Oj klockan är redan över 12 hehe.. Har legat i sängen hela morgonen och njutit av att inte behöva gå upp 🙂 Vi hade ett väldigt hektiskt schema i Marocko och vi hade ingen tid för vila. Såhär i efterhand tycker jag bara det var roligt och bra, för vi fick ju se så himla mycket. Men jag är samtidigt en kvinna som behöver sin skönhetssömn 😉 Jag kan ju tyvärr bli en väldigt jobbig person att umgås med när jag inte får sova ordentligt. Otålig, lätt irriterad och bara allmänt jobbig!

Jag har visat lite bilder från marknaderna, men här är några fler 🙂 Tycker det är så himla fint och jag älskar butikerna som fanns. Hade min resväska inte varit fullproppad hade jag nog köpt massa fina skålar och lyktor. Det fanns så himla mycket att välja bland, och allting fanns i alla storlekar och färger.. Min mamma var i Marrakesh för ca 2 år sedan och hon kom hem med massa fina skålar, var så avundsjuk då för ja tyckte dom var så fina, och ändå fick jag inte med mig några denna gång. Typiskt! Får nog åka tillbaka för endast shoppingen haha )

Så många vackra dörrar på trasiga byggnader, älskar kontrasterna.

Älskar detta, så vackert!

Frukt och örter fanns det hur mycket som helst av.

Katter fanns också exakt överallt! Denna söta sak tiggde som aldrig förr medan vi åt hehe..

En liten butik vi stannade till vid längst vägen..

Fanns så mycket fint!

Visst var denna fin?

Posted in: PICTURES
Kommentarer (11)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *