NI kan skicka dom till någon annan.

    Jag kan inte annat än hylla Alexsandra för att hon är stark nog dag efter dag att stå emot era kommentarer. Och fortsätta visa upp sin vackra kropp. Tänk om ni vore 1/3 så starka och stolta över er själva som hon, då kanske ni hade sluppit trycka ner andra för att känna er bättre. Så satans fega och svaga människor.

    • ANNA

     Jag är INTE avundsjuk! Jag är super nöjd med mig själv. Det finns många som håller med mig om att kvinnan behöver inte vifta runt med sina bröst. Liksom bara vänta för att hon lägger upp naken bilder…

     • Sandra

      Kissie vill väl märka ut sig rejält innan hon blir mamma för då borde hon tänka på vilka bilder hon visar upp på sig själv + att hennes ego kommer bli en helt annan än bröst! 😁
      Tro mig….jag vet. Hahaha….
      Hon vill nog köra racet som Kissie ett tag till innan vuxenlivet är ett måste så håll ut.
      Hon är ju så pass gammal idag så tror ej hon kommer köra så här så värst länge till…. (visa bröst och ben mm)

     • Sara

      De mammor jag känner måste vara väldigt konstiga då, ibland har de både shorts och linne på sig. Hemska saker.

     • Cat

      Varför skulle det vara något negativt att vifta runt med bröst och ben?

 • Lia

  Haha men för helvete, du vill provocera men ibland blir det liiite löjligt mk😂 Hej då porrblogg!

 • Karin

  Hej:)
  Jag är en mamma till två unga tjejer som läser din blogg och ser upp till dig. Därför skulle jag uppskatta om du inte la ut sådana bilder då jag vill inte att mina tjejer tycker det är normalt att visa allt man har på sociala medier.
  Hoppas det går bra på gymmet,

  • Sara

   Ett förslag i all välmening; Förklara hellre för dom om kvinnor, ideal etc. De kommer att se det överallt i samhället så det går tyvärr inte att blunda för. Förklara också att alla får göra som de vill, och att det inte är okej att knäppa dom på näsan för det.

  • @inredningsdesign / Instagram

   En nyfiken fråga: Vad händer om du bläddrar i en tidning och en man i shorts/badbyxor och bar överkropp syns framför dina barn? Att ha underkläder på en balkong under en semester vid en pool tillhör inte ovanligheterna…

   • Magi

    Det stämmer. Men det är skillnad på att stå på en balkong på sin semester i sina underkläder och att fotas i genomskinligt, urringat raffset, spacklad med silikontuttarna synliga och sen lägga ut dessa foton på en blogg som läses av småtjejer.

    • Karin

     Ni har säkert rätt. Det är väll därför vi mammor finns, för att oroa oss!

     • Sara

      Karin: Självklart, och det finns tyvärr mycket att oroa sig för :/ Själv blir jag glad när jag läser att mammor tar ett intresse i vad deras barn ser på internet, vet alltför många som låter barnen härja hejvilt utan minsta intresse i vad de ser eller vad de gör där… Min åsikt är att en dialog är bäst 🙂

    • @inredningsdesign / Instagram

     Så du tror inte att männen i tidningar är ditplacerade, sminkade och stylade? Du tror inte att unga tjejer ser de reklamannonserna överallt? Vad är egentligen skillnaden, förutom att det rör sig om en kvinna vs en man? Vet att alla inte tycker som jag, men bör man inte låta unga se att det finns olikheter i utseende och som vuxen hylla ALLA som vackra? Är inte det styrka? Istället för att lägga värderingar i utseende hos andra bör man väl som vuxen hylla alla som vackra?

    • Mici

     Vad är det du stör dig mest på, Magi? Att Alexandra ser bra ut, att hon sminkar sig snyggt, att hon har självförtroende eller att hon har en framgångsrik blogg?

  • Emjavisst

   Om du känner att du inte vill att dina döttrar ska se bilder du finner obekväma eller olämpliga så är det DITT ansvar som förälder att se till att dem inte ser dem.

  • Filippa

   DU som mamma borde före gå med gått exempel och inte skriva skit på nätet.
   Det är DU som mamma som ska vara förebilden och lära dina döttrar om vad som är rätt och fel. Och med den här attityden som du uppvisar så kan de inte gå speciellt bra och de är inte pga att Alexandr har lagt ut en bild där hon står i en boddy.

  • Bea

   Är det inte ditt ansvar som förälder då att spärra sidor för dina döttrar om du nu tycker att det är opassande?
   Snart sommar så pass upp folk,på med overallen för det kan vara opassande att gå i bikini.

 • Anonym

  Tycker brösten hänger lite väl mycket för din ålder…Ser inte snyggt ut.

  • Lil

   Hänger? De är ju perfekta. 🙂 Fattar inte vad för bröst du tittar på, animerat eller?
   Sen är det en väldigt otrevlig kommentar, du kan inte vara en glad person.

  • Charlotte

   Anonym, tur att du har koll på vad som är snyggt och inte… hade du vågat säga såhär direkt till någons ansikte eller är du bara elak när du får vara anonym?

  • H

   Om Alexandras bröt är hängiga, vad är då mina? Och jag är bara 23 😱

 • johanna

  förstår inte varför folk klagar så mycket på dessa bilder, tycker dom var riktigt snygga! Dessutom är väl outfiten inte särskilt mycket ”värre” än en bikini? 🙂

 • Sandra

  Kallar du dessa bröst för perfekta? Tycker operationen behöver uppdateras så de blir fastare för JA…de hänger och är ojämna! Och värre lär det bli.

  • noraridell

   hhhahahaha patetisk du är

  • Sara

   Tycker du borde jobba på att vara en trevligare människa. Det lär tyvärr bara bli värre annars, bitterhet brukar bara öka med åldern om den redan finns i en människa.

  • Charlotte

   Sandra, vilken otroligt elak kommentar. 🙁

   Fattar verkligen inte varför folk kommenterar så elakt här, stör ni er så mycket så låt bli att läsa helt enkelt. Blir bara löjligt när folk försöker påstå att Alexandras kropp är ful och att hennes bröst hänger.

   Alexandra, jag fattar inte hur du orkar ha ett öppet kommentarsfält för du förtjänar verkligen inte att behöva läsa all skit folk skriver. Hade varit kul att se om nivån på kommentarerna höjts om man tvingats logga in med facebook för att kommentera…

  • Cat

   Antingen så är det enda brösten du någonsin sett animerade eller så är du bara både elak och en lögnare

  • Till sandra

   Sandra= moral tanten! Som älskar att ha rätt och visar det gärna också.

 • Anonym

  Det stämmer att vi är många som undviker att läsa Kissies blogg, därför tittar vi bara på bilderna. Och vad får vi jämt se?!
  Hängbröst och nakna kroppar. Usch….
  Ser även väldigt gammal ut efter all sol och operationer!

 • Josefine

  Du har skitsnygg kropp, tvivla inte på dig själv 😄

 • Hanna

  På riktigt vad är det för fel folk? Två fantastiskt fina bilder som inte på något sett utstrålar porr, sex eller på något sett nedvärderar den kvinnliga kroppen! När ska den kvinnliga kroppen sluta vara så extremt provocerande? Varför kan vi istället inte bara hylla alla fantastiska kvinnor som vågar stå för sin kropp oavsett hur den ser ut? Ni som lämnar kommentarer om att Alexandra inte borde visa upp dessa bilder eller andra bilder som visar mycket hud, ni är en del av problemet att den kvinnliga kroppen enbart kopplas till sex och utseende! Vi vill ju normalisera kvinnors kroppar på samma sätt som att viken kille som helst kan lägga upp en bild iklädd ett par badbyxor utan att få en massa kommentarer om att han borde ta på sig mer kläder! Snälla hylla vandrar istället för att lägga ner energi på att få andra människor att må dåligt! Lägg den energin på att få andra att må bra istället!

  Fantastiskt fina bilder Alexandra!

 • M

  Men vilket jävla gnäll för en balkongbild? Är det för att bodyn är i spets som alla flippar? Hade den varit i baddräktstyg hade ingen reagerat. För övrigt så ser Alexandra inte alls gammal ut, hon är snygg och ni andra är bara avundsjuka – simple as that.

 • Emilie

  Haha, jisses. Var tvungen att gå hit och läsa då jag såg inläggets kommentarer refereras i ett annat inlägg. Många av er är ju inte friska på en fläck. Det är väl i alla fall bra att ni blir lite ”utsatta” för såna här ”hemska porrbilder” så kanske ni tids nog slutar vara så jäkla hetsiga för INGENTING.

  Jag kunde inte ens tro att kroppsaktivism behövdes bland smala och bröstopererade, men uppenbarligen gör det det. Lägg upp fler bilder och mer ofta!

 • Sanna

  Hej Alexandra! Overkligt vacker är du på dessa bilder 🙂 Lite konstruktiv kritik måste jag dela med mig av för jag kommer ofta över detta i din blogg och det sticker lite i ögonen ibland 😉 Det känns ibland som att du har väldigt bråttom när du skriver dina inlägg och även väldigt tydligt att du inte dubbelkollar vad du skriver innan du publicerar. Som t.ex i detta inlägg så skriver du: ”Ok nu överdriver jag nog men det känns som det.. Har ju varit sjuk till och från, haft massa jobb och rest. Då hinner man inte prioritera jobb.”

  Trots att det är ganska tydligt att du egentligen ska skriva ”då hinner man inte prioritera TRÄNING”. Ser som sagt detta extremt ofta så ville bara dela med mig av det 🙂 För övrigt älskar jag din blogg 😉

 • Isa

  Skitsnygga kläder, skitsnygg kropp, skitsnyggt allt! Det måste vara något riktigt allvarligt fel på alla er som klagar och klankar ner. ”Jag eller mina barn vill inte se nakna bröst”
  Dom är inte nakna!!! Där är tyg ovanpå!! Och varför denna rädsla för den kvinnliga kroppen?? Jag kommer aldrig att fatta det.. vi är födda så, vi har bröst och ben och hud… Hur kan det vara så fruktansvärt att se?? Kan ni inte lära er njuta av det fina och helt naturliga ni ser istället? Då blir tillvaron för er och andra mycket trevligare

 • Hanna

  Alexandra du är så jävla snygg! Lika fin på insidan som på utsidan!
  Vackra bilder på en vacker kvinna!
  Kram ❤

 • Vicki

  Jag bill ha den bodyn nu. (!!) kan du låta oss veta vart den kommer från?

 • Lisa

  Du är helt galet snygg! Du är min förebild när jag tränar. Utan dig hade jag inte älskat min träning och nya kropp utan fortfarande varit överviktig och hatat det jag såg i spegeln. Du är grym❤ även om du har har gjort operationer så är din förvandling awsome👌

 • Victoria

  Jag fattar inte riktigt.vad var det som var så hemskt med denna bild? Det är okej med baddräkt men inte en teddy? Dumma människor! Njut av hennes skönhet istället, det gör jag, Får inspiration att gå till gymmet med. TACK, Kissan, du är för jävla vacker! <3<3<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *